Back to Top
Maandag 30 maart
86425 users - nu online: 896 people
86425 users - nu online: 896 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
De Ferry Store, een nieuwe winkelervaring in Rotterdam


door Redaktie in Scene , 06 januari 2015

This article is also available in English


In Rotterdam heeft de Ferry Store de deuren geopend. Marc Kabbedijk, de maker van het tijdschrift Ferry, heeft zijn droom verwezenlijkt een 3D-versie van het tijdschrift te beginnen met zowel een winkel als horeca. De initiatiefnemer noemt de Ferry Store “een lifestyle ‘hang-out’ voor mannen die van mannen houden.”

Lifestyle moet hierbij worden begrepen in de kleinere zin van het woord; denk aan tijdschriften, prints voor aan de muur, (foto)boeken, accessoires en aanverwante artikelen. Items die een bezoeker van de Store graag toevoegt aan zijn leven om een bepaalde identiteit aan te ontlenen. Artikelen die cadeau kunnen worden gedaan of waar iemand mee verrast kan worden.

Mannen die op mannen vallen? Ja, die zijn de hoofdmoot bij de Ferry Store, daarna komen Art, Design en Photography. Wie op zoek is naar een origineel cadeau, een mooi boek, exclusieve tijdschriften of het jongste nummer van Ferry kan daarbij nu ook meteen een Man Met Bril koffie drinken, of een lekker broodje eten, hangend in een design stoel van Bert Plantagie, of aan het eind van de middag in het zonnetje een ijskoud biertje openen. De mannen van de Ferry Store houden van dit leventje en delen dit gevoel graag met hun bezoekers.

De Ferry Store is een thuishaven voor de creatieveling die niet teveel waarde hecht aan het gelikte. De onbewerkte muren, de betonnen vloer en de rauwe sfeer worden aangevuld met designmeubels, lampen en andere eyecatchers die het contrast tussen “mooi” en “lelijk” op het eerste gezicht uitvergroten, maar juist daarom de schoonheid in het imperfecte benadrukken. Zet de laptop op tafel, hang hem aan de gratis WiFi en creëer zo een eigen, relaxte werkomgeving. Daarbij worden de bezoekers uiteraard op hun wenken bediend door het leuke en gezellige personeel!

De Ferry Store wil het allerbeste aanbieden. Daarom selecteren ze alleen de beste merken en artikelen. Ook is het een uitgelezen adres voor originele cadeaus. Het assortiment omvat ondermeer architectuur-, kunst-, foto-, mode- en designboeken met kwaliteit. Een feestje om te geven en te krijgen. Ook is er een hele wand vol met (inter)nationale mode- en lifestyle-tijdschriften. Om aankopen meen te nemen hebben ze een collectie geinige rugtassen van Mi-Pac. Voor klanten die zich in het nieuw willen steken voert de winkel wisselende kledingmerken.

Het is de bedoeling in de Ferry Store regelmatig tentoonstellingen te organiseren. De aftrap hiervoor werd gegeven met de spannende expositie Red Hot van fotograaf Thomas Knights, van wie onlangs bij Bruno Gmünder het koffietafelboek Red Hot 100 verscheen, een ware traktatie voor liefhebbers van sexy mannen met rood haar.


Ferry Store
Westblaak 127
Rotterdam
Openingstijden: maandag t/m woensdag 09.00-18.00, donderdag t/m zondag 09.00-22.00,
www.FERRYStore.com.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

De Ferry Store, een nieuwe winkelervaring in Rotterdam

Redaktie, in Scene op 07 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media