Back to Top
Zaterdag 24 Aug
86352 users - nu online: 1222 people
86352 users - nu online: 1222 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddelnieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 19 februari 2015
lengte: 5 minuten


Zo het zit er weer op, kerstboom uit het raam, oude oliebollen voor de vogels, die vetrollen vol afschuuw bekeken..ach ach het viel weer niet mee. Maar kop op nog enkele maanden en de eerste lente zon is er al weer...

Sam Smith Uit de kast en wint Favorite male American Music Awards

Vorige maand werden de American Music Awards uitgereikt in het Nokia Theatre in Los Angeles. Openlijk homo zanger Sam Smith mocht de titel van Favorite male artist achter zijn naam schrijven, en vertolkte zijn song 'I'm Not the Only One'.

Het was de eerste grote award die de zanger won waarbij hij niemand minder dan Pharrell Williams en John Legend, die ook genomineerd waren voor de titel, versloeg. Sam Smith kwam in mei van dit jaar uit de kast met de nieuwe song 'Leave Your Lover'.

Sam Smith wil opkomen voor iedereen

De Britse zanger Sam Smith wil voor iedereen een rolmodel zijn. Niet alleen voor holebi's en transgenders maar ook voor hetero's. Dat zei de zanger zopas in de show van Ellen DeGeneres. Smith kwam in mei uit de homo kast en won op de American Music Awards de award van Favorite male artist.

De 22-jarige zanger was te gast bij Ellen DeGeneres en zei zich niet te willen beperken als rolmodel voor holebi's alleen. Verder had hij het ook over zijn coming out van zes maand geleden, en het feit dat hij van zichzelf vindt dat hij in het verleden teveel met zijn muziek bezig was en te weinig zijn geaardheid. "Omdat ik het er niet vaak over heb, denken sommige mensen dat ik geen woordvoerder of rolmodel wil zijn voor de holebi gemeenschap, maar dat wil ik zeker wel, maar ik ben ook nog maar 22 en ben nog bezig alles uit te zoeken.Ellen DeGeneres & vrouw Portia 10 jaar samen

Presentatrice Ellen DeGeneres (L) en actrice Portia de Rossi vierde het feit dat ze al 10 jaar samen zijn. De twee begonnen een relatie op 1 december 2004 en trouwden op 16 augustus 2008. Portia de Rossi twitterde enkele selfie's zonder make-up van haar en Ellen.

Op 1 december vierden Ellen en Portia dat ze tien jaar samen zijn. Dat werd opgemerkt toen Portia twee foto's de wereld in stuurde waarop beide dames niet onder de make-up zitten zoals anders.

Naar eigen zeggen zijn de dames nog steeds dolverliefd. Portia zei eerder over de dag dat ze Ellen ontmoette: "Ze benam me de adem, dit was me nooit eerder overkomen, ik voelde dingen die ik nooit eerder gevoeld had, mijn knieën werden week, ik was op slag verkocht."Justin Bieber vertrekt uit woning in Beverly Hills

De buren van Justin Bieber kunnen hun geluk niet op. De zanger is namelijk vertrokken uit zijn appartement in Beverly Hills. Dat meldt de roddelsite TMZ. Bieber zou in december zijn vertrokken. Volgens de website zijn de buurtbewoners heel erg blij. Er zou zelfs een mail zijn rondgegaan waarin werd voorgesteld om op de dag van Biebers vertrek een feest te organiseren. De zanger is op zoek naar een nieuwe huurwoning in Los Angeles, maar hij zou nog niks hebben gevonden.

Overlast

Bieber woonde sinds juni in het luxe appartement in Beverly Hills. Op 23 juni, een dag nadat hij zijn intrek nam, ging het al verkeerd. De buren klaagden toen over overlast. Een week later werd er extra beveiliging ingehuurd. Toch kwamen politieagenten daarna nog geregeld naar het complex om de boel te sussen.

Moet trouwens niet al te moeilijk zijn voor Bieber een aardig ander miljoenen stulpje te vinden. Justin Bieber staat namelijk bovenaan de lijst van best verdienende sterren onder de dertig jaar, zo heeft Forbes berekend.  Ondanks dat de 20-jarige zanger vooral in het nieuws verscheen vanwege zijn nare gedrag en niet vanwegen zijn prestaties verdiende hij afgelopen jaar 80 miljoen dollar (ruim 64 miljoen euro). Het merendeel van zijn verdiensten komt uit de verkoop van concertkaartjes. Zijn concerten verkopen vaak binnen mum van tijd uit.Ach got...Onno Hoes heeft weer eens een 'toyboy'

Dates Onno Hoes stiekem gefilmd kopte de telegraaf. Burgemeester Onno Hoes is door PowNews gefilmd tijdens zijn afspraakjes met Robbie Hasselt, de 20-jarige man die de escapades van de burgervader van Maastricht aan de kaak zegt te willen stellen. Nadat Hoes via Twitter contact zocht met Hasselt en met hem wilde afspreken, heeft deze contact gezocht met het tv-programma.

Met een verborgen camera zijn tal van uitstapjes op beeld vastgelegd. Zo is te zien hoe Hoes in zijn dienstwagen komt voorrijden om Robbie op te halen. Uiteindelijk hebben er diverse afspraakjes plaatsgevonden.

Hasselt had al delen uit zijn weinig verhullende chat-converstaties met Hoes publiek gemaakt, waardoor de burgemeester zich bij de gemeenteraad opnieuw moet verantwoorden voor (vermeend) gedrag dat niet bij de statuur van een eerste burger past.


Toyboy

Precies een jaar geleden doken er zoenfoto’s van Hoes met een 24-jarige toyboy op. Daarop kreeg hij van de gemeenteraad een laatste waarschuwing. Hoes reageert daar tegen Robbie Hasselt laconiek op: ,,Ze kunnen me niks maken. Als ze me weg willen hebben moeten ze me uitkopen.”

Tja, hoe ouder hoe gekker, een burgemeester die met zijn lul denkt, daar zullen we het maar bij laten...Paris Hilton met dood bedreigd door antisemiet

Paris Hilton wordt bedreigd door een antisemitische man die denkt dat de steenrijke hotelerfgename joods is. Hij dreigt haar te vermoorden.

Volgens entertainmentwebsite TMZ maakt de politie van Los Angeles, waar Hilton woont, jacht op de man.

De man bedreigt niet alleen de realityster en dj zelf, maar ook haar vader Rick. "Nog een maand en dan is ze dood, ze komt nooit meer thuis", schreef hij aan vader Hilton. Ook dreigt hij Rick en Paris bewusteloos te slaan en zegt hij met een groep de blondine te willen verkrachten.

De dader denkt dat de familie joods is, wat niet zo is. Hij schrijft onder meer: joden moorden voor de lol.

De politie is druk bezig via Facebook en Instagram de identiteit van de man te achterhalen. Bronnen dichtbij het onderzoek hebben tegen TMZ gezegd dat ze intussen denken te weten wie er achter de bedreigingen zit. 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEsep 2014        lengte: 4 min.


okt 2014        lengte: 5 min.
Roddelnieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 21 februari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019


Meer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 281
Meer van Rod del Auntie

Blend


the newest gay bar in Amsterdam

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media