Back to Top
Vrijdag 06 Dec
86386 users - nu online: 1669 people
86386 users - nu online: 1669 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 19 juni 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

Britse sport journaliste en vriendin gehuwd

De Britse sport presentatrice en journaliste Clare Balding, 44, is onlangs in het huwelijksbootje gestapt met haar vriendin Alice Arnold, een voormalig radio presentatrice. Het koppel had eerst een civil partnerschip en heeft dit nu laten omzetten in een huwelijk.

Balding en Arnold zijn al 15 jaar samen. Hun huwelijksfeest hielden ze in Chiswick, Londen. In 2006 gingen ze al een legaal partnerschap aan, maar nu homo en lesbische koppels sinds vorig jaar ook kunnen trouwen in Engeland en Wales, wilde ze hun relatie bezegelen met een huwelijk. Volgens Balding heeft het alles te maken met gelijkheid en is het feit dat holebi's nu kunnen trouwen erg belangrijk. In 2012 kwam Clare Balding al eens in het  nieuws toen ze opriep voor meer lesbiennes op de Britse Tv en in 2010 kwam ze weer in het nieuws door het organiseren van een vrouwen golf wedstrijd samen met Alice.


Trouwende homo's en lesbiennes in nieuwe video van Ricky Martin

In de nieuwe muziek video van de song Disparo Al Corazon' (Shot to the Heart) van de Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin komen enkele holebi koppels voor die trouwen. De song is de tweede singel van zijn spaanstalig album 'A Quien Quiera Escucha' (To Whomever Wants to Listen).

In de video zingt Martin voor de spiegel hier gaat bij bekentenis, voor jou was ik geen heilig, en ik heb gezondigd, maar dat is nu verleden tijd, jou ontmoeten was als een schot in de roos, of in het hart. In de video verschijnen holebi koppels die trouwen zichtbaar in het spiegelbeeld van de zanger. Meteen weer een statement van Martin om het homohuwelijk wereldwijd te legaliseren.
Tom Daley en Dustin Lance Black vieren 2 jaar samen

De Britse zwemkampioen Tom Daley, 20, en zijn vriend de Amerikaanse scenarioschrijver, regisseur, film- en televisieproducent Dustin Lance Black, 40, zijn twee jaar samen, en dat vierden de mannen met elk op hun facebook page de bovenstaande foto (rechts) te delen.

De selfie foto werd twee jaar geleden genomen. Daley was toen 18, en velen zagen het niet zitten dat hij een relatie begon met de toen 38-jarige Dustin Lance Black. Men dacht dat de heren niet samen zouden blijven, en zie, ondertussen zijn ze twee jaar samen, en naar eigen zeggen nog steeds dol gelukkig met elkaar.

Tom deelde de foto op zijn facebook page met de woorden: "Twee jaar geleden ontmoet ik mikj (frog emoji) en mij leven veranderde voor altijd. Dank dat je mijn leven de afgelopen twee jaar zo speciaal maakte. Dustin deelde de foto op zijn facebook page met de woorden: "Twee jaar geleden namen we deze selfie, kort nadat we elkaar hadden ontmoet, en het moment waarop mijn leven veranderde. Happy Anniversary my love." In december van vorig jaar sprak Tom voor het eerst over hoe de twee elkaar hebben ontmoet. "Het was liefde op het eerste gezicht, het gebeurde heel snel, ik was compleet overweldigd, en voelde iets wat ik nog nooit eerder had gevoeld. En hij voelde dat net zo."

Tom Daley doet voor het eerst aan synchroonzwemmen, omdat het nu mag

De Britse Olympische duiker Tom Daley trainde recent voor het eerst in synchroonzwemmen, wat sinds kort mogelijk is als man want eerder stond het synchroonzwemmen enkel open voor vrouwen. Daley ruilde even het duik platform voor het zwembad en figuur zwemmen met het Aquabatix team.

De 2015 World Aquatics Championships, die doorgaan in Rusland, zal de eerste wedstrijd zijn waaraan ook mannen mogen deelnemen. Daley zei dat het top is dat nu ook mannen aan synchroonzwemmen mogen doen en omdat te vieren ging hij mee het water in om te kijken hoe dat gaat synchroonzwemmen. Hieronder kan je een video bekijken van Tom's prestaties, waarin werd gevraagd of hij het wel zal kunnen, en hij zelf grapte dat hij na de Olympische spelen van 2016 misschien wel overstapt naar synchroonzwemmen.


Mexicaans-Amerikaanse groep krijgt award voor holebi song

Los Tigres del Norte, een bekende Mexicaans-Amerikaanse groep schrijft geschiedenis omdat ze recent een award kregen van GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) voor hun song Era Diferente, van hun nieuwste album Realidas, die gaat over een lesbische tiener die verliefd wordt op haar beste vriendin.

De groep Los Tigres del Norte bestaat al 47 jaar en verkocht al meer dan 37 miljoen albums wereldwijd. Ze zingen in het Spaans en zijn erg populair. Ze wonnen eerder als zes Grammy's, zes Latin Grammy's en kregen recent een ster op de beroemde Hollywood Walk of fame. De GLAAD award krijgen ze omwille van het bespreekbaar maken van homoseksualiteit binnen de Mexicaanse, Lationo en Spaans sprekende gemeenschappen.

De groep is afkomstig uit Californie en brengt vooral ballades over sociale zaken. Zoals het nummer: De Paisano a Paisano, dat gaat over de criminalisatie van Mexicaanse immigranten die proberen een leven op te bouwen in de V.S. Of het nummer: Los Tigres, dat gaat over de ervaring tussen de dualiteit van Mexicaans en Amerikaans zijn.

De song Era Diferente (She Was Different) gaat over een jong lesbisch meisje die worstelt met haar seksuele geaardheid en met jongens die vechten om haar aandacht, maar geen van hen kan haar hart winnen, want ze is verliefd op een ander meisje. Het liedje gaat ook over het feit dat mensen geloven dat de ideale liefde is tussen een man en een vrouw, en dat andere vormen van liefde raar gevonden wordt, maar dat het uiteindelijk om liefde draait, en liefde is altijd gelijk is. Het is voor het eerst dat de groep een lied brengt over holebi liefde. Volgens de bandleden is dit het gevolg van het feit dat enkele fans regelmatig vroeger waarom zing je geen liedje over ons?.


The Bold and the Beautiful komt met transgender

De beroemdste Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful die wereldwijd het meest succesvol is, heeft sinds kort, en voor het eerst een transgender personage. De coming out van het personage als transgender kwam er nadat twee zussen elkaar lang niet hadden gezien.

De rol van het transgender personage in de soap wordt gespeeld door actrice Karla Mosley, 33 (foto). Ze speelt de rol van Maya, een model die een relatie heeft met Rick Forrester. Ze ziet haar zus Nicole terug en de twee hebben ruzie.

Op het einde zegt Nicole, ik weet waarom onze ouders jou altijd geheim hielden, jij bent mijn zus niet, jij bent mijn broer. De producer van de soap zegt dat het niet meer dan normaal is dat er ook een transgender in het verhaal komt, die tenslotte draait om liefde en tolerantie.

The Bold and the Beautiful wordt in ruim 130 landen uitgezonden en is één van de meest bekeken en succesvolle soaps.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 21 juni 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 285

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media