Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 808 people
86442 users - nu online: 808 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Pam Ann On Tour: Amsterdam & Antwerpen


door Redaktie in Media & entertainment , 16 september 2014

This article is also available in English


Pam Ann, het alter-ego van de Australische schrijfster en komediante Caroline Reid doet Europa weer aan en met een van haar meest explosieve, grappige en vunzige shows tot nu toe. Met Pam Ann ontdek je de geheimen van het luchtverkeer, de geldende stereotypen en de eigenaardigheden van enkele van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen.

Met een ruime dosis zwarte “chutzpah” en voorkennis die niet onderdoet voor die van een CEO van de Australische luchtvaartmaatschappij Quantas, kan niemand de luchtvaart zo goed op de stewardessehak nemen als Pam Ann. Pam legt de luchtvaart volledig bloot, zonder enige vorm van discretie.

Comédienne Pam Ann: ‘Homo’s waren altijd mijn familie, ik ga waar mijn vrienden gaan’ “Ladies and Gentleman, this is your captain speaking, we would like to welcome you on board to our PLANE FILTHY Flight, and would like to thank you for flying Pam Ann airlines. Cabin crew, arm doors for departure and buckle the f**k up!”

Reid heeft de wereld afgereisd met haar portret van de doorgeknalde stewardess, en werd gebruikt voor verschillende advertentiecampagnes van British Airways en het skyteam. Ook verscheen ze in promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen, en op CNN en CnBC.

Pam’s briljante mix van camp, cultuur en humor heeft ervoor gezorgd dat ze in Elton John’s privé-jet optrad, samen met Cher op het podium stond tijdens haar stadiontour door het Verenigd Koninkrijk, en Madonna rekent tot haar wereldwijde legioen van toegewijde cultfans.

De show doet Stockholm, Amsterdam, Düsseldorf, Zürich, Oslo, Helsinki, Kopenhagen, Berlijn, Parijs, Warschau en Antwerpen aan.


Icoon van homohumor

Hoe is het karakter Pam Ann ontstaan?
“Alcohol en worden omringd door drag queens en homo’s.”

Op welke manier ben je beïnvloed door de travo-scene?
“Ik heb geen reguliere opleiding genoten, maar volgde de Kunst Dragademie. Hier heb ik alles geleerd wat er te weten viel. Ik ben dol op ze, ze zijn mijn inspiratie en familie.”

Pam Ann is een homohumor-icoon. Hoe is dat zo gekomen?
“Ik denk dat ze de kleuren, veel haar en beweging zien.”

Twintig jaar op het podium en vele sketches, waar haal je de inspiratie voor elke show vandaan?
“Ik observeer tijdens mijn reizen. Ik zit namelijk bijna elke week wel in het vliegtuig, onderweg naar een optreden. Soms denk ik dat ik een échte stewardess ben. Kunst imiteert de werkelijkheid! Ik raak ook geïnspireerd door al mijn bijdehante vrienden en het geweldige cabinepersoneel, maar het meeste komt voort uit mijn eigen observaties en bevindingen.”

Je zei in een interview eens dat je nooit naar heteroclubs gaat, ook al ben je een heterovrouw. Wat maakt en maakte de gay clubs zo aantrekkelijk voor je?
“Maar ben ik wel hetero? Homo’s waren altijd mijn familie, en ik ga waar mijn vrienden gaan, dus toevallig naar homoclubs! God zij dank!”

Speelt improvisatie altijd een belangrijke rol?
“Ik houd van improvisatie tijdens mijn shows, dan zijn ze ook nooit hetzelfde. Je moet de energie van het publiek voelen en ermee werken. Bill Cosby zei ooit: ‘Als het publiek je vertrouwt, en jij vertrouwt het publiek, dan gaan alle deuren in je hoofd open,’ en daardoor krijgt de show iets magisch.”

Als je voor de rest van je leven op een heerlijk eiland moest leven, wat zou je dan meenemen?
“Zwarte piemels, cocaïne en Xanax.”

Win gratis kaartjes

Pam Ann doet Amsterdam aan voor een voorstelling op 14 oktober, en Gay News kan een aantal tickets weggeven aan een gelukkige winnaar. Vertel ons uiterlijk eind september waarom u deze tickets zou moeten winnen, en misschien bent u wel de gelukkige! – abo@gaynews.nl.Pam Ann treedt op in het DeLaMar in Amsterdam, www.delamar.nl op 14 oktober, en in de Arenbergschouwburg in Antwerpen op 5 november, www.arenbergschouwburg.be.
Meer info op www.PamAnn.com
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Pam Ann On Tour: Amsterdam & Antwerpen

Redaktie, in Media & entertainment op 22 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 277


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media