Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1405 people
86405 users - nu online: 1405 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 07 september 2016
lengte: 5 minuten


Zomertijd is ook komkommertijd en zoals U weet moeten veel “artiesten” en degenen die denken het te zijn en leven van de luchtbel van 'likes' op Facebook en Youtube het niet hebben van hun prestaties op het podium hollen van de ene roddel naar de andere stompzinnigheid om maar in het nieuws te blijven. Je kunt erop wachten dat de komende maanden Justin Bieber z'n kont of piemel laat zien en heel internet kraakt weer in zijn voegen.

We houden het even dichter bij huis. Wiens piemels we niet willen zien is natuurlijk van het duo Geer en Goor maar in dit geval Geer en Klok. Je zult maar op een druilerige dag het van Gogh museum bezoeken en Geer gebukt zien staan voor Klok. Althans dat beweren ze zelf: Gerard Joling en Hans Klok hebben seks gehad in het Van Gogh Museum. Dat gaven de twee toe in het radioprogramma van Frank Dane op 538. Kopte At5.

'We hadden een kennis die wist hoe het alarm uit moest en toen hebben Hans en ik daar de liefde bedreven. Dat vonden wij wel heel bijzonder', zei Joling live op de radio.' Volgens Hans Klok houden twee ook erg van kunst, ja dank je de koekoek zal wel de vogeltjesdans bedoelen. U ziet derde rang  artiesten gaat niets te ver om het nieuws te halen.


Het is triest maar goed, ook triest is het heen gaan van Renée de Haan, kent U niet? Wellicht wel haar grootste hit  Vuile huichelaar berucht en beroemd in menig Amsterdamse homokroeg van het soort Manfred Langer. Ze overleed op 2 juli 2016 op 61-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker.


En nu we dan toch in de oude doos zitten te wroeten... kent U deze nog?

Hans van Willigenburg de omroep prinses van de KRO komt ook weer eens buiten spelen. In een lullig praatje met  L'Homo (de man moet toch veel meer te vertellen hebben) verteld hij: 'Ik ben al twintig jaar vrijgezel en vindt dat geen enkel probleem. "Als ik het vreselijk gemist had, had ik er wel iets aan gedaan, niet waar?"

"Ik heb een aantal serieuze relaties gehad, maar het liep steeds stuk. Voor een partner is het moeilijk samen te leven met iemand die altijd met zijn werk bezig is", aldus de 73-jarige oud-presentator.

Het bevalt Van Willigenburg goed in zijn eentje. "Ik ben geen caféganger, dus kom niet zo snel nieuwe mensen tegen. En internetdaten is niets voor mij. Alleen de gedachte al dat je naar een site gaat met het doel een partner te vinden. Zoiets moet spontaan gaan. En zo niet, dan niet. Ook heel prettig."

En gelijk heeft ie, zouden meer mensen moeten doen.


Peter van der Vorst

Peter van der Vorst,  zegt in een interview, dat hij sinds de schietpartij op 12 juni in homoclub Pulse in Orlando, Florida, voorzichtiger is geworden met het tonen van affectie richting zijn echtgenoot in het openbaar. Van der Vorst is sinds 2014 gehuwd met Sander. Samen hebben ze in 2008 zoontje Levi geadopteerd vanuit de Verenigde Staten.

In het AD vertelde de presentator dat hij na al die jaren nog steeds regelmatig beledigingen met betrekking tot zijn homoseksuele geaardheid naar zijn hoofd geslingerd krijgt. En naar eigen zeggen heeft de schietpartij in Orlando de ogen van de presentator geopend wat betreft affectie tonen op straat.

"Ik denk dat iedere homo dat onbewust doet. Je toont op een Amsterdamse straathoek niet langer onbezorgd je liefde aan elkaar. Ik hoor nu te veel verhalen over scheldpartijen en zelfs mishandelingen. In die zin wordt het helaas in ons land steeds erger."

Toch laat de presentator zich niet doen wanneer het gaat om beledigingen. "Meestal stap ik er direct op af. Laatst passeerde ik weer zo'n clubje een hoorde ik hoe die jongens achter mijn rug allerlei beledigingen fluisterden. Ik heb me omgedraaid en heb ze zo de huid vol gescholden, zo erg dat ze zich rot schrokken en wegrenden. Dat luchtte me enorm op." Verder zei van der Vorst dat het niet altijd om allochtone jongeren gaat die schelden maar vaak ook om gewone Nederlandse jongeren die stoer willen doen, en waarbij het woord homo nog vaak als scheldwoord wordt gebruikt."


Ryan Beatty komt trots uit de kast

De 20-jarige Amerikaanse zanger Ryan Beatty is uit de kast gekomen. In een emotioneel berichtje liet hij weten dat het hem jaren heeft gekost om genoeg zelfvertrouwen op te bouwen om nu trots te kunnen zeggen dat hij homo is. "Eindelijk kan ik ademen, ik heb het gedaan," aldus de jonge zanger over zijn coming out.

Op Instagram plaatste de zanger een foto van een roze ballon met daarop de woorden 'Gay Power'. De tienerster kreeg na zijn coming out niets dan lovende positieve reacties van zijn fans. Beatty liet verder weten dat hij ook door al zijn vrienden en familie wordt aanvaard zoals hij is. "Ik ben zo dankbaar voor al die steun, dat is onvoorwaardelijke liefde," aldus de zanger die vaak genoemd wordt als de volgende Justin Bieber. Beatty werd in 2011 bekend door het posten van zijn songs op YouTube.


Eerst lesbienne wint Miss verkiezing in Amerikaanse staat

De Amerikaanse staat Missouri heeft voor het eerst in de geschiedenis een openlijke lesbienne de Miss Missouri de verkiezing gewonnen. De 23-jarige Erin O’Flaherty, eigenares van een kledingwinkel kreeg het gouden kroontje van de vorige Miss Missouri.

Anne Jolly van de raad van de Miss Missouri verkiezing zei tegen de Associated Press dat de 23-jarige de eerste openlijke lesbienne is die het kroontje wint. O’Flaherty op haar beurt liet weten dat ze al uit de kast is sinds haar 18de verjaardag en dat ze niet verwacht had te kunnen winnen van al die schoonheden. Door haar overwinning zal ze ook de eerste openlijke lesbienne worden die mee zal doen aan de Miss America verkiezing die op 11 september gepland staat.

Het thema tijdens de Miss verkiezing van O’Flaherty was haar steun voor organisaties die zich inzet ter preventie van zelfmoord, waarbij ze ook wil opkomen voor homo rechten zonder daar de focus op te leggen. "Zowel ik zelf als anderen zijn veel meer dan homo of lesbisch," aldus de winnares.


En nauwelijks heb ik het bovenstaande over Bieber geschreven en ja hoor, Prive kopt met vette letters...

 
'Justin Bieber gaat wakeboarden in onderbroek'

Justin Bieber is in zijn onderbroek gaan wakeboarden. Bieber sprong met vrienden van een jacht om het water op een wakeboard verder te verkennen. Dat hij daarbij niet de moeite nam een zwembroek aan te trekken, deert hem kennelijk niet.

Foto's van dit zomerse uitje in Miami zijn te zien op de website van TMZ. Maar...om er zeker van te zijn dat iedereen dit geweldige optreden zou zien heeft hij voor de zekerheid zelf ook een paar kiekjes op Instagram gezet. En de servers rookte weer!
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


mrt 2018        lengte: 4 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 09 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 300


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media