Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1349 people
86405 users - nu online: 1349 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:







lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 14 maart 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

Gaat langzaam..te langzaam de dagen lengen en de eerste liefhebbers zitten alweer op het (verwarmde) terras de ergste ellende lijkt voorbij en we kunnen alweer genieten van de eerste lentebodes... maar niet te vroeg gejuicht...


Imca Marina sinds Turkse bloedtransfusie dol op imam-gezang

Imca Marina is inmiddels helemaal hersteld na de bypass-operatie die ze in Turkije onderging, hoewel hersteld? Blijkbaar toch een klap van de molen gehad, naar eigen zeggen is ze door de Turkse bloedtransfusie helemaal dol op imam-gezang geworden. Tijdens de operatie verloor ik veel bloed. "Het medisch team heeft me uiteindelijk zeker 4 liter Turks bloed moeten toedienen", aldus Marina.

Naar eigen zeggen houdt ze sinds de bloedtransfusie meer dan ooit van oosterse dingen. "Het is opmerkelijk. Voor de operatie vond ik het gezang van imams vanaf moskee-minaretten best een beetje irritant.
"Ook de lucht van geroosterde kebab vind ik opeens heerlijk. Ik begrijp werkelijk niet hoe dat kan.

 
Tja er zijn veel manieren om in het nieuws te komen maar dit slaat bijna alles...


Zsa Zsa Gabor niet op de hoogte overlijden dochter

Ja ja, niet stuk te krijgen met 97 jaren, de vamp van de vijftiger jaren, maar ook zij ontkomt niet aan verdriet en ellende. Zij weet nog niet dat haar dochter Francesca Hilton (67) niet meer leeft.

Als het aan Zsa Zsa's man Frederic von Anhalt ligt, komt de hoogbejaarde actrice dat ook nooit te weten. Frederic is namelijk bang dat het nieuws haar fataal zal worden. "Ze loopt het gevaar een beroerte te krijgen", zegt Frederic tegen Daily News. "Ze wordt binnenkort 98 en haar bloeddruk is erg hoog. Ik wil niet dat ze slecht nieuws te horen krijgt."

Frederic zegt dat Zsa Zsa haar dochter, die ze kreeg met Conrad Hilton (overleden in 1979), een paar weken geleden voor het laatst heeft gezien en dat de ontmoeting zonder veel gedoe verliep. Zsa Zsa en Francesca hadden al jaren een moeizame relatie.

Francesca overleed eind december in een restaurant in Los Angeles aan een hartaanval. Volgens een insider heeft de familie zich nog niet gemeld in het mortuarium en is er nog geen begrafenis geregeld.



Hans Klok ontslagen uit het ziekenhuis in Haarlem

Daar werd de goocheldoos geopereerd aan een gebroken enkel. "De operatie is geslaagd en het gaat goed met Hans, hij is momenteel thuis aan het herstellen", laat zijn woordvoerder weten.

"Zijn been zit in het gips en hij mag er niet opstaan", vervolgt de woordvoerder van Hans. Wanneer Klok weer op kan treden is niet bekend. "We moeten het afwachten en week per week bekijken hoe het gaat. De operatie is goed verlopen, dus het zou kunnen dat zijn herstel ook snel gaat, maar dat weten we natuurlijk niet."

De woordvoerder liet eerder al weten dat Hans zo snel mogelijk weer aan het werk wil. Hans brak zijn enkel toen hij uitgleed in de badkamer.


Kristen Stewart verliefd op vrouw?

De geruchten dat Kristen Stewart biseksueel is, worden steeds hardnekkiger nu ze zoenend is gezien met Alicia Cargile. De 24-jarige Twilight-actrice en ex van Robert Pattinson is op het eiland Hawaii gefotografeerd met Alicia, met wie ze al enige tijd goed bevriend is. Kristen en Alicia zijn niet alleen hand in hand gespot, maar ook zoenend! Verschillende media beweerden in april vorig jaar al dat Kristen en Alicia meer waren dan vriendinnen. Een goede bekende van Kristen liet weten dat de actrice de roddels om te gieren vond.

"Ze kreeg echt de slappe lach", zei een bron. Maar over haar seksuele geaardheid bleef Kristen vaag. "Ze zei tegen me: 'Als ik lesbisch zou zijn, dan zou ik dat niet verbergen. Het is niet iets om je voor te schamen'."   Stephen Fry gaat trouwen met 27-jarige vriend

De Britse komiek, schrijver en presentator Stephen Fry, 57, laat weten dat hij nog dit jaar gaat trouwen met zijn vriend de 27-jarige komiek Elliot Spencer. Fry liet weten erg blij te zijn maar voegde er ook aan toe dat hij het wel jammer vind dat het nieuws van zijn verloving is uitgelekt en dat er nu geen sprake meer kan zijn van een écht privé huwelijk.

Fry en Spencer hebben op 23 december in Nortfolk zichzelf als koppel laten registeren om te kunnen trouwen. Dat wil zeggen dat ze nu twee jaar tijd hebben om te trouwen. Fry liet al weten dat het huwelijk nog in dit jaar zal zijn. Fry en Spencer werden door de media voor het eerst samen opgemerkt in november van vorig jaar.

Fry is sinds hij met Spencer is erg veranderd in de positieve zin. Fry die eerder lang last had van een depressie zou nu terug zichzelf zijn en erg gelukkig. Stephen Fry had eerder veertien jaar lang een relatie met Daniel Cohen. Daarna had hij een kortere relatie met de 27 jaar jongere Steven Webb.



Zangeres Beth Ditto en vriendin nu echt getrouwd

Zangeres Beth Ditto,33, is voor de tweede keer getrouwd met haar vriendin Kristin Ogata, maar deze keer is het huwelijk legaal. In 2013 trouwde zij op Hawai, maar het ging daarbij om een ceremonieel huwelijk dat niet erkend werd.

Maar nu liet de zangeres op haar facebookpage weten dat zij en Kristin wettelijk zijn gehuwd. Het huwelijk was in het Amerikaanse Oregon. Zij schreef 'Legally married finally, a year later! Thanks everyone who fought to make gay marriage legal in Oregon! - In 2015, the whole US!' Vijf maanden na hun huwelijk op Hawaï werd het homohuwelijk legaal in Hawaï, in Oregon werd het homohuwelijk vorig jaar legaal. Beth en Kristin kennen elkaar al sinds Beth 18 jaar is.

Ditto staat bekend als iemand die zich niets aantrekt van het huidige schoonheidsideaal en draagt vaak strakke en onthullende jurkjes. Bovendien scheert ze naar eigen zeggen nooit haar okselhaar en gebruikt ze geen parfum. Al eerder zei ze: "Ik snap niet dat dikke vrouwen zeggen dat ze zich verraden voelen door de modewereld, vrouwen maken zichzelf heel wat wijs over wat ze wel en niet kunnen dragen, zo maak je van jezelf een slachtoffer, en dat weiger ik te doen." Ze omschrijft zichzelf vaak als een: 'fat, feminist lesbian from Arkansas'. Ditto is trouwens ook de enige vrouw met een maatje meer die al gekleed werd door topdesigners als Jean Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. De zangeres is vooral ook bekend als frontvrouw van de groep Gossip. Solo brengt ze albums uit onder haar échte naam: Mary Beth Patterson. Verder schreef ze ook al drie boeken.

In 2012 verscheen het nummer A Perfect World op het eerste album van Gossip, genaamd: Joyful Noise, dat uitkwam sinds 2009.    













GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE



feb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.




Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 14 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp








TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 282














bottom image




Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren






© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media