Back to Top
Donderdag 21 Nov
86374 users - nu online: 1206 people
86374 users - nu online: 1206 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 03 maart 2017
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje. Onderzoek naar vriend George Michael: Fadi Fawaz, de vriend van de op eerste kerstdag overleden zanger George Michael, is door een flinke politie-eenheid ondervraagd. Hij vond zijn Britse vriend dood in bed en werd dan ook als getuige verhoord. De officiële doodsoorzaak van Michael is nog steeds niet bekend.

Volgens The Sun is het onderzoek van de recherche opgeschaald, om er sneller achter te komen hoe George aan zijn dood is gekomen. "Ze ondervragen mensen die in de buurt waren toen hij overleed. Daarnaast willen ze een beeld scheppen van wie er de laatste zeven dagen in en uit zijn huis gegaan", aldus een ingewijde.

De Thames Valley Police heeft een statement uitgegeven, waarin ze aangeven dat ze het overlijden van de zanger ook vooral onderzoeken op verzoek van de lijkschouwer van Oxfordshire.

Vooralsnog zijn de omstandigheden rond zijn dood niet verdacht en is dit een standaardprocedure. Aangezien Fadi naar verluidt zijn vriend dood in bed vond, werd hij ondervraagd. Volgens de entertainmentsite wordt hij dan ook nergens van verdacht.

De zanger werd op eerste kerstdag levenloos aangetroffen door Fawaz. Verschillende verhalen doen de ronde over de laatste momenten van hem en George. Zo werd Fadi op kerstavond gefotografeerd bij het huis van George en vertelde hij in eerste instantie dat de twee het weekend samen doorbrachten. Later zei Fadi echter dat hij George in de nacht van zijn dood niet had gezien omdat hij in zijn auto in slaap was gevallen.

Eerder verschenen op het Twitteraccount van Fadi berichten dat George al langer dood wilde en zelfmoord had gepleegd. De fotograaf liet weten dat zijn account was gehackt en de bewuste tweets niet van zijn hand waren.


Trump lacht Schwarzenegger uit

Je kunt dan wel een beroemd filmster zijn, dat maakt je nog geen Donald J. Trump. Zo ongeveer reageerde de nieuwe Amerikaanse president vrijdag op de tegenvallende publieke belangstelling voor het tv-programma „The New Celebrity Apprentice.” Voormalig bodybuilder, acteur en politieke vijand Arnold Schwarzenegger presenteert deze spin-off van Trumps jarenlange reality-show.

„Wow, de kijkcijfers zijn binnen en Arnold Schwarzenegger is ’kopje onder gegaan’ (of de vernieling in geholpen) in vergelijking met kijkcijferkanon DJT”, twitterde de New Yorkse tycoon honend. „Maar wat maakt het uit, hij steunde Kasich & Hillary.”

Trump verwees daarmee naar John Kasich, een tegenstander in de voorverkiezing, en de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Schwarzenegger, een gematigd Republikein, gaf vorig jaar te kennen niet op Trump te zullen stemmen. Zijn debuut als presentator van de ’nieuwe leerling’ werd volgens het vakblad ’Variety’ door 4,9 miljoen mensen bekeken, 43 procent minder dan Trump trok bij het begin van het seizoen 2015.


Donald J. Trump
@realDonaldTrump  

Wow, the ratings are in and Arnold Schwarzenegger got "swamped" (or destroyed) by comparison to the ratings machine, DJT. So much for....
being a movie star-and that was season 1 compared to season 14. Now compare him to my season 1. But who cares, he supported Kasich & Hillary
13:42 - 6 januari 2017


'Bowie wist tijdens clip niet dat hij doodging'

David Bowie wist niet dat hij dood aan het gaan was tijdens het opnemen van zijn laatste album Blackstar. Dit zou blijken uit de BBC 2-documentaire David Bowie: The Last Five Years.
Volgens The Guardian zou de regisseur van de videoclip van het nummer Lazarus, Johan Renck, in de documentaire zeggen dat Bowie pas tijdens het filmen van de clip in november 2015 ontdekte dat zijn kanker terminaal was. "David zei: 'ik wil gewoon een simpele uitvoering van de video maken'."

Renck vervolgt: "Vervolgens zei ik meteen: 'het nummer heet Lazarus, jij moet in bed liggen'. En dat wilde ik puur vanwege het bijbelse aspect van het nummer. Het had niets te maken met zijn ziekte", meldt hij. "Later kwam ik erachter dat - in de week van het filmen - hem verteld was dat het over was. Ze gingen stoppen met de behandelingen; zijn ziekte had gewonnen."

Blackstar wordt door Bowie-fans gezien als een afscheidscadeau van The Thin White Duke, maar door de uitspraken van Renck moet dit wellicht in een ander licht gezien worden. Het album is in Groot-Brittannië met afstand het bestverkopende stuk vinyl van 2016.


Prof voetballer en vriend gaan trouwen

De 29-jarige Amerikaanse prof voetballer Robbie Rogers stuurde de volgende boodschap op Instagram: "I feel extremely lucky and blessed to end 2016 engaged to the love of my life."

Deze woorden waren voor zijn vriend Greg Berlanti, 44, ze zijn verloofd en zullen vermoedelijk nog in 2017 in het huwelijksbootje stappen. In februari 2016 werden Rogers en Berlanti de trotse vaders  van een zoontje. Berlanti schreef na de aankondiging van de verloving dan ook: "Voor mij heeft 2016 mijn hart dubbel vervuld, eerst met de geboorte van onze zoon Caleb, en nu ben ik verloofd met mijn soulmate. Nooit durven dromen dat deze twee dingen ooit zouden gebeuren, ik voel me de gelukkigste man op aarde." U ziet het gaat daar in de VS nog steeds op: verliefd/verloofd/getrouwd...Caitlyn Jenner opnieuw met MAC Cosmetics in zee

Vorig jaar kwam ze in samenwerking met cosmetica gigant MAC met een eigen lipstick. Dit jaar gaat de Amerikaanse transgender reality Tv ster en activiste Caitlyn Jenner nog een stap verder.

Jenner brengt dit keer, opnieuw in samenwerking met MAC Cosmetics, een hele make-up collectie uit. Deze wordt omschreven als zijnde voor alle leeftijden, alle rassen, alle genders. De make-up kwam uit op 5 januari. De make-up set van Jenner bestaat uit een 15 deelse set met daarin ondere andere ook lipstick genaamd Autentic Red en een purpere lipgloss genaamd Tolerance. De make-up lijn is dus voor iedereen: vrouw, man, jong, oud, hetero, homo, lesbisch, biseksueel, blank, gekleurd, wit, geel, biseksueel, intersekse, Trans, en OMG heb ik wat vergeten???????
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 08 maart 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 306


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media