Back to Top
Vrijdag 06 Dec
86386 users - nu online: 1626 people
86386 users - nu online: 1626 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 11 juli 2016
lengte: 5 minuten


Ricky Martin heeft een nieuwe vriend. De Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin, 44, heeft via zijn instagram pagina laten weten dat hij een nieuwe relatie heeft. De zanger werd hand in hand met een man op de rode loper gespot van het amfAR Inspiration Gala in Brazilië.

Nadat de pers enkele foto's nam van de zanger, die met een man hand in hand liep op de rode loper, plaatste hij op instagram de foto van hemzelf en die man hand in hand op de rode loper, met daaronder "Yup".

De man in kwestie is de 32-jarige artiest en kunstschilder Jwan Yosef, geboren in Syrië maar opgegroeid in Zweden, en momenteel wonende in Londen. In 2014 gingen Martin en zijn toenmalige vriend Carlos Gonzalez, waarmee hij sinds 2011 samen was uit elkaar. De zanger kwam destijds in het nieuws nadat hij als alleenstaande man via een draagmoeder twee zoontjes kreeg (2008). In 2010 kwam Martin uit de kast als homo, naar eigen zeggen omdat hij in de toekomst eerlijk wilde zijn tegenover zijn zoontjes.


Out Power List 2016

De jaarlijkse OUT Power List is weer uit. De lijst bevat 50 namen van de meest invloedrijke Amerikaanse homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. De ranking gebeurd o.a aan de hand van politiek activisme, individuele rijkdom, persoonlijk profiel enz.. Holebi info brengt elk jaar de volledige Out Power Lijst. De top 20 van dit jaar ziet er als volgt uit:

1: Tim Cook - Ceo Apple
2: Ellen DeGeneres - Presentatrice, comedienne
3: Rachel Maddow - Nieuws anker
4: Anderson Cooper - Nieuws anker.
5: Ryan Murphy - Schrijver, producer
6: Mary Kay Henry - Presidente SEIU
7: Andy Cohen - Tv producer
8: Caitlyn Jenner - Tv persoonlijkheid
9: Sia Furier - Singer songwriter en producer
10: Peter Thiel - Ondernemer, investeerder - - -
11: Tammy Baldwin - Senator
12: Barry Diller - Voorzitter, Senior Executive IAC
13: Don Lemon - Nieuws anker
14: Zachary Quinto - Acteur producer
15: Michael Kors - Modeontwerper
16: Anthony Romero - Executive Director, ACLU
17: Neil Patrick Harris - Acteur
18: Ellen Page - Actrice
19: David Geffen - Media persoonlijkheid
20: Greg Berlanti - Schrijver, producer.


Elton John en Lady Gaga brengen Love Bravery tegen vooroordelen

Zangeres Lady Gaga en zanger Elton John werken samen voor een gelimiteerde kleding en accessoires lijn in samenwerking met Macy's in strijd tegen vooroordelen.

De Love Bravery lijn van de twee popsterren in samenwerking met de Amerikaanse warenhuisketen Macy's is tot 30 augustus beschikbaar en bevat; t-shirts, rugzakken, skateboards, hoedjes enz... Ruim 30% van de opbrengst gaat naar de Elton John Aids Foundation, en naar de Born This Way Foundation van Lady Gaga.

"We moeten van de wereld een betere en moedigere plaats maken, waar mannen en vrouwen overal gemachtigd zijn om te leven met mededogen. Dat is waar de Born This Way Foundation voor staat, en dat is waar de Elton John Aids Foundation over gaat, en dat is waar Love Bravery over gaat," aldus een gezamenlijke verklaring van de twee popsterren.


Gerard Joling: 'Mezelf vergelijken met Prince? Ik ben een meter groter'

Gerard Joling is ook geschrokken van het plotselinge overlijden van Prince. Geer uit zijn medeleven op Twitter, maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

"Prince een groot artiest en is legende overleden. Ik zal nooit vergeten dat hij ooit aanwezig was bij een optreden van mij in Amsterdam", schreef Gerard op Twitter.”

"Dit zegt toch wel wat ff hé?", reageert Paul de Leeuw. Ook Claudia de Breij reageert sarcastisch: "Troostrijk."


Dierenliefde brengt Bieber weer in problemen

Justin Bieber ligt weer eens onder vuur vanwege zijn "liefde" voor dieren. De zanger aaide een tijger op het feestje van zijn onlangs verloofde vader Jeremy. Het strelen van de tijger wordt Justin niet in dank afgenomen op social media, waar hij wordt beschuldigd van dierenmishandeling. "Een tijger hoort niet aan een ketting", is een van de vele reacties. "Ik vond Justin Bieber leuk, maar dit is verschrikkelijk", luidt een andere. "Deze tijger hoort in het wild."
 
Het is niet de eerste keer dat Justins liefde voor dieren hem in problemen brengt. In 2013 schafte de Canadese zanger aapje Mally aan en nam haar mee op wereldtournee. Omdat Justin niet over de juiste papieren beschikte, mocht het beestje Duitsland niet in. Mally is opgevangen in een Duits safaripark. In februari gaf Justin aan opnieuw een aapje aan te willen schaffen.Gordon verloot zichzelf


Gordon wilde zo graag 200.000 volgers op Facebook dat hij zichzelf in de strijd heeft gegooid en hij een avondje stappen “Gordonstyle” onder zijn nieuwe volgers verloot.
Op zijn Facebook schrijft hij: “Ik wil zo graag naar de 200.000 volgers! Als jij dit bericht deelt maak je kans op een avondje stappen met mij! Je mag dan drie vrienden of vriendinnen meenemen! Zodra ik het aantal volgers heb bereikt kies ik iemand hier uit die hem geliked en gedeeld heeft!! Lets go crazy!!!”
 
Nog geen drie uur later is het zo ver: de 200.000 volgers zijn ruimschoots bereikt en daar is hij maar wat blij mee: “Jaaaaaaaaaaaaa jezus! Wat gaaf dit! 200.049”

Wie de gelukkige van de nu al legendarische avond zal zijn, is nog niet bekend en eerlijk gezegd wil niemand dat weten.Jeroen Snel heeft gebeden voor verandering van zijn geaardheid


EO-presentator Jeroen Snel heeft in zijn puberteit gebeden voor een verandering van zijn geaardheid. "Ik ben ook met meisjes uit geweest, in de hoop: misschien lukt het, vind ik haar leuk en komt het goed, wordt het normaal", vertelt de presentator van Blauw Bloed in gesprek met het AD.

De 46-jarige Snel is opgegroeid in een gelovig gezin. Hij wilde zijn inmiddels overleden moeder niet "belasten" met zijn homoseksualiteit. "Al heeft mijn vader wel gezegd dat ze daar samen al over hadden gesproken, dat het een optie was."

"Voor mezelf had ik het jaren ervoor al aanvaard. Al was het ook niet makkelijk om als puber en jongvolwassene te merken dat je niet normaal bent. Het is niet normaal, nog steeds niet. Een man en een vrouw, dat is normaal. Een man en een man niet. Ik wijk af van het gemiddelde."

Geaccepteerd

De presentator heeft inmiddels het gevoel dat hij ondanks zijn geaardheid naar eigen zeggen door God geaccepteerd wordt. "Ik voel dat God mijn leven leidt. Dat ik nu met mijn huidige vriend ben - we zijn zelfs geregistreerd partner - dat vindt Hij goed."

"Eigenlijk is het keerpunt geweest dat ik mijn homoseksualiteit ging accepteren en het leven ging leven dat daarbij hoort."


Nah.. voor mij kan de zomer nu beginnen.....
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 juli 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media