Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1001 people
86440 users - nu online: 1001 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Nieuwe fetisj-feesten in Club Church


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 28 oktober 2015

This article is also available in English


Club Church breidt haar repertoire themafeesten dit jaar uit met twee nieuwe fetisj-evenementen, van de extreme Meat Market tot het speelse Amsterdam Jacks. Meat Market is, zoals de naam al zegt, een “sex-feest” zonder taboes, en Amsterdam Jacks is een pure jack-off-party oude stijl, maar met een moderne twist. Volgens Church vullen beide feesten een niche op in de fetisj-scene.

Meat Market: voor Tops en Bottoms

Tijdens Meat Market, losjes gebaseerd op de Fickstutenmarkt-feesten in Duitsland, worden de bezoekers strikt verdeeld in twee groepen: bottoms, die eerst arriveren, en tops, die een uur later binnenkomen. Bottoms worden uitgekleed en met een kap bedekt en over de speelruimte verdeeld, klaar voor de tops. Ze kunnen de tops niet zien en ze ook niet weigeren. Tops mogen hun bottoms uitzoeken, waar ze dan ook graag gebruik van maken.

Meat Market is nu een maandelijks terugkerend feest, na een succesvolle try-out in de zomer. Church: “Het eerste feest had een 2:1 top/bottom-verhouding, zodat iedereen zijn beurt kreeg. Mannen die meer dan twintig keer geneukt worden (en dat waren er behoorlijk veel!) krijgen gratis kaartjes voor het volgende feest. Een van de klanten vertelde ons dat hij meer seks had gehad dan in de afgelopen tien jaar!”

De regels zijn streng: tops kunnen niet met andere tops spelen, en bottoms mogen ook niet met andere bottoms aan de haal. Er wordt ook niet van rol gewisseld, dus je moet kiezen wat je wilt zijn voordat je arriveert.


No Lips Below The Hips: Amsterdam Jacks

Op zondagmiddag 1 november start Club Church met Amsterdam Jacks. Een nieuw party-concept dat helemaal gericht is op “jacking off.” Rukken dus.

Amsterdam Jacks verrast met (amateur) stage acts, mannen kunnen hun echte pik-identiteitsbewijs laten opmeten met foto, en je kunt proberen de “bull’s eye” te raken in een “circle jerk.” “In San Francisco en New York zijn het superleuke party’s en is er een community ontstaan van mannen die graag samen rukken. De party heeft iets ondeugends: ‘jongens onder elkaar.’ Het spelen met een grens kan juist heel prikkelend werken... We hopen zo ook mannen te bereiken die misschien niet in een darkroom willen spelen, maar wel willen genieten van een leuk feest waar de piemel centraal staat. Er is geen dress code. Wel is het de ideale gelegenheid om te experimenteren met cockringen of andere versieringen.”

“De fotoshoot was alvast veelbelovend en bewijst dat veel mannen het leuk vinden om met elkaar te spelen, en dat het juist leuk is dat het niet meteen pijpen of neuken moet worden. Een ‘circle jerk’ waar je met meerdere mannen samen staat, maak je ook niet op elk feest mee! We vinden het ook leuk dat de aanwezigen zelf het feest mee gaan vorm geven.”

Doet de naam niet heel erg denken aan de “jack off party’s” in de jaren tachtig? Toen werden die georganiseerd omdat dat qua inschatting de enige veilige seks was, die je op dat moment kon doen. “Zeker niet!,” volgens Church. “Het heeft misschien een zweempje ‘vintage,’ maar we willen juist een nieuwe creatieve party aanbieden. We hebben een hele range van feesten, van Blue, dat een jonge, ‘arty’ doelgroep aanspreekt, tot vrij extreme fetisj-feesten. Deze party belicht weer een nieuw aspect.  Kom het proberen op 1 november!”

Meat Market
Elke eerste zaterdagmiddag van de maand van 16.00 tot 20.00 uur.
Amsterdam Jacks
Eerste zondagmiddag om de twee maanden van 16.00 tot 20.00 uur.

Club Church
Kerkstraat 52
1017 GM Amsterdam
www.clubchurch.nlfoto’s Remon van den Kommer
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Nieuwe fetisj-feesten in Club Church

Redaktie, in Uitgaan & Reports op 28 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 291


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media