Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 870 people
86442 users - nu online: 870 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Traditierijke Pink Party in Maastricht viert diversiteit


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 28 september 2016

This article is also available in English


De Pink Party is in 1978 door het COC Limburg opgezet met de bedoeling meer inhoud te geven aan het begrip integratie. Omdat uit de diversiteit van de bezoekers blijkt dat de Pink Party een voorbeeld van integratie is, organiseert het COC Limburg de Pink Party nog steeds: op 8 oktober kun je je uitleven in de Augustijnenkerk.

De Pink Party is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste HLBT-feesten in Zuid-Nederland, waarbij diversiteit een belangrijke factor is: jong, oud, man, vrouw, gay, of niet, iedereen voelt zich, en is, welkom.

De Pink Party heeft in de afgelopen achtendertig jaar diverse bijzondere locaties aan mogen doen, zoals de Bonbonnière, de Dominicanenkerk, Bergmans en de Muziekgieterij te Maastricht. Vooral de edities in de Dominicanenkerk zijn memorabel, omdat het in die tijd zeer bijzonder was dat een gay feest in een kerkgebouw werd georganiseerd.

Met de editie van 8 oktober aanstaande, gaat de organisatie dan ook een stukje terug in de tijd, want dit feest zal gegeven worden bij Rebellen, beter bekend als Augustijnenkerk, op de Kesselskade te Maastricht. Na vele jaren zal de Pink Party weer worden georganiseerd in een oud kerkgebouw. Deze locatie is uniek en zal zorgen voor een bijzondere sfeer, die versterkt zal worden door de programmering.

De line-up van Pink Party presents Pink Rebel: The G-Team, Mc Missbunty, DJ Kespa, Dj Miss Nathalie. Daarnaast zullen er diverse speciale acts, dansers en drag queens aanwezig zijn.

Meer informatie over de Pink Party is te vinden op www.pink-party.nl en  op https://www.facebook.com/pinkpartymaastricht.
Je kunt tevens online je kaarten reeds bestellen.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Traditierijke Pink Party in Maastricht viert diversiteit

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 30 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media