Back to Top
Zaterdag 19 Oct
86366 users - nu online: 1170 people
86366 users - nu online: 1170 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
AusieBum


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 28 juni 2015


Het zomer seisoen staat weer voor de deur en nu maar hopen dat het ook echt zwem en strandweer gaat worden. Onze keuze gaat dit jaar onder andere naar AusieBum.

AussieBum is een Australische zwembroekfabrikant voor mannen. In de afgelopen jaren heeft aussieBum haar productlijn met ondergoed en kleding uitgebreid. AussieBum promoot haar producten op niet-traditionele plaatsen op het internet; zoals blogs, de profielensite MySpace en op de online community Second Life en was de eerste die ook in gay media adverteerde. De Australische cultuur, die op sommige plaatsten ter wereld een bepaald aanzien heeft, wordt ook gebruikt in de reclames.

De Wonderjock

In november 2006 werd de Wonderjock gelanceerd in de ondergoedcollectie. Wonderjocks zijn ontworpen om de activa van de man te "heffen" en te "verbeteren". 50.000 stuks van het nieuwe ondergoed werden verkocht in de eerste zeven dagen na de start van de verkoop. De naam werd gekozen als een woordspeling op de populaire lijn van Wonderbra push-upbeha. In mei 2007 heeft de onderneming de Wonderjocktechnologie ook gelanceerd in haar collectie van zwemkleding.

De aussieBum ondergoedcollectie beslaat (meer dan) 35 lijnen bestaande uit verschillende kleuren en modellen.
De collectie zwemkleding telt 34 lijnen (inclusief surfkleding) dus voor elk wat wils.

AussieBum is onder andere te koop bij Artem bodywear in Amsterdam, je kunt ook online bestellen op www.artembodywear.com

 
 

AusieBum

Redaktie, in Mode & Lifestyle op 30 juni 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 286


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media