Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1443 people
86405 users - nu online: 1443 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddelnieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 11 oktober 2014
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... het is alweer bijna voorbij die mooie zomer, maar niet treuren, hierbij het leed en vermaak van de bekende in de wereld en vooral van hen die het bij gebrek aan talent graag willen zijn, iets met holle vaten enzo...

Zoals daar is, natuurlijk Justin Bieber.

Toen Orlando Bloom op Ibiza flink uithaalde naar Justin Bieber in een restaurant, vonden Leonardo DiCaprio en enkele andere aanwezige sterren dat best grappig. Volgens ooggetuigen zou de acteur hebben geapplaudisseerd nadat Bloom de 20-jarige zanger een klap probeerde te verkopen.

De schermutseling was naar verluidt het gevolg van enkele uitspraken die Justin Bieber deed over zijn hechte band met Blooms ex-vrouw, model Miranda Kerr. Ook DiCaprio kon hier duidelijk niet om lachen. Volgens ooggetuigen was het Canadese popsterretje dronken en probeerde hij de Hollywoodsterren uit te dagen.

Applaus

Anastasia Skolkova, een model en journaliste uit Spanje die het verhaal als eerste op Facebook en Twitter plaatste, was getuige van het incident. 'Toen Orlando Bieber sloeg, begon iedereen te applaudisseren', aldus Skolkova tegenover de Daily Mirror. 'Sommigen riepen: 'Wat een spektakel' en Lindsay Lohan was aan het lachen.'

'Iedereen aan de tafel waar hij en DiCaprio zaten, was aan het applaudisseren. Ik weet niet of mensen hem achteraf kwamen feliciteren of probeerden te kalmeren.'


'Orlando Bloom Dag'

Hoewel Orlando de eerste klap probeerde uit te delen, werd Justin uit het restaurant gezet, vanwege zijn provocatie. Lindsay Lohan zou naar verluidt hebben geprobeerd Bieber te kalmeren toen die de zaal verliet.

Intussen wordt het 'sterrengevecht' ook online duchtig besproken en lijken net wat meer celebs en Twitteraars het eens te zijn met DiCaprio en dat meer mensen dat zouden moeten doen. Zo wordt geopperd dat Orlando Bloom meteen tot ridder geslagen moet worden...Lady Gaga opgenomen in ziekenhuis

De popster plaatste op Instagram een foto, waarop te zien is dat ze met een zuurstofmasker op in een ziekenhuisbed ligt.

"Hoogteziekte is geen grapje #HitThatHospitalShit", schrijft de 28-jarige Gaga bij de foto. De zangeres gaf een optreden in Denver, ook wel Mile-High City genoemd. De stad ligt een mijl, ruim 1600 meter, boven zeeniveau.
'Miljard voor misbruik door Michael Jackson'

De Australische choreograaf, Wade Robson, wil van de erven van Michael Jackson maar liefst 1,2 miljard euro schadevergoeding, omdat de popster hem in de jaren 1990 tot 1997 veelvuldig zou hebben misbruikt.

Het misbruik zou zijn begonnen toen Robson zeven jaar was.

Australische en Amerikaanse media melden woensdag dat Robson zijn eis bij een rechtbank in Los Angeles heeft ingediend en in 111 pagina's uit de doeken doet hoe Jackson hem zou hebben verkracht en mishandeld.

Dat zou onder meer op het landgoed Neverland Ranch ten noordwesten van Los Angeles zijn gebeurd. Dat landgoed van Jackson staat nu overigens te koop voor 22 miljoen dollar.

Robson is één van de klagers die Jackson van kindermisbruik hebben beschuldigd. In 2005 getuigde Robson in een rechtszaak nog voor de King of Pop en verklaarde nooit te zijn misbruikt. Advocaten van de familie Jackson doen Robsons eis tot schadevergoeding als onzin af.
Daniel Radcliffe ziet partner als beste vriendin

Daniel Radcliffe heeft het naar eigen zeggen getroffen met zijn vriendin.

"Ik heb een relatie met mijn beste vriendin. En dat is volgens mij hoe het moet zijn", zegt de Britse acteur, die sinds 2012 samen is met actrice Erin Darke, in het het Amerikaanse entertainmenttijdschrift People.

Hoewel de 25-jarige Radcliffe zijn vriendschap met Darke pas ontwikkelde tijdens hun relatie, heeft hij zijn opvattingen over een goede verhouding niet van vreemden. "Mijn ouders waren beste vrienden voordat ze een relatie kregen en ze zijn al meer dan dertig jaar getrouwd."

De acteur denkt daarom de succesformule van een relatie te kennen. "Als je een relatie hebt of getrouwd bent met iemand die je ziet als je beste vriend, dan is dat het punt waardoor het werkt."

Daniel Radcliffe verbaast zich wel over de ophef rond zijn homo-erotische seksscène in zijn nieuwe film Kill Your Darlings.

"Ik vind dat heel raar omdat we aan de lopende band hetere seksscènes zien", zegt de 23-jarige acteur tegen de Amerikaanse muziekzender MTV.

"We hebben wel vaker seksscènes tussen homo's gezien", stelt de Harry Potter-acteur. "Ik snap niet waarom een homoseksuele scène schokkender zou zijn dan een seksscène tussen hetero's. Ze zijn allebei niet schokkend."

Ook over het opnemen van zijn seksscènes is de Britse acteur laconiek. "Het is denk ik in een uur tijd opgenomen en het ging allemaal heel snel. Ik had niet echt de tijd om erover na te denken of me zorgen te maken."

Kill Your Darlings ging in première tijdens het Sundance-filmfestival. Radcliffe speelt de Amerikaanse dichter Allen Ginsberg. Het verhaal speelt zich af in 1944, als Ginsberg zijn homoseksualiteit ontdekt.Hans Klok is weer vrijgezel

Hans Klok (45) gaat weer door het leven als vrijgezel. De illusionist en zijn Australische danser James Jackson Harwood (26) hebben hun relatie onlangs verbroken. Dat weet de De Telegraaf te melden.

"Ik ben getrouwd met magie", zegt Klok. "James en ik hebben het samen heel leuk gehad, maar hij is een danser die zelf wil schitteren en dat talent ook heeft."

"Dan valt het niet mee met een man samen te leven die zelf dag en nacht met zijn carrière bezig is. Als je in mijn vak aan de top staat en daar wilt blijven, dan zit er ook niets anders op."

Klok bereidt momenteel zijn afscheidsvoorstellingen van The New Houdini-shows voor. Hiermee treedt hij van 20 augustus tot eind november in Utrecht op, waarna hij naar Duitsland vertrekt om in Hannover shows te geven.

De breuk was moeilijk voor Klok, maar naar eigen zeggen wel een logische keuze. "Het is tijd om de vruchten van jaren hard werken te gaan plukken. En tijd voor een privéleven heb ik dan gewoon niet meer. Het is niet anders."

Het is niet voor het eerst dat Klok en Harwood uit elkaar gaan. In 2012 gingen de twee na een relatie van vier jaar allebei hun eigen weg.

Die breuk duurde destijds negen maanden, maar de twee hielden altijd telefonisch contact. Toen Harwood weer in Nederland ging werken, kwam het stel weer bij elkaar, kijken hoe lang het nu gaat duren...  
GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2015        lengte: 4 min.
Roddelnieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 17 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 277


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media