Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 929 people
86447 users - nu online: 929 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Roze Notaris spreekuur in COC Haaglanden en COC Leiden


door Redaktie in Algemeen , 23 juli 2015


Sinds kort is er in de COC’s Haaglanden en Leiden een juridisch spreekuur. Voor vragen en advies op het gebied van het familie- en erfrecht kan men 1 x in de 2 weken op een donderdag- of vrijdagavond terecht in de COC’s. Een bespreking heeft een duur van ongeveer 30 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het spreekuur wordt gehouden door mevrouw mr. A. Tegelaar. Zij is verbonden aan De Roze Notaris  in Wassenaar. Voor meer informatie kan de website bezocht worden: www.derozenotaris.nl.

De roze notaris is onlangs gelanceerd met als doel om informatie te verschaffen over de juridische en  praktische kant van het vormgeven van een roze gezin. Uit de praktijk is gebleken dat hier behoefte aan is. Verder wil De Roze Notaris een lage drempel vormen voor juridisch advies op het gebied van  het familie- en erfrecht voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en  transgenders.

Akycha Tegelaar heeft 15 jaar werkervaring in het Notariaat als jurist waarbij zij zich heeft  gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Zij is verbonden aan notariskantoor Geurts & Partners te  Wassenaar. Verder is zij lid van de werkgroep Rainbow Families Haaglanden /Leiden. De werkgroep  organiseert themabijeenkomsten waarbij zij de mogelijkheid biedt aan mensen om elkaar te  ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Akycha heeft samen met haar vrouw twee zonen.

www.cochaaglanden.nl


 
 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Roze Notaris spreekuur in COC Haaglanden en COC Leiden

Redaktie, in Algemeen op 23 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media