Back to Top
Zondag 25 Aug
86352 users - nu online: 1220 people
86352 users - nu online: 1220 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

Printervriendelijke Pagina  
Tatoeages thema voor Folsom Street-evenementen 2014


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 14 juli 2014

This article is also available in English


Onlangs maakte Folsom Street Events (FSE), de organisatie die de fameuze Folsom Street Fair en andere fetisj-feesten in San Francisco organiseert, bekend dat de posters dit jaar in het teken van tatoeages zullen staan. De eerste sexy foto werd eind mei gelanceerd met behulp van een virale marketing-campagne, waarin vijf leden van de Californische leer-scene te zien zijn in een erotische interpretatie van een tatoeagestudio.

InkedKenny kwam uit Toronto ingevlogen om zorg te dragen voor de onberispelijke fotografie die onder artistieke leiding van Atom Edwards werd uitgevoerd. InkedKenny staat ook garant voor een zeer uitzonderlijke foto voor Venus’ Playground, de vrouwenruimte van de Folsom Street Fair.

Demetri Moshoyannis, uitvoerend directeur van FSE, zegt over de posterfoto’s: “Het affiche voor de Folsom Street Fair van dit jaar verwijst naar de klassieke tatoeagestudio en de fetisj voor tatoeages en lichaamsmodificatie, dat zo populair en diep geworteld is in onze scene. De poster voor Magnitude sluit bij dit thema aan met een foto van een gespierde naakte rug waarop het logo van Magnitude wordt getatoeëerd - compleet met een dikke stroom bloed dat neer druppelt. Zoals gebruikelijk heeft de uiterst getalenteerde illustrator Rob Clarke een grappige poster voor Up Your Alley vervaardigd en is er een andere opwindende foto van inkedKenny voor Bay of Pigs.”

Patrick Finger, manager ontwikkeling en projecten, die het concept voor de afbeeldingen ontwikkelde, voegt daaraan toe: “Onze afbeelding is een enthousiaste knik naar de fetisj-aspecten van tatoeages en tatoeëren. Het zetten van tatoeages kan pijnlijk zijn, en toch geef je je gewillig aan de pijn over en verdraagt die ten behoeve van iets moois. We prijzen ons gelukkig dat inkedKenny contact met ons opnam en liet weten dat hij erin was geïnteresseerd dit jaar onze fotograaf te zijn. We konden ons deze mogelijkheid ons advertentiemateriaal naar een geheel nieuw niveau te brengen natuurlijk niet laten ontgaan.”

De doelstelling van Folsom Street Events, een organisatie zonder winstoogmerk, is het verzorgen van leer- en fetisj-evenementen van wereldklasse, die alternatieve vormen van erotiekbeleving verbinden met veilige trefpunten voor zelfexpressie. FSE zamelt daarmee noodzakelijke financiële middelen in voor goede doelen, zowel in San Francisco als nationaal. FSE hecht grote waarde aan seksuele vrijheid, diversiteit en vrijwilligerswerk. In 2013 vierde FSE de dertigste Folsom Street Fair met zo’n 400.000 bezoekers en bijna 360.000 dollar die aan goede doelen werden gedoneerd.


Bay of Pigs wordt georganiseerd op zaterdag 26 juli en op zondag 27 juli vindt Up Your Alley plaats;
Magnitude is op zaterdag 20 september, de dag voor de Folsom Street Fair en het
aansluitende Deviants op zondag 21 september 2014. 


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIE

Tatoeages thema voor Folsom Street-evenementen 2014

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 15 juli 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 275
Meer van Redaktie

Amsterdam Pride Foundation


Amsterdam Gay Pride

meer info |visit


Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media