Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1447 people
86405 users - nu online: 1447 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: Zijn lippen waren heerlijk...


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 03 september 2016

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


“Kijk eens achter je. Niet te opvallend! Over je schouder. Daar rechts. Tegen de muur aan. Werkelijk een beauty,” zei Hans tegen me. Ik zag een prachtige knul en gaf hem een knipoogje. Hij gaf me een knipoogje terug en kwam naar ons toe. We kregen een biertje van hem. “Je bent een lekker ding,” zei ik. De sfeer was broeierig.

Wij staan in de Web. “Ik heet Ricardo,” zei hij met een leuk Spaans accent. “Ik kom uit Rotterdam en ik ben hier voor Homobevrijdingsdag morgen.” “Wij gaan er morgen ook naar toe. Heb je al een slaapplaats? Ga anders gewoon met ons mee,” zei Hans.

“Nou,” antwoordde Ricardo, “dat wil ik graag, dat scheelt mij een hotelletje.” Hij kneep me in m’n kruis. Ricardo was een ondeugende jongen en liet er geen gras over groeien. “Zullen we naar mijn huis gaan?,” vroeg Hans. Wij rekenden af en de barman gaf een goedkeurend knikje en zei: “Veel plezier straks.” We verlieten de Web en pakten tram nummer 13 naar het Mercatorplein.

Ik kwam in die tijd veel in de Web. Een heerlijk spannende bar. Ik stond vaak met een biertje te wachten en keek wie er de trap opliepen naar de donkere kamers. Ik volgde een lekkere knul, maar boven kon ik hem al niet meer vinden. In een van de hokjes werd ontzettend gekreund. Ik deed het deurtje een beetje open en zag twee mooie neukende jongens. Eén van de jongens zag me en wenkte me. Ik ging snel het hokje binnen. Hij trok zich terug uit die heerlijke knul. Ik stak de mijne er in. Ik stootte hard. Wij hadden het even heerlijk samen.

Vanaf het Mercatorplein was het nog een paar minuten lopen. Wij kwamen in het huis van Hans en gingen op de bank zitten. Hans schonk Ricardo en mij een drankje in. Ricardo begon me al hevig te zoenen. Zijn lippen waren heerlijk. Hij maakte de knoopjes van mijn blouse los en zoog op mijn tepels. Ik hield zijn hoofd vast. Ricardo was echt een zalig ding. Ik had hem ook al haast uit de kleren. Hans kleedde zich uit en kwam voor ons staan. Wij pijpten hem om de beurt. Plotseling duwde Ricardo mij op de bank en kwam bovenop me zitten. Hij begon te wippen als een gek. “Ik ben zo geil... Ik ben zo geil...,” hijgde hij. Ik gaf hem corrigerende klapjes op zijn wangen en zei: “Wat ben jij een wild beest.” Hans moest lachen om ons. Het werd een lange nacht vol seks.

Ik leerde Robert kennen. Hij werd een vriend van me. Robert draaide af en toe muziek in de Web. Via hem kwam ik daar Alexandro en James tegen. Alexandro was een Italiaanse jongen die goed Nederlands sprak en James een Amerikaan. Zij bleken samen te wonen bij mij in de buurt op het KNSM-eiland. Zij nodigden Robert en mij uit om bij hen thuis te komen eten. Het was een kleine flat. Vanuit de kamer zag je de open slaapkamer. “This is the place where you can have wild passionate nights. Which we don’t have anymore,” zei James guitig.

Wij bekeken hun grote platencollectie en zochten er een paar uit. Die werden gedraaid tijdens het eten. Robert was gek op Chaka Khan. Even later blèrden vier nichten uit volle borst: I’m every woman. De ramen stonden open. Dat was erg zielig voor de buren.

Whatever you want, whatever you need / Anything you want done, baby / I’ll do it naturally / Cause I’m every woman (every woman) / It’s all in me. It’s all in me, yeah!

I’m every woman, it’s all in me / Anything you want me done baby / I’ll do it naturally / Whoa whoa whoa, / whoa whoa whoa.

Hans en Ricardo waren al vroeg op. Ik kwam iets later uit bed. Het ontbijt was al klaar. De jaarlijkse demonstratie werd dat jaar voor de derde keer gehouden. Het heette toen nog Homobevrijdingsdag; de voorloper van Roze zaterdag.

Wij waren al vroeg op de Dam. Het beginpunt van de demonstratie. Er stonden veel politieagenten met vieze gezichten naar ons te kijken. Wij mannen zongen: “Oh mamma, mamma, mamma, mamma. Ik ben verliefd op John Travolta.” De agenten keken nu nog kwaaier naar ons.

* Ricardo belt me nog af en toe. Vooral als hij liefdesverdriet heeft.
* Hoe het met Hans gaat weet ik niet.
* Robert is aan Aids overleden.
* Alexandro en James wonen nu in Parijs.

En als ik binnenkort weer over de Nieuwendijk loop, glip ik toch weer even de Sint Jacobsstraat in. Om te kijken hoe het in de Web is.
 

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: Zijn lippen waren heerlijk...

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 05 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media