Back to Top
Zondag 26 Jan
86407 users - nu online: 1305 people
86407 users - nu online: 1305 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: ‘Oh my God, OH... MY... GOD, Fuck yeah’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 04 september 2014

This article is also available in English


Ik zat met Willem en John op het terras op het Leidseplein. Ze kwamen net terug uit New York. “Het was geweldig. Wat een overrompelende stad. Dag en nacht is er van alles te doen. We zijn er nog moe van. Maar je hebt geweldig op ons huis gepast,” zei Willem. “Nou, dat was helemaal geen probleem. Jullie wonen ook zo mooi op de Overtoom. En Charlie, jullie kat, is een schat,” antwoordde ik. “Zijn jullie nog stout geweest daar?,” vroeg ik.

 “Ja hoor, we hebben met onze Hollandse kontjes een aantal Amerikanen heel blij gemaakt,” zei John. “In de sauna’s. In de backrooms. En we zijn een paar keer met iemand mee naar huis gegaan.” “Wij constateerden alleen één probleem. Ze praten niet tijdens de seks. Ze zeggen alleen maar ‘Oh my God’ en ‘FUCK.’ Op een gegeven moment moesten we daar erg om lachten. Je praat toch. Je moedigt elkaar toch ook aan met woorden. Maar nee hoor. Alleen maar ‘OH MY GOD’ en ‘FUCK,’” voegde Willem toe.

“Kom eens even luisteren,” vroeg Djoeke, een collega van me bij de VPRO radio. Wij waren beiden aan het monteren in aangrenzende ruimten. Ze liet me een bandje horen. Ik hoorde klagend jankende stemmetjes. Ze was bezig met het maken van een programma over seksgeluiden. “Dit zijn vrouwen uit Polynesië die hun dochters leren geluidjes te maken om hun mannen tijdens de seks aan te moedigen,” zei Djoeke. Wij luisterden nog een keer. Lachend zei ze: “Het lijkt wel kattengejank, hè?” Even later liet ze een bandje horen van een vrijend Amerikaans stel. En ja hoor. Daar was het weer. De man gromde: “Oh my God, Oh... my... God. Fuck yeah. FUCK YEAH!” Wij moesten zo lachen.

Terug op het terras. Ik vroeg aan Willem en John: “Maar wat zeggen jullie dan tegen elkaar tijdens het vrijen?” “Nou, heb je even?,” antwoordde Willem lachend. “Wij praten voortdurend tegen elkaar. John is ook gek op ochtendseks. Ik sleur hem dan door het bed. Ik duw zijn hoofd in de lakens en roep: ‘Kont omhoog teef... Ik ga je nemen.’  Daarna gaan we douchen en scheren. De pakken aan en stropdassen om. En hop, naar het kantoor.”

Wie denk ik ook heerlijk opwindende seksgeluiden maakt is Michael Bublé. Wat een lekker ding is dat. Hij was ook zo leuk gevat in de show van Paul de Leeuw.

Michael nam samen met de Natural Seven het nummer op van mijn lievelingsgroep de Drifters: Some kind of wonderful.

All you have to do is touch my hand
To show me you understand
And something happens to me
That’s some kind of wonderful
And any time my little world seems blue
I just have to look at you
And everything seems to be
Some kind of wonderful


John bestelde nog wat biertjes en zei: “Dan ging je vroeger mee met een type. Gezellig kletsen. En in bed werd het ineens doodstil. Ik vond dat altijd vreselijk. Nee hoor, lekker praten. En elkaar ook gek maken met woorden en geluiden.” “Over geluiden gesproken,” zei Willem. “Wij hebben twee huizen naast ons een stel wonen. Tijdens de seks krijst zij zo keihard. Het is niet om aan te horen. Zo erg zelfs dat we de politie gebeld hebben. Die politie had al meerdere klachten gekregen. Ze zouden eens langs gaan bij die mensen.”

Een paar dagen later ging ik weer eens naar de Thermos Sauna. Ik dook met een mooie Amerikaan in een hokje. Hij kwam bovenop me liggen en duwde zijn gladde lul diep in me. En daar begon het weer: “Oh my god, Oh my god, OH... MY... GOD. Fuck yeah.”

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: ‘Oh my God, OH... MY... GOD, Fuck yeah’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 10 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media