Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 980 people
86440 users - nu online: 980 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Boeiend najaarsseizoen Red & Blue


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 11 november 2016


Met het vallen van de bladeren en het kouder worden van de nachten kondigt zich een buitengewoon boeiend najaarsseizoen aan in clubland. Een van de highlights daarin is ongetwijfeld de “19th anniversary celebration “ van de intussen wereldbefaamde Antwerpse Red & Blue, die zich onlangs nog liet omdopen tot ‘openminded event venue’.

Dat deze vaste waarde binnen het Europese clublandschap net voor zijn 20e levensjaar tal van veranderingen aankondigt, doet ons sterk vermoeden dat de club hiermee de wind in de zeilen heeft richting een nooit eerder geziene comeback.

Een nieuwe wind

Het was midden augustus toen het Red & Blue management officieel de overname van de club door voormalig manager Nourdin Ben Sellam kon bevestigen.
In een compleet veranderd clubklimaat zeker geen voor de hand liggende opdracht, maar met zijn jaren aan ervaring binnenshuis zonder twijfel ‘the right man on the job’.
Met een ongekende wilskracht en de hartverwarmende support van de gehele Red&Blue-achterban kondigt kersvers uitbater alvast infrastructurele verfraaiingswerken aan, die zullen plaatsvinden van 2 tot 11 januari 2017. Om een zo efficient mogelijk verloop van de werkzaamheden mogelijk te maken, zal de club zijn deuren eenmalig zaterdagnacht gesloten houden.

#ANNIV19

Hoewel mooie vooruitzichten zal tot aanvang van de werkzaamheden Red&Blue alvast uitpakken met een uiterst divers aanbod aan zowel ‘openminded' als ‘men only’ events. Voor ieder wat wils dus.

Absolute topper op de najaarskalender van de club is natuurlijk de ‘19th anniversary celebration’ met het veelbelovende “ Perverted garden of Eden “als thematiek.
Verwacht je aan een tot in de nok gevulde Red&Blue dat voor de gelegenheid is getransformeerd tot een heidens oord waar gezichtsbedrog en hedonisme regeren. Met een knaller line-up aan internationale circuit deejays ( MICKY FRIEDMANN, MICKE HI, WILLIAM SIZEN BELL) en resident THOMAS M, buitenproportionele live shows en de typische energieke RED&BLUE atmosfeer waarvan we zo houden.

Kortom, de #ANNIV19 is een event dat niet mag ontbreken op je must do’s voor dit najaar.
Gezien de afgelopen jaren de RED&BLUE-verjaardagen steeds uitverkocht waren, wordt het sterk aangeraden voorverkoop tickets te kopen : www.redandblue.be


Andere interessante data

12 november 2016        PAPA PARTY
31 december 2016        NYE
14 januari 2017        REOPENING NIGHT - PROPAGANDA 5TH ANNIV
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Boeiend najaarsseizoen Red & Blue

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 13 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media