Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 866 people
86447 users - nu online: 866 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
2017 wordt wellicht een jaar dat we ook niet snel zullen vergeten


door Ron Meijer in Columns & Opinie , 16 februari 2017


Het zit er weer op het jaar 2016. En ik ben bang dat 2017 een jaar zal worden dat we ook niet snel zullen vergeten. Veel onschuldige mensen lieten weer het leven bij laffe aanslagen het leven en een enorme vluchtelingen stroom vanuit het midden oosten kwam naar Europa op gang. Niet duizenden maar honderdduizenden komen uit de voornamelijk door godsdienst oorlogen geteisterde landen naar Europa toe. Ook Nederland krijgt zijn deel en daarmee ook de problemen.

Homo haat is in deze landen aan de orde van de dag maar het bleef voor ons wel een 'ver van me bed show'. Met het toelaten en opnemen van deze vluchtelingen vergaten we wel even dat we deze haat tegen alles wat homo is met de vluchtelingen ook hier het land binnen halen.

Het eerste alarmerende signaal werd al vroeg door het COC afgegeven.

Naar nu blijken laffe terroristen van de gelegenheid gebruik te maken om zich te verbergen in de vluchtelingen stroom om hier laffe aanslagen op burgers te kunnen plegen en het komt nu wel heel erg dichtbij (Berlijn). Homo's waren al veel eerder op de hoogte van de vreselijke gruwelijkheden die de streng Islamitische geestelijke voor homo's in petto hadden, zoals ophangen, van hoge gebouwen gooien, 1 secondelijm in de anus spuiten en wachten tot iemand een gruwelijke dood sterft. Hoe ziek moeten deze zogenaamde ''geestelijke'' wel niet zijn vraag je je af.

Hier in Nederland zijn we tot nu toe gelukkig verschoond gebleven van aanslagen maar ik ben bang dat het meer geluk dan wijsheid is en dat er een dag komt dat een aanslag ook hier zal plaats vinden. Het politieke afdoenertje ''WE ZIJN GESCHOKT'' kan ik nu al horen.

Wat wij kunnen doen is opletten en afwachten in de hoop dat de veiligheidsdiensten hun moeilijke werk goed doen. Wij hebben geen MUTTI Merkel die riep ''kom maar binnen''  ''Wir schaffen das''.  Nou niet dus.

Afgelopen maand is ook Trump aangetreden als president van de USA. De Amerikaanse homo gemeenschap wacht met spanning af wat deze onberekenbare kerel er van gaat bakken. Maar met een zooitje  uiterst conservatieve ministers en raadgevers is het niet moeilijk te voorspellen dat deze christelijke fatsoen rakkers het leven voor de homo gemeenschap er niet makkelijker op zal worden.

In maart hebben we ook hier in Nederland 2de kamer verkiezingen. We kunnen dan de huidige regering afrekenen op het beleid van de afgelopen vier jaar. De peilingen (voor wat ze waard zijn) zeggen niets. Clinton vs  Trump en ook de Brexit (Engeland) waren volledige miskleunen.

U zult dus zelf een keuze moeten maken en vooral niet vergeten dat een partij als D66 mede verantwoordelijk is door dit kabinet steeds aan een meerderheid te helpen in de Eerste Kamer. Of daar al die chronisch zieken en ouderen blij mee waren valt te bezien.

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN RON MEIJERMEEST GELEZEN VAN RON MEIJER

2017 wordt wellicht een jaar dat we ook niet snel zullen vergeten

Ron Meijer, in Columns & Opinie op 20 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 306


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media