Back to Top
Zaterdag 29 Feb
86419 users - nu online: 944 people
86419 users - nu online: 944 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
De vreemdeling in de spiegel: Een kort verhaal


door Anonymus in Films & boeken , 03 maart 2014

This article is also available in English
lengte: 7 minuten


Mickie Burcel mocht zijn naam dan wel als een mietje spellen, maar hij was waarschijnlijk een van de ruigste kerels waarmee een nicht in contact zou willen komen, die op straat aan het cruisen is of een bar bezoekt.

Terwijl hij in zijn appartement dingen in zijn koffer aan het gooien was, ving Mickie in de spiegel een glimp van zichzelf op. Hij was altijd al een tikje narcistisch geweest, wat, waar hij ook ging, door zijn macho façade heen soms zichtbaar werd, en hij spande de hele tijd zijn spieren zodat de nichten er naar konden staren en van genieten. Iedereen in het team van de Militaire Politie, waarbij Mickie gestationeerd was geweest in Fort Belvoir, Virginia, en bij de hoofdingang van het Pentagon, vond hem een bijzonder aantrekkelijke dekhengst. Mickie genoot van de lofprijzingen en de heimelijke blikken die de meeste vrouwen en mannen hem toewierpen.

Nu, terwijl hij naakt was op een slip na die strak om zijn kruis spande, bewonderde hij zichzelf. Zijn pik was nauwgezet in zijn dunne slip gepropt zodat een behoorlijk aantrekkelijke maat bobbel duidelijk afgetekend was. Terwijl hij in de passpiegel naar zichzelf staarde, streelden zijn handen zachtjes zijn gladde, haarloze borstkas. Hij speelde met zijn tepels tot ze hard werden. Langzaam, liefkozend, gleden zijn handen langs zijn flanken, en terwijl hij dit deed bekeek hij hoe zijn kruis in omvang toenam.

Zijn pik zwol op en rekte het dunne materiaal van zijn slip zover uit dat de zware stiksels het bijna begaven. Mickie’s handen gleden toen over zijn stevige heupen en naar beneden over de voorkant van zijn dijen, wat ervoor zorgde dat zijn paal wild bewoog. Als de barrière die hem tegenhield er niet was geweest, zou zijn pik recht naar voren hebben gestaan en onbelemmerd in de lucht hebben gezwaaid terwijl de glimmende paarse eikel pulseerde en op en neer sprong.

Plotseling bewogen Mickie’s handen zich vlug naar de elastieken band van zijn slip, en met één snelle beweging van zijn pols had hij zijn slip uitgetrokken en in een hoek gegooid. Zijn pik wees nu recht naar de spiegel, en terwijl Mickie zijn reflectie bekeek zag hij zijn complete evenbeeld van kop tot teen. Mickie sloot zijn ogen en stelde zich voor dat de reflectie de belichaming van een werkelijke man was, en toen hij weer opkeek zag hij de heupen van deze vreemdeling beginnen te bewegen in die “NEUK ME, SCHAT!”-beweging. Mickie’s blik gleed naar beneden, naar de pik van de vreemdeling en die wipte op en neer terwijl hij zich met zijn rechterhand aftrok en zijn linkerhand met zijn ballen liet spelen.

Mickie wilde de pik van deze klootzak zo graag afzuigen dat hij het hete, zoute zaad dat uit de top van deze paal zou spuiten, al kon proeven.


Hij verplaatste zich langzaam dichter naar de spiegel - de vreemdeling - en een warme hand gleed over Mickie’s billen. Hij kreunde van genot toen hij de vingers bij zijn kontgat voelde, tastend, en uiteindelijk, met één stoot, drongen twee vingers tegelijk naar binnen. Mickie schreeuwde het eerst uit, maar vervolgens werd de pijn vervangen door een onmiskenbaar gevoel van genot. De twee vingers bewogen zich rond in zijn hol. Ze drongen diep naar binnen en onderzochten het binnenste van zijn neukgat... gedeelten die eerder alleen door hard bonkende flikkerpalen waren bereikt.

De twee vingers gingen uiteen en kwamen weer bij elkaar, werden zijn hol ingeramd en gleden er weer uit, alleen om er met twee keer zoveel kracht als tevoren weer ingeramd te worden. Deze hele tijd rukte Mickie aan zijn lul, en af en toe deed hij zijn ogen open en keek in de spiegel en de weerspiegelde voorstelling van die vreemdeling was er dan nog steeds en deed hetzelfde als waar Mickie mee bezig was.

Mickie voelde dat zijn heupen begonnen te sidderen, en hij wist dat dit het duidelijke en plezierige teken was dat het punt erg dichtbij was, waarop hij zijn zaad zou verschieten. Hij wilde dat zijn nieuw gevonden vriend alle hete sappen die hij snel zou wegspuiten zou ontvangen, en dus bewoog hij zich nog dichter naar de spiegel, dichter naar hem!

Terwijl hij de laatste stap deed en zijn lichaam de spiegel aanraakte, ontmoetten de koelte van het glas en de hitte van zijn lichaam elkaar en joegen extatische huiveringen door zijn gehele wezen. Hij welfde zijn rug en spoot zijn lading zaad tegen de spiegel en keek hoe het naar beneden gleed in lange, dunner wordende stroompjes.

“NEEM HET, JIJ KLERELIJER!,” schreeuwde Mickie tegen zichzelf. “DRINK JE EIGEN SAP!”


Toen Mickie zijn kwakkie spoot, werden de twee vingers in zijn kont door een derde gevolgd. Dit rekte zijn opening tot de uiterste grens op, en terwijl de derde vinger naar binnen gleed, spoot zijn zaad hoger en hoger de lucht in en tegen de spiegel. Gulp na gulp van de hete witte room spoot naar buiten en tegen het glas, en tenslotte viel Mickie op de vloer neer, bovenop zijn vingers die daardoor nog dieper zijn kont werden ingedreven.

Toen Mickie op adem was gekomen en weer wat was gekalmeerd, opende hij zijn ogen en ontdekte dat de vreemdeling was verdwenen en Mickie zag alleen zichzelf in de spiegel. Hij bewoog zich er dichter naar toe en begon de stroompjes zaad dat hij kort daarvoor gespoten had op te likken. Hij begon aan de onderkant van de spiegel en werkte zich langzaam naar boven. Uiteindelijk leunde hij tegen het koele glas en stortte zijn lichaam als een uitgeput hoopje neer tegen de onderkant van de glimmende spiegel, wat ervoor zorgde dat hij weer bij zinnen kwam en de realiteit onder ogen zag dat hij alleen was, net zoals hij was geweest toen hij dacht dat hij de vreemdeling in de spiegel zag terwijl hij zijn pik afrukte in die te korte, verrukkelijke momenten.

Snel douchend en zich aankledend, wist Mickie dat hij, met zijn pas verkregen vrijheid van het Amerikaanse leger, een tijdje weer op straat zou zijn terwijl hij naar de universiteit liftte. Al zijn andere bagage was al vooruit gestuurd naar de school die hij zou gaan bezoeken, en alles wat nog was overgebleven was het typische kleine koffertje dat de meeste lifters uiterst gemakkelijk mee te voeren vinden als ze langs de snelweg ritten proberen te krijgen.

Mickie gooide zijn koffer dicht en klikte de sloten toe.

Hij had geen ondergoed aangetrokken omdat hij in staat wilde zijn een betere aanbieding te laten zien, aangezien hij wist dat als er een of andere nicht voorbijkwam die wel pap lustte van wat er zichtbaar was, hij zou stoppen en hem een lift geven.

Hij keek neer naar zijn kruis. Zijn ballen kwamen goed uit in de “V” van de een beetje openstaande rits, en zijn pik lag in de vallei tussen zijn ballen gevlijd. Hij strekte zijn hand uit en pakte voorzichtig de eikel van zijn pik vast en hield die in zijn handen. Het was geen slechte pik voor iemand van twintig jaar. Hij was besneden en hing, als hij slap was, ruim zeventien centimeter naar beneden. Hij kon hem daadwerkelijk helemaal tussen zijn benen en naar zijn kontgat uitrekken als hij nog slap was en als hij stijf was stond hij meer dan twintig centimeter voor hem uit en de eikel zwol tot een diameter van een kleine acht centimeter.

Menige gozer had het uitgeschreeuwd van de pijn als hij hem neukte. Hij smeerde hun kont gewoonlijk in met om het even welk glijmiddel hij toevallig bij de hand had en hij zorgde ervoor dat hij zijn vingers in het nauwe kontgat van de jongen liet glijden. Dan smeerde hij het vet, de olie of de crème ruim op zijn eikel. Maar hij deed nooit iets op het overgebleven deel van zijn pik, want hij wilde dat zijn scharrel wist dat hij geneukt was! Daarna vond hij met zijn eikel het hol, en hij stootte dan vooruit zodat de eikel bij de eerste aanval naar binnendrong. Dit was over het algemeen het moment waarop Mickie’s slachtoffers het uitschreeuwden en probeerden hem weerstand te bieden, maar ze kregen weinig kans tegen te spartellen terwijl hij hun benen in de lucht hield en zijn sterke armen de hunne achter hun rug vast drukten. Hij gaf zijn scharrels altijd de tijd om aan het formaat van zijn eikel te wennen voordat hij langzaam de rest van zijn pik bij hen naar binnen schoof.

Mickie stopte zijn handvol aan pik en ballen weer terug in zijn broek en vlijde ze langs één broekspijp. Hij arrangeerde zijn kruis zo dat hij een gezonde, behoorlijk uitnodigende bobbel langs zijn rechterbeen liet zien. Hij liet zijn handen over zijn benen en weer terug langs de binnenkant van zijn dijen glijden om zijn vermogen te testen om een erectie te krijgen, en ogenblikkelijk begon de lijn langs de voorkant van zijn broek te groeien. Mickie besloot zijn overhemd helemaal tot aan zijn navel open te knopen zodat hij de pluk schaamhaar kon tonen, die vanaf zijn navel naar beneden groeide. Hij was klaar, pakte zijn koffer en zette koers richting snelweg.[Dit verhaal is een enigszins ingekorte bewerking van het eerste hoofdstuk van The Hitchhiker, een pornoroman die in 1969 verscheen in de reeks ‘Black Knight Classics of the Homosexual Underground’ die werd uitgegeven door de Guild Press te Washington, D.C.]

GERELATEERDMEER VAN ANONYMUSMEEST GELEZEN VAN ANONYMUSjun 2015        lengte: 5 min.
De vreemdeling in de spiegel: Een kort verhaal

Anonymus, in Films & boeken op 09 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media