Back to Top
Maandag 30 maart
86425 users - nu online: 942 people
86425 users - nu online: 942 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: Ik ben gewoon verliefd op die billen


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 30 januari 2016

This article is also available in English


Leo en ik hadden zojuist koffie gedronken en een uitsmijter gegeten bij de strandtent Zeezicht aan het einde van de boulevard van Zandvoort. We liepen inmiddels langs de zee richting Noord. Richting naaktstrand. Het was nogal druk. Dus liep ik achter Leo. Ik bekeek het bewegende kontje in zijn rode zwembroekje en zag net niet het begin van zijn bilgleuf. En ik dacht: “Laat ik het nou maar toegeven. Ik ben gewoon verliefd op die billen.”

Jullie merken hier niets van, maar deze column wordt getikt met één vinger op mijn laptop. Want vorige week ging het goed mis. Ik begon ineens moeilijk te lopen. Ik zakte haast in elkaar. Ik belde mijn oudste zus Els en vertelde haar wat ik voelde. “Weet jij geen noodnummer van een doktersdienst?” “Ja,” zei ik. “Er worden nummers genoemd op het telefoonbandje van mijn huisarts. Ik ga nog even luisteren.”

Ik belde het juiste nummer en vertelde wat er met me aan de hand was en ik schrok van haar serieuze toon. “Meneer Breed, blijft u in uw woning. Onze ambulance komt er aan.”

Leo en ik waren op het naaktstrand voor nichten aangekomen. We legden ons strandlaken neer en plaatsten onze koelbox er op. Leo deed zijn rode zwembroekje uit en ging op zijn buik liggen. Ik was al naakt en liet mijn gezicht rusten op zijn achterste. Mijn wang lag op zijn harde billen. In de hete zon doezelde ik een beetje weg en ik dacht weer aan die bewegingen in zijn rode broekje.

Ik moest ineens denken aan de ritmisch bewegende billen van een meisje met een prachtig figuur uit een oude videoclip van Dr. Hook, Baby Makes Her Blue Jeans Talk.

Night falls on the city,
Baby feels the beat
Slick and sexy angel of the street
The queen of all night birds,
Watch her when she walks
She don’t say nothing but,
Baby makes her blue jeans talk

Baby makes her blue jeans
Yes she makes her blue jeans talk
Baby makes her blue jeans
Yes she makes her blue jeans talk
You know what she’s thinking about
And it turns you inside out
She don’t say nothing but,
Baby makes her blue jeans talk


Na tien minuten werd er aangebeld. Een blonde vrouw en zwarte man kwamen binnen. Ze onderzochten me en besloten onmiddellijk me mee te nemen naar het Academisch Medisch Centrum. Daar aangekomen werd ik met brancard en al afgeleverd bij de eerste hulp. Diverse onderzoeken volgden. Er werd een scan gemaakt. Mijn linkerarm en linkerbeen lagen gevoelloos naast me. Mijn jongste zus Carol arriveerde. Een arts kwam met de uitslag. “Meneer Breed, u heeft een herseninfarct gehad.”

Leo lag in mijn armen op het naaktstrand. “Is het gewoon niet beter om je vriend te vertellen dat ook wij samen een relatie hebben?,” vraag ik hem. “Ja,” zegt Leo. “Maar dan komt Karel er wel achter dat ik hem bedonderd heb.” “Des te belangrijker is het om het zo snel mogelijk te vertellen. Dan gaan we niet meer liegen en kunnen we eerlijk met elkaar praten.”

Ik werd de volgende dag wakker in het AMC. Ik lag tussen mannen en vrouwen die ook een hersenberoerte hadden gehad. Ik werd verpletterend lief verzorgd door het verplegend personeel. Tevens was ik razend op hetgeen me overkomen was. Ik lag dus ook maar oefeningen te doen.

Mijn vingers van mijn linkerhand kon ik inmiddels weer bewegen. Na een paar dagen werd er een plaats aangevraagd in het revalidatiecentrum Reade op de Overtoom in Amsterdam. “Meneer Breed, u gaat woensdagmorgen naar Reade. U heeft hard gewerkt. Wij kunnen hier verder niets meer voor u doen,” zei mijn arts.

Ik belde Leo. “En...? Heb je al met Karel gesproken?” “Ja zeker,” antwoordde Leo. “Hij vindt ons een stel schurken. Maar wel lieve schurken. En of je vanavond hier wilt komen. Hij gaat voor ons koken. En of je vanavond bij ons blijft slapen. Wij hebben nog nooit een trio gedaan.” “Heerlijk,” zei ik. “En wil jij dan eerst een paar keer heen en weer lopen in je rode zwembroek?”
 Commentaar:
Re: Reijers World: Ik ben gewoon verliefd op die billen-


Reactie van Hans dd. 31 januari 2016
Heel erg goed die blote mannen.
ik ben zelf een biman
en wacht nog steeds op een goede vriend.
sint70@0utlook.com


GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: Ik ben gewoon verliefd op die billen

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 01 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media