Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1004 people
86442 users - nu online: 1004 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
The WareHouse gaat sluiten


door Redaktie in Scene , 26 januari 2016

This article is also available in English


Een langlopend en slepend conflict met één bewoner van het aanliggende appartementencomplex van The WareHouse heeft eigenaar Edgar Bonte met pijn in het hart doen besluiten om met ingang van 1 maart met The WareHouse te stoppen.

De recent aangescherpte geluids- en milieueisen maakten de exploitatie van een dance-club, waar 98 dB geluid minimaal is om de bezoekers het echte dance-gevoel te kunnen geven, in het oude pand op de Warmoesstraat 96 onmogelijk.

De vele, reeds uitgevoerde, kostbare aanpassingen, waaronder high-tech dempingstechnieken van de speakers voor het reduceren van het contactgeluid, verregaande isolatie en overige geluiddemping, de continue monitoring van het dB-niveau en de aangescherpte limiter-waarden hebben uiteindelijk niet tot het gewenste resultaat geleid.

Wat uiteindelijk als enige optie overbleef was het uitvoeren van een zeer rigoureuze verbouwing waarbij het zelfs voor de ingeschakelde deskundigen nog zeer twijfelachtig zou zijn of ook die voldoende resultaat zou opleveren.

Wederom verliest Amsterdam een dance-locatie waar gay geschiedenis is geschreven. Met de roemruchte CockRing als voorganger was The WareHouse de afgelopen periode goed op weg om ook een indrukwekkend stempel op het gay / open-minded uitgaansleven te drukken. Als vaste partner van ADE (Amsterdam Dance Event) en de op dit moment reeds zeer indrukwekkende en gevarieerde line-up van dj’s, waaronder gastoptredens van DJ Honey Dijon, SuperChumbo, Pagano, Chris Bekker, Done&Dusted, Steven Sharp, Gonzalo, D’Johnny en vele, vele andere top-dj’s, zal de sluiting van The WareHouse een gemis voor dance minnend Amsterdam zijn.
 

Edgar realiseert zich terdege dat dit ook geldt voor iedereen voor wie The WareHouse inmiddels een vaste plaats is geworden voor het ontmoeten van vrienden, voor alle vaste bezoekers en voor de vaste barcrew.

Voor de resterende periode staat er nog een zeer gevarieerd programma aan te komen, waaronder zelfs vier AFTER-verlengingsnachten tot zondagochtend 11.00 uur en een CockRing Returns nacht met veel oud-Cockring-dj’s en met dj’s, onder wie Ana Paula uit Brazilië, YoAv Arnon uit Israël en residents zoals Martin Rivera, Sharon-O-Love, Saeed Ali en Chris Bekker. The WareHouse blijft tot aan de laatste minuut “the place to be.” Al met al genoeg reden om deze historische dance-locatie te blijven bezoeken nu het nog kan.
 


Het sluiten van The WareHouse heeft uiteraard geen consequenties voor de evenementen van Rapido en FunHouse.
 
Agenda en overige informatie:
www.warehouse-amsterdam.com
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

The WareHouse gaat sluiten

Redaktie, in Scene op 28 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media