Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 836 people
86447 users - nu online: 836 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Eerste Superball uiterst succesvol


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 26 april 2015

This article is also available in English


Er was veel belangstelling voor de eerste editie van het Superball, dat plaatsvond in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Voor het eerst lieten zo’n tien Amsterdamse “drag”-huizen samen zien wat ze waard zijn.

De presentatie van de avond was in handen van Mayday en initiatiefneemster Jennifer Hopelezz. Aan de vooravond van dit kleurrijke travo-spektakel verklaarde Ms. Hopelezz tegenover Gay News: “Er loopt hier zoveel talent op een hak rond, het is eigenlijk ongelofelijk dat dit talent nooit samenkomt.”

Tijdens het Superball liet de Amsterdamse drag-gemeenschap zien wat ze allemaal in huis heeft en vooral ook hoe divers al dat talent is. Na een eigen presentatie van de verschillende “huizen” traden ze tegen elkaar in het strijdperk in een dance-off, waarin ze toonden hoe goed ze kunnen bewegen en met choreografie omgaan. Vervolgens lieten ze tijdens Lipsync for your Life zien hoe bedreven ze zijn in dit essentiële onderdeel van de travo-cultuur.

Afsluitend was er een modeshow waarin de huizen hun gevoel voor kostuum en stijl botvierden. Hieronder een uitgebreid foto verslag, de foto's (c) zijn van Remon van den Kommer.

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Eerste Superball uiterst succesvol

Redaktie, in Uitgaan & Reports op 26 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 284


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media