Back to Top
Woensdag 20 Nov
86374 users - nu online: 984 people
86374 users - nu online: 984 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 28 oktober 2016
lengte: 5 minuten


De zomer zit er weer op, de dagen worden alweer steeds korter en voor je het weet zitten we alweer in de ellende de eerste pepernoten, sneeuw, ijs en grauwe luchten. Maar gelukkig is het nog niet zover...

Vroegere woning van Freddie Mercury cultureel erfgoed

Het huis waar Freddie Mercury woonde in de tijd dat hij zijn Queen-bandleden Brian May en Roger Taylor voor het eerst ontmoette, is uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Vorige maand zou Freddie mocht hij nog in leven zijn 70 zijn geworden.

In 1964 namen de ouders (afkomstig uit Zanzibar) van Freddie hun intrek in het rijtjeshuis in West Londen. Freddie, die werd geboren als Farrokh Bulsara, was toen zeventien jaar. In aanwezigheid van zus Kashmira Cooke werd vandaag een plaquette van English Heritage onthuld met de tekst: 'Freddie Mercury (Fred Bulsara) 1946-1991 Singer and Songwriter lived here'.

"Het is een voorrecht om te helpen bij het plaatsen van deze kleine herinnering op het huis van Freddies ouders", zei Brian May, aanwezig bij de onthulling door Freddies zus Kashmira Cooke. "Mam en ik zijn zo trots en blij. Hij zou dat stiekem ook zijn geweest", aldus Kashmira. Mercury overleed 25 jaar geleden ten gevolge van een longontsteking gerelateerd aan aids. Pas Op 23 november 1991, één dag voor zijn overlijden, maakte Mercury officieel wereldwijd bekend dat hij leed aan aids. Dat deed hij door middel van een kort persbericht gemaakt op zijn sterfbed. In de laatste maanden van zijn leven voltooide hij met super grote wilskracht enkele nummers voor de laatste Queen-cd, Made In Heaven. Deze cd kwam vier jaar na zijn overlijden uit, in november 1995.Modeontwerper Rey Ortiz ontwierp Fuck Trump jurk

Openlijk homo mode ontwerper Rey Ortiz ontwierp recent naar aanleiding van de Pride in Austin, Texas, een jurk met een krachtige boodschap. De zwarte jurk heeft in grote letters 'Fuck Trump' op de voorkant prijken waarmee de modeontwerper meteen een sterk politiek signaal maakt in aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De 'Fuck Trump' jurk werd vier weken geleden getoond op de Austin Pride Werk Fashion Show en het publiek was er dol op. Modeontwerper Rey Ortiz zei over zijn jurk: "We moeten elk laatste middel gebruiken om mensen zoals hem weg te houden van de toekomst van onze samenleving". Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tracht Amerikaanse holebi's en transgenders te overtuigen op hem te stemmen door het verkopen van een holebi T-shirt.


Asteroide vernoemd naar Freddie Mercury

Zanger Freddie Mercury schittert vanaf nu aan de hemel. Want het Minor Planet Centre van de Internationale Astronomische Unie heeft nu een asteroïde vernoemd naar de legendarische zanger. De asteroïde heet voluit 17473 Freddiemercury en dit naar aanleiding van het feit dat Freddie dit jaar 70 zou zijn geworden.


Eat Pray & Love auteur komt uit de kast


Elizabeth M. Gilbert, 47, Amerikaans romanschrijver, essayist, biograaf en schrijver van kortverhalen en memoires, is uit de kast gekomen met daarbij het ontroerende verhaal over haar zieke vriendin. Gilbert is vooral bekend om haar veelgeprezen memoires Eat, Pray, Love, die tevens in 2010 verfilmd werden onder dezelfde titel.

Gilbert deed haar verhaal en coming out op haar Facebookpage. Daarbij vertelde ze dat ze een relatie heeft met haar beste vriendin auteur Rayya Elias, die eerder gediagnosticeerd werd met terminale kanker aan de lever. In haar bericht schrijft Gilbert dat toen ze pas vernam dat Rayya ziek was het voelde alsof haar hart in twee brak. Om meteen daarna alles te laten vallen waarmee ze bezig was om haar vriendin bij te staan. "Want ze is mijn beste vriend, mijn alles, het is veel meer dan dat, ze is mijn rolmodel, mijn maatje, mijn licht in de duisternis, mijn meest vertrouwde vertrouweling, mijn partner."

Daarna vertelde Gilbert dat het einde van haar huwelijk met José Nunes deels te maken heeft met het feit dat ze eigenlijk al jaren verliefd was op Rayya. Ook haar eerste huwelijk met een man is volgens haar daar door gestrand. Kort na haar tweede scheiding krijgen zei en Rayya een relatie. "Rayya en ik zijn samen, ik hou van haar, zei houdt van mij, ik wandel nu samen met haar door deze kanker reis, niet alleen als vriend, maar ook als haar partner, ik ben exact waar ik wil zijn, de enige plaats waar ik kan zijn. Het is ook nu, dat de tijd is gekomen om onze liefde openlijk te tonen, om mezelf niet langer te verstoppen. Ik wil mezelf kunnen zijn, samen met haar, er is niets zo vermoeiend als niet jezelf kunnen zijn. En nu wil ik niets meer dan genieten van elke seconde dat ik samen ben met haar, zo lang het nog duurt, hopelijk is dat nog erg lang".Usher blijft verre van penis Bieber


Usher heeft niets te maken met het geslachtsdeel van zijn protegé Justin Bieber. De Canadese zanger is meermaals in zijn blote kont gekiekt, maar daar bemoeit Usher zich niet mee.

"Hij heeft een goed stel hersenen”, zei de r&b-zanger in de radioshow van Howard Stern.

“Wat hij met zijn penis doet is zijn privilege, als je me begrijpt”, ging Usher verder. Hij gaf Justin ook geen advies nadat de eerste naaktfoto’s opdoken. “Hij managet dat deel van zijn leven. Ik heb niets te maken met Justin Biebers geslachtsdeel.”

Of Usher en Justin het over de veelbesproken kiekjes hebben gehad, liet Usher in het midden. “Als zijn mentor stelt hij mijn mening op prijs.” De r&b-zanger vertelde Justin te zien ‘als mijn kind’. “Iedereen begrijpt dat niemand perfect is. Je maakt van alles mee met je kinderen en als hij er weer eens middenin zit, kan ik hem alleen maar de gevolgen laten zien.”


Michael van der Plas heeft medelijden met Gordon

En tja wie eigelijk niet...

Michael van der Plas heeft medelijden met Gordon. Dat zegt hij naar aanleiding van het bericht op Facebook van de zanger over het uiterlijk van Samantha van der Plas.

"Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet!", schreef Gordon woensdagavond op Facebook.

Volgens Van der Plas komt de opmerking van de zanger voort uit ontevredenheid over zijn eigen leven. "Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want dat zit hij wel vaker natuurlijk", zegt de Hagenaar tegen Shownieuws. "Een echte relatie kan die man ook niet vinden dus ik heb wel een beetje te doen met Gordon eigenlijk."

De blondine zelf lijkt niet veel problemen met de beledigende woorden van Gordon te hebben. "Ik vind jouw shows wel leuk en je bent geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig", schreef ze op Facebook. "Tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter zal het wel worden", voegt ze hieraan toe.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 01 november 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media