Back to Top
Vrijdag 28 Feb
86419 users - nu online: 1145 people
86419 users - nu online: 1145 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Accesoires


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 03 juli 2016

This article is also available in English


Het idee voor het tassen merk Kazmok begon in 2010 en is afkomstig van de bekroonde industrieel ontwerper en tevens oprichter Dinand Stufkens. Hij ging op zoek naar andere grondstoffen dan het normale materiaal voor massaproductie. In zijn zoektocht hiernaar besteedde Dinand de laatste vijf jaar aan het verzamelen, testen en optimaliseren van allerlei gebruikte materialen zoals oude transportbanden van luchthavens en het canvasdoek dat gebruikt wordt voor legertenten.

Vuile transportbanden worden schoongemaakt en alleen de beste kwaliteit banden wordt gebruikt en verwerkt tot de tassen en accessoires van Kazmok. Zo heeft iedere tas zijn eigen eigentijdse look en feel. Het gebruikte materiaal is sterk, slijtvast en uniek in termen van kleuren en patronen. Want hoewel de meeste bijeengebrachte transportbanden zwart van kleur zijn, komen er heel soms ook bijzondere kleuren binnen.

Dit kan grijs zijn uit de textielindustrie, groen van de bloemenveiling of geel uit de agrarische sector. Deze zeldzame banden worden apart genomen en verwerkt in unieke collector’s items genaamd “The Limited Editions.” Maar de basis van Kazmok vormt toch wel zwart.

“Ik wil ontdekken waar de grens ligt in het toevoegen van waarde aan een waardeloos product zoals afval. Na diverse experimenten is Kazmok uitgegroeid tot een luxueus zakentassenmerk met accessoires. Waarbij ik ook het productieproces zo duurzaam mogelijk wil gaan inrichten,” aldus Dinand Stufkens.

 


Swatch The Eyes
Met de nieuwe zonnebrillencollectie van Swatch wordt een oneindige mogelijkheid van verschillende looks gecreëerd. Met slechts drie vormen tot wel tweehonderdtien verschillende combinaties. Want de drie klassieke basisvormen van de zonnebril (rond, vierkant of gevleugeld) bieden plaats aan dertig verschillende frontjes. Met een patroon, tweekleurig of in één kleur. In opvallende designs en kleuren. Zelfs de pootjes van de zonnebrillen zijn verwisselbaar.
 

Swatch The Eyes biedt enorm veel mogelijkheden voor eigen personalisatie. Want met de verschillende combinaties kun je telkens je eigen stijl opnieuw aanpassen en veranderen naar eigen smaak. Binnen een paar seconden kan jij je eigen look weer veranderen. De zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en bestand tegen transpiratie, chemische producten en breuken. Robuust en comfortabel in gebruik en tevens uiterst veilig vanwege de uitstekende UV-bescherming.
 

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Accesoires

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 05 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media