Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 922 people
86447 users - nu online: 922 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 8 min. Printervriendelijke Pagina  
De verhoorkelder (15)


door Bent Hansen in Films & boeken , 21 juli 2003

This article is also available in English
lengte: 8 minuten


De commandant wees naar G. “Knevelen en ondersteboven hangen!” Nog duizelig van zijn intense orgasme keek Martin naar het krachtige lichaam van de commandant dat boven hem uit torende. Hij bleef stil liggen en wachtte gespannen op wat er ging gebeuren. De commandant boog voorover en wreef over Martins borst en buik; hij smeerde zijn zaad over zijn pas geschoren huid. Martin voelde hoe vol zijn blaas was van de pis die hij van Reighly had moeten drinken. “Alstublieft, Sir, ik moet pissen”, zei hij. “Je pist wanneer ik dat zeg”, antwoordde de commandant kalm.

Hij veegde zijn vingers af in Martins haar. “Op je knieën”, zei hij terwijl hij naar de muur liep. Martin gleed van het bureau af. De commandant zette het apparaat aan om de kettingen naar beneden te brengen. De agenten waren bezig met G, die zich heftig verzette. Ze hadden de gespierde man gekneveld en probeerden nu zijn kronkelende lichaam in bedwang te houden. De commandant liep terug naar Martin, ging voor hem staan en benam hem het zicht. “Handen achter je rug.” Martins blik werd getrokken door de bult in het kruis van de man. Hij zag hoe de grote pik van de commandant zich duidelijk aftekende. Hij vouwde zijn handen achter zijn rug in elkaar en slikte: hij wilde die pik in zijn mond hebben.

De commandant klikte het scheerapparaat weer aan, trok Martins hoofd bij de kin omhoog en begon het haar op zijn hoofd te scheren. Grote lokken vielen op Martins schouders en rolden over zijn borst. Hij deed zijn ogen dicht en snoof de geur op van het kruis van de commandant dat maar centimeters van zijn gezicht verwijderd was. Toen de man zijn kin losliet, boog hij langzaam zijn hoofd naar voren en leunde ermee tegen de gulp. De commandant duwde Martins gezicht stevig tegen zich aan toen hij het haar op zijn hoofd schoor. Martin voelde de pik onder zijn lippen groeien.

“Rechtop zitten. Handen op je hoofd!”, zei de commandant, waarna hij wegliep. De agenten hadden G op de grond gekregen. Henderson zat op G’s gezicht en duwde zijn knieën hard in zijn biceps. Lowe en Reighly probeerden de kettingen aan zijn enkels vast te maken, maar G schopte wild met zijn benen. Plotseling greep Henderson hem bij zijn ballen en rukte ze omhoog. Hij sloeg er hard op. G schreeuwde en trok zijn benen op in een kramp. Lowe en Reighly maakten snel de boeien om de enkels vast. De commandant drukte op een schakelaar op de muur en langzaam trokken de kettingen G’s benen omhoog. En toen zijn heupen. Hij schopte, schreeuwde en vloekte in zijn knevel.

Zijn grote pik en zware ballen bungelden wild heen en weer. De kettingen trokken hem zover omhoog dat hij helemaal los verticaal hing. Hij steunde met zijn handen op de vloer. Hij zweette enorm, zijn gespannen spieren blonken in het licht. “Bind zijn handen vast in een lus om zijn kruis”, zei de commandant.
Martin had met verbazing gekeken naar het ophijsen van G. Zo ondersteboven leek zijn lichaam een offer. G’s volkomen kaalgeschoren pik en ballen maakten hem nog kwetsbaarder en de uniformen van de agenten naast hem contrasteerden sterk met G’s gladde huid.

Martins hand gleed naar zijn eigen pik en hij voelde zijn geschoren kruis. Zijn pik begon te groeien. “Handen weg!”, dreunde de stem van de commandant. Hij liep naar Martin toe en sloeg hem in het gezicht. “Je raakt jezelf alleen aan als ik dat zeg. Begrepen?” “Ja, Sir, antwoordde Martin. Zijn wang gloeide.
De commandant ging voor Martin staan, spreidde zijn benen en zette zijn handen op de heupen. “Maak m’n gulp open en voel m’n pik.” Martins adem stokte en keek de commandant aan. “Kom op, opschieten”, zei de man, terwijl hij zijn heupen naar voren bracht. Martin keek naar de bult van het kruis in de blauwe broek. Met trillende handen knoopte hij de knopen een voor een open. De gulp sprong open en liet de massieve pik en ballen in het witte ondergoed zien.
Martin leunde achterover; hij ademde onrustig, zijn keel was droog. Zo dicht bij de man die volledige controle over hem had, voelde hij een sterke drang zich te onderwerpen.Hij keek naar de enorme bult en likte zijn lippen. “Voel m’n pik en ballen”, zei de commandant. Martin legde zijn hand op de bult, die vochtig en warm aanvoelde. Hij slikte en gleed met zijn hand over de pik van de commandant. De pik klopte tegen zijn vingers die over de hele lengte streken. Hij drukte erop en duwde zijn hand in de strak zittende broek. Zijn vingertoppen raakten de rand van de eikel. Martin voelde het voorvocht.
“Haal m’n pik eruit”, zei de commandant. Snel ademend stak Martin zijn hand door de gulp in de onderbroek. Hij voelde veel en stug schaamhaar. De huid op de stevige pik voelde heet en glad. Zijn vingers sloten zich om de pik en met zijn andere hand trok hij de gulp open. Met moeite haalde hij de pik eruit. Gefascineerd ging hij achterover zitten en keek ernaar. Zijn eigen pik werd stijf. Vlak voor hem wees de prachtige pik van de commandant hem recht in het gezicht. Over de lengte liep een grote ader, uit voorhuid stak een deel van de bolle eikel.

De commandant tilde zijn pik op en zwaaide er mee voor Martins ogen. “Je wilt hem proeven, hè?”, zei hij. Martin knikte. “Haal m’n ballen tevoorschijn”, zei de man. Martin slikte opnieuw. Zijn hand gleed weer de onderbroek in en haalde voorzichtig de grote ballen eruit. Ze bungelden zachtjes voor de man zijn dijen, die strak omspannen werden door de uniformbroek. Martin rook het zweet en de mannelijke geur die het kruis voor hem verspreidde. Hij werd bedwelmd door de schoonheid en kracht van de pik en ballen van de commandant.

“Trek aan je tepels”, beval de commandant en hij zette zijn handen weer op de heupen. Met zijn blik op het kruis van de man voor hem gericht, pakte Martin zijn pijnlijke tepels tussen duim en wijsvinger en siste. De pijn schoot door zijn borst. “Hard trekken!”, zei de commandant. Martin kreunde hees. De pik van de commandant begon met schokjes hard te worden. “Braaf”, zei hij. Martin voelde zich trots. Hij duwde zijn borst verder naar voren en trok harder aan zijn tepels. Hij was gehypnotiseerd door de groeiende pik. “Ja, werk maar voor mijn pik”, zei de commandant terwijl hij zijn heupen nog verder naar voren duwde. Zijn pik was op zijn langst en stak recht vanuit de gulp naar voren.

Martin kreunde van de pijn en van het verlangen om de pik in zijn mond te nemen. Hij slikte hard, zijn eigen pik klopte tussen zijn benen. De commandant legde de vuist om zijn pik en ballen en trok ze naar voren. De grote eikel wees naar Martins mond. Martin trok wild aan zijn tepels, stak zijn tong uit om de glanzende eikel te likken. De commandant hield hem tegen door een hand tegen zijn voorhoofd te leggen. “Je bent nog niet klaar”, zei hij, “Blijf aan je tepels trekken”. Hij haalde een spuitbus uit zijn zak en spoot schuim op Martins wangen. Toen ging hij snel achter hem staan en duwde Martins hoofd in zijn kruis.
Er ging een schok door Martin heen toen hij de hete pik en de ballen achter tegen zijn hoofd voelde. Hij wreef de stoppels op zijn hoofd tegen het kruis van de commandant. Grommend trok hij aan zijn eigen tepels, terwijl de man zijn wangen en keel schoor. “Omdraaien”, zei de commandant.

Martin draaide zich om op zijn knieën. Hij had zijn handen nog steeds op zijn tepels, zijn duimen erover heen wrijvend. De pik van de commandant stond recht omhoog en kwam zelfs boven de gesp van de riem uit. Voorvocht liep over de schacht. Martin haalde diep adem en rilde. Dit was het mooiste dat hij ooit had gezien. “Omhoog!” De commandant schopte hem hard tegen zijn ballen. Marrtin schreeuwde en klapte dubbel. Toen stond hij langzaam op; hij hield zijn handen in z’n kruis. De commandant sloeg hem weer in het gezicht. “Niet aanraken, heb ik je gezegd”, zei hij dreigend. “Handen op je rug.” Hij pakte Martins ballen en draaide ze hard om. Martin schreeuwde van de pijn, maar hield zijn handen op de rug.De commandant bleef in zijn ballen knijpen en trok hem eraan door de ruimte. Hij zette Martin recht voor G; met G’s kruis nu ter hoogte van Martin gezicht. Er was een touw omheen gebonden dat tussen zijn benen door aan zijn op de rug gebonden handen vastzat.
“Pis op G”, zei de commandant. Ontzet keek Martin eerst de commandant aan en toen G, die luid protesteerde in zijn knevel. De commandant legde zijn hand op Martins rug. Met zijn andere hand drukte hij op zijn onderbuik. “Pissen!” De drang was nu bijna pijnlijk. Martin deed zijn ogen dicht en kreunend liet hij zijn pis lopen. Een harde straal spetterde op G’s borst. G gromde en boog zijn lichaam weg naar achteren. ”Grote jongen”, zei de commandant. Martin kon niet meer stoppen; zijn pis stroomde over G’s borst en keel. Martin bloosde en keek naar beneden naar G, die wilde heen en weer schudde om de straal te ontwijken. Achter G stonden de agenten te kijken.

Henderson greep in zijn eigen kruis. Lowe stond met gespreide benen en met zijn armen over elkaar. Reighly hurkte naast hem. “Grote jongen”, zei de commandant nog een keer. Met de ene hand kneep hij in Martins billen, met de ander streek hij over zijn pik die uit zijn gulp stak. “Spuit hem nat!”
Aangemoedigd door de hand op zijn lijf, pakte Martin zijn pik en richtte op G’s tepels. Het vocht stroomde over het gezicht van de hangende man. G proestte wild en rukte met al zijn kracht aan de kettingen. “Heel mooi”, zei de commandant en hij liep om de twee geschoren gevangenen heen. Martin was trots op de goedkeuring van de commandant.
Zonder te aarzelen piste hij G nu recht in het gezicht. G schudde wild met zijn hoofd; hij sputterde en hoestte. Zijn kronkelende lichaam slingerde wild heen en weer. Doordat hij met zijn handen trok sprongen zijn pik en ballen almaar op en neer. De commandant knikte en deed een stap terug. Hij streek lui over zijn grote pik. “Lowe, jij eerst”, zei hij.

Wordt vervolgd
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: De verhoorkelder (15)-


Reactie van bart dd. 28 september 2010
ik wil ook wel eens zo afgemaakt worden, maar dan met een paar geile vrouwen er bij!!!


De verhoorkelder (15)

Bent Hansen, in Films & boeken op 27 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media