Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 869 people
86442 users - nu online: 869 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: In the pinky or in the stinky?


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 11 juni 2014

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Ik zat met vriendinnen Marion en Anja op het terras van De Waag. We zaten heerlijk in de zon op de Nieuwmarkt. Anja zei: “Ik ben nu in de veertig en ik merk dat ik steeds meer jonge jongens kan versieren. Ze lopen als schoothondjes achter me aan.

Een vriendin van me zei laatst dat je het mannen niet te moeilijk moet maken. Als je een kort rokje draagt, moet je een hoog gesloten bloes of truitje dragen. Als je een decolleté draagt, moet je een broek of een lange rok dragen. Zo kun je hun aandacht sturen.” Ze zag dat onze knappe jonge ober er aan kwam met onze drankjes en ze maakte snel nog een knoopje los van haar bloes. “Heb jij een vaste vriendin?,” vroeg ze hem. “Nee,” zei hij kordaat, “ik heb een vriend.” Wij moesten erg lachen.

Iedere keer als we elkaar zien bespreken we naast de toestand in de wereld toch vooral ons meest favoriete onderwerp: seks. Marion zei: “Wij hebben het er laatst over gehad dat we een dikke penis belangrijker vinden dan een lange penis. Maar ik heb sinds een paar weken een vriend die heeft een dikke én een lange. Hij heet Ricardo. Een boomlange neger uit Brazilië.

Hij spreekt goed Engels. Maar af en toe uit hij zich in een soort kindertaal. Laatst stond hij ineens bezweet op tijdens het vrijen en zei: ‘Me open window. You more quiet. Neighbors.’ Ik moet dan zo lachen. Vorige week vroeg hij plotseling: ‘What are we gonna do tonight? In the pinky or in the stinky?’ Het duurde even voor ik begreep wat hij bedoelde en ik riep: ‘No!’ ‘Are you still a virgin there?,’ vroeg Ricardo.” Wij proestten het uit van het lachen. “Mens,” zei ik, “ik deed op mijn veertiende al aan kontje-neuken.” Marion vervolgde: “Die Ricardo is twee nachten met me bezig geweest, maar uiteindelijk is het gelukt. En eerlijk is eerlijk, ik vond het heerlijk.” Anja zei lachend: “Mens! Ik ben erg blij voor je. Maar ik moet er niet aan denken!”

Bobby, mijn vriendje van negentien, was weer eens bij me. Hij had schoolvakantie. Wij zaten naast elkaar voor mijn computer. Ik liet hem cam4.com/male zien. Ik klikte het plaatje aan van “Martini_4202,” waarop ik drie mannen op een bed zag liggen. Het duurde even voordat we beeld hadden. Twee tops neukten om de beurt een jongen met een halsband om. Eronder stond: leeftijd: 20, lichaamsbeharing: baardje, woonplaats: Montreal, Canada. De tops spraken afwisselend Frans en Engels met elkaar. “Wat geniet die jongen,” zei Bobby. “Dat zou ik ook wel willen. In mijn fantasieën word ik ook geneukt. Maar dat is nog nooit gebeurd.” “Dan ga je toch thuis oefenen met een gladde dildo,” antwoordde ik. “Dat doe ik al. En ik heb ook een vibrator,” zei hij. Wij keken verder naar de bottom die er heel happy uitzag. En op de achtergrond hoorden wij Pharrell Williams zijn nummer “Happy” zingen.


It might seem crazy
What I’m about to say
Sunshine, she’s here
You can take a break
I’m a hot air balloon
That could go to space
With the air
Like I don’t care
Baby, by the way

Uh, because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy“Wil jij het eens bij mij proberen?,” vroeg Bobby. “Weet je wat,” zei ik, “ik doe een condoom om. Wij smeren ons goed in met glijcrème. Ik ga op mijn rug liggen en jij komt bovenop me zitten. Dan kun je zelf sturen.” En stukje bij beetje voelde ik Bobby dieper op me komen zitten. Totdat ik helemaal in hem zat. Ik voelde hem knijpen. Bobby kwam na een tijdje weer van me af. “De volgende keer mag het weer, hè?,” vroeg hij. “Ja zeker,” zei ik. Daarna gaf Bobby mij de liefste zoen die ik in jaren heb gehad.

Terug op het terras bracht ons obertje ons zoveelste rondje wijn. Vriendin Anja zei: “Ik vind het allemaal geweldig voor jullie. Maar zelf moet ik niet aan anale seks denken. Ik heb wel eens een vriend gehad die dat ineens probeerde. Maar no way. Mijn kontje zit helemaal op slot.” “Nou,” zei Marion, “begin er ook maar niet aan, want het is verslavend. Ricardo was eergisteren weer bij me. Hij lag bovenop me en hij zei: ‘En?’ En ik zei meteen: ‘In the stinky please!’”
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: In the pinky or in the stinky?

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 17 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media