Back to Top
Woensdag 29 Jan
86407 users - nu online: 1363 people
86407 users - nu online: 1363 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Voor bizar seksspel vier jaar cel


door Redaktie in Algemeen , 02 september 2014

This article is also available in English


Dat krijgt de 45 jarige Duitser Michael Schneider. De politie sprak van 'een horrorshow'. Schneider werd niet voor doodslag maar voor het toebrengen van lichamelijk letsel met de dood tot gevolg veroordeeld.

Carsten Schmidt, het slachtoffer, had Schneider in januari 2012 uitgenodigd op zijn appartement in de Berlijnse Markgrafenstrasse. Volgens de verdediger van Schneider vroeg Schmidt aan Schneider hem op het bed vast te binden en zijn mond en neus met plakband te bedekken, waardoor Schmidt stikte. Daarop heeft Schneider het lichaam van Schmidt in stukken gezaagd en versneden. Schmidt, die openlijk homo was, was die avond uitgenodigd  op een feestje bij een vriend. Toen hij daar niet opdaagde, belde de vriend de politie.

Volgens het politierapport was ''Het lichaam in stukken gehakt, gezaagd en gesneden. Hij had ze in bakpapier en bakfolie gewikkeld, alsof hij ze wilde opsparen voor later. Het hoofd van het slachtoffer stond in een kookpot op het fornuis te sudderen. Het was een horrorshow", zo verklaarde de politie. Toen duidelijk werd dat Schneider de verdachte was probeerde hij zijn polsen door te snijden. 

De openbare aanklager wilde Schneider tot zes jaar en negen maanden veroordelen wegens doodslag. De verdediging pleitte echter voor geweld  met de dood tot gevolg. De advocaten van Schneider waren van mening dat het slachtoffer wilde sterven en dat de beschuldigde slechts was gebruikt 'als een middel in dat proces'.

'Hij is verantwoordelijk voor de dood maar hij wilde zijn sekspartner niet doden', aldus de verdediger. De rechtbank kon hierin meegaan.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Voor bizar seksspel vier jaar cel

Redaktie, in Algemeen op 08 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media