Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1478 people
86405 users - nu online: 1478 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
5e verjaardag La Demence Cruise


door Redaktie in Reizen en weekendtrips , 18 januari 2015


Adembenemende landschappen en vergezichten. Onvergetelijke ontmoetingen. Veel plezier, een prachtig schip speciaal voor jou... Welkom op de 5de verjaardag van The Cruise!

Het schip van middelmatige grootte zal voor anker gaan bij Italiaanse pareltjes die de grote cruiseschepen niet kunnen bereiken. Ontdek het authentieke Sicilië, vaar langs de onbereikbare Eolische eilanden, proef van de charmes van Sorrento, bezoek het tragische Pompeï, laat je verleiden door het romantische eiland Capri en de dorpjes langs de Amalfitaanse kust.

Een totaalbelevenis op maat gemaakt voor een gezellige en unieke vakantie met onvergetelijke ontmoetingen en momenten die je nooit zal vergeten. Fascinerende bestemmingen, fantastische party’s en ontmoetingen, rustig bezinnen, …en dit alles op een glinsterende zee… laat je verrassen!

Dit jaar wordt gevaren met de Sovereign van Pullmantur Cruise Lines.

De gemoedelijke en familiale sfeer die het succes waren van vorige edities wordt zoveel mogelijk nagestreeft. Het schip heeft een Capaciteit van 2234 personen en onder andere een Centraal atrium over 5 verdiepingen, Prachige zwembaden, 360° Panoramische Bar, een Immense gym en Sushi / Fusion restaurant.

Er zijn mogelijkheden voor ieders budget: van een comfortabele Interior cabine speciaal voor reizigers met een kleiner budget tot een Exterior cabine met een prachtig zicht op zee, of 4 verschilde types van luxueuze suites.

De 5e La Demence cruise vindt plaats van 18 tm 25 juli,
meer info vind je op www.the-cruise.eu

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

5e verjaardag La Demence Cruise

Redaktie, in Reizen en weekendtrips op 19 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN REIZEN EN WEEKENDTRIPSIN NUMMER 281


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media