Back to Top
Zondag 19 Jan
86405 users - nu online: 1405 people
86405 users - nu online: 1405 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 14 april 2016
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... de dagen lengen en de eerste liefhebbers zitten alweer op het (verwarmde) terras te twiteren en te twatteren, de ergste koude ellende lijkt voorbij en we kunnen alweer genieten van de eerste lentebodes... maar niet te vroeg gejuicht...

Dokter Charlie Sheen doet bizarre uitspraak  
 
De hiv-bekentenis van Charlie Sheen krijgt een bizar staartje, in de vorm van een dokter die nu ten tonele is verschenen. De arts, die in de VS geen papieren heeft om als medicus te opereren, gelooft dat het hiv-virus kan worden genezen door het drinken van geitenmelk. Dat tot ontzetting van Amerikaanse media, die niet begrijpen dat de Australische Samir Chachoua de kans heeft gekregen dat ongefundeerd te verkondigen in een talkshow.

De dokter heeft, om zijn woorden kracht bij te zetten, het bloed van Charlie bij zichzelf geïnjecteerd, zoals de acteur eerder onthulde. Daarmee wil hij aantonen dat hij echt gelooft in zijn geitenmelktheorie. Sheen (50) is intussen teruggevallen op zijn oude medicatie.


Justin Bieber poseert voor Calvin Klein

Justin Bieber is weer uit de kleren gegaan. De Canadese zanger is al een tijdje het gezicht van de onderbroekenlijn van Calvin Klein en poseert deze keer met zijn strakke torso in een zwarte boxer naast een wit standbeeld. Ook Kendall Jenner trok haar kleding uit voor het Amerikaanse modemerk.

Justin genoot van de fotoshoot. ,,Het was dit keer veel informeler'', vertelde de Baby-zanger aan People. 'Ik vond het tof dat ik mocht skateboarden.' Moeite zijn kleren uit te trekken had Justin niet. 'Ik doe al van kinds af aan fotoshoots, dus ik voel me in deze situaties al snel goed.' Kendall had wat meer moeite zich te laten gaan, totdat ze de camera hoorde klikken. Zodra ze de camera hoort, krijgt het halfzusje van Kim Kardashian een kick. 'Dat trekt me aan in modellenwerk.'

Justin en Kendall zijn niet de enige sterren die meewerkten aan de lentecampagne van Calvin Klein. Ook onder meer Kendrick Lamar, FKA twigs en het Nederlandse model Saskia de Brauw gingen op de foto in kleding van Klein.


Teen Wolf acteur uit de kast

De 27-jarige Amerikaanse acteur Charlie Carver is ook uit de kast gekomen en wel op Instagram. Carver is onder andere bekend van zijn rol in Teen Wolf als Ethan samen met zijn tweelingbroer die de rol van Aiden speelt. Maar Carver is ook bekend van zijn rol in Desperate Housewives, en de nieuwe HBO serie The Leftovers waarin hij ook samen met zijn tweelingbroer te zien is. Ook kwam Colton Haynes, 27, eveneens bekend van de serie Teen Wolf uit de kast.

Carver kwam uit de kast op Instagram met de boodschap: 'Be Who You Needed When You Were Younger.' Verder schreef hij onder andere dat hij het tijd vond om publiekelijk uit de kast te komen, maar dat hij hoopt dat er snel een tijd komt waarin mensen niet meer uit de kast moeten komen, een tijd waarin het niet meer relevant zal zijn wat iemands seksuele geaardheid is, en dat het niet uit maakt of je hetero, homo, lesbisch of biseksueel bent.

Over zijn tweelingbroer Max vertelde hij dat die 100% hetero is en een toffe vriend. De tweelingbroers spelen vaak in dezelfde series. De broers lijken als twee druppels water op elkaar. Volgens de broers zit het verschil alleen in het feit dat Max een beetje groter is dan Charlie.


Elton John leeft als een 'middeleeuwse koning'

Elton John voelt zich soms wel eens een middeleeuwse koning, van wie de leden van de hofhouding verblind raken door geld en macht. Dat vertelt de 68-jarige artiest in een interview met The Telegraph.

Wonderful Crazy Night, het nieuwste album van John is uit. Ter gelegenheid daarvan praat hij met de krant over zijn leven, wat bepaald niet wild te noemen is. "Mijn avonden bestaan uit de kinderen op bed leggen, ze voorlezen en dan samen met David dineren. Ik ga niet meer uit en ga op tijd naar bed. De jongens moeten om half negen weer op school zijn."

John en zijn man hebben twee kinderen via een draagmoeder, Zachary van vijf en Elijah van drie. Critici zijn niet zo dol op zijn partner, die steeds meer zaken regelt rondom de loopbaan van zijn man. Medewerkers die al tientallen jaren voor de artiest werken, worden in hoog tempo ontslagen.

Machtsgeil

Kritiek op zijn echtgenoot kan de zanger echter niet verdragen. "Ik noem hem weleens Yoko. Mensen denken dat hij machtsgeil is, maar dat is niet zo. Sinds David de boel runt, maak ik weer winst. Ik voel me net een koning uit de middeleeuwen. Mensen zijn verblind door macht en geld. Ze ruziën over hun posities. David moet daar niks van hebben. Hij regelt alles goed, omdat hij van me houdt. Hij wil zekerheid voor ons gezin.''Vrouwen durven uit kast te komen door interview Kim Feenstra'

Na het interview met Kim Feenstra en presentatrice Geraldine Kemper  in het blad Linda, krijgt het model berichten van vrouwen die dankzij dat interview 'uit de kast durven komen'. 'Ik krijg veel berichtjes van vrouwen die nu eerlijk willen zijn over hun geaardheid', aldus de 30-jarige Feenstra tegen Lindanieuws.

Ze is geraakt door de reacties van de vrouwen. 'Ik vind het heel fijn dat ik mensen die met hun biseksualiteit worstelen kan helpen, dat je kunt laten zien dat het oké is.'In het blad werden Feenstra en Kemper geïnterviewd over hun eerdere relaties en seksuele voorkeuren. Ook poseerden beiden topless in het blad.

Geruchten

Na het interview ontstonden er geruchten dat er meer tussen de twee zou zijn. 'Dat is voor ons een weet, voor de rest een vraag, daar ga ik verder niet zo veel over zeggen', aldus het model.


Dolce & Gabbana tonen opnieuw spijt met ouders modelijn

Vorig jaar lagen modeontwerpers Dolce & Gabbana wereldwijd onder vuur, na uitspraken over homo's met kinderen. Het tweetal deed een aantal uitspraken in een interview met het blad Panorama. Zij stellen in het interview dat alleen heterokoppels kinderen zouden kunnen opvoeden. "Het enige goede gezin is een traditioneel gezin", zegt het duo. "Het leven moet zijn natuurlijke loop hebben. Voortplanting moet een daad van liefde zijn, niet iets met buisjes, zaad uit een catalogus of gehuurde baarmoeders."

Eerder spraken de twee Italiaanse ontwerpers zich ook al uit tegen het homohuwelijk. Die overigens zelf ook homo zijn. Maar al snel werden door het tweetal verontschuldigingen aangeboden.

En nu verbazen de heren vriend en vijand met een ouders campagne met daarin ook homo en lesbische ouders. Dolce & Gabbana hebben dus nu een modelijn gelanceerd die zich volledig richt op diversiteit en gezinnen. Met een reeks van handtassen, T-shirts, en kleding, waarop tal van families te zien zijn, inclusief homo en lesbische ouders.

De mode heren tonen hiermee dat ze spijt hebben van hun eerder gedane uitspraken, en zijn nu van mening dat alle gezinnen mogen worden gevierd. De collectie bevat natuurlijk ook afbeeldingen van heteroseksuele gezinnen. Of kostte de oproep tot een boycot te veel geld...
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 295


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media