Back to Top
Maandag 17 Feb
86412 users - nu online: 1118 people
86412 users - nu online: 1118 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Nieuwe badmode collectie van Addicted: Summer of Love


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 01 juni 2016

This article is also available in English


Het Spaanse mannenmodemerk Addicted presenteerde zijn nieuwe badmodecollectie voor 2016, genaamd Summer of Love, als een eerbetoon aan de vijftigste verjaardag van het hippiefestival dat in 1967 in San Francisco plaatsvond.

De kern van deze complete collectie vormen de frisheid, het kleurrijke en het vrolijke, met grappige prints, nieuwe stoffen en modellen. Gedurfde kleuren worden gecombineerd met uiterst zomerse prints: palmbomen, bloemen, camouflage en de wereld van tatoeages. Dit jaar zijn er ook grappige tekeningen opgenomen die niemand onberoerd laten (hamburgers, tijgers, Aziatische prints, enzovoorts).

Maar natuurlijk houdt Addicted ook rekening met het iets conservatievere publiek en bieden ze ook gestreepte of eenkleurige zwemslips en zwembroeken aan.

Net als in hun andere campagnes is ook met Summer of Love de filosofie van Addicted overduidelijk: het produceren van hoogwaardige kleding waarmee de drager zich sexy voelt, die comfortabel is en zelfvertrouwen geeft. Alle Addicted-artikelen zijn ontworpen voor een duidelijk doelgroep, zodat deze doelgroep zich volledig kan identificeren met het merk.
 

Addicted is Verkrijgbaar
bij o.a. Artem Bodywear,
RoB & Black Body,
en op addicted.es


Bovendien is Addicted een merk dat staat voor de verantwoordelijkheid van bedrijven. De meeste artikelen worden ontworpen en gefabriceerd in Barcelona en de grondstoffen zijn bijna geheel afkomstig uit Europa. Addicted staat voor het bij voorkeur gebruiken en werken met de lokale markt en bevordert traditionele, kwalitatieve productie, wat ook duidelijk in alle producten is terug te zien.

 

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEjun 2015       
Nieuwe badmode collectie van Addicted: Summer of Love

Redaktie, in Mode & Lifestyle op 03 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media