Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 912 people
86447 users - nu online: 912 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 8 min. Printervriendelijke Pagina  
De Verhoorkelder (11)


door Bent Hansen in Films & boeken , 20 februari 2003

This article is also available in English
lengte: 8 minuten


De roodharige politie-agent leidde Martin een kleine kamer binnen. Henderson zat er een sigaret te roken achter een bureau waar stapels papier op lagen. De kamer was hel verlicht. Tegenover het bureau stond een leunstoel tegen de muur. Naast het bureau stond een beeldscherm op een tafel op wieltjes. “Zitten”, zei Reighly, wijzend op de stoel tegenover het bureau.

Martin voelde zich klein; hij ging zitten. Henderson staarde hem strak aan en blies een dikke wolk rook uit.
Reighly zette een stoel vlak voor Martin neer. Hij ging erop zitten, voorover gebogen met zijn onderarmen op z’n knieën. Martin voelde zich ongemakkelijk onder de inspecterende blik van de agent. “We hebben bewijs dat je illegaal informatie en drugs aan G hebt verstrekt in ruil voor seks”, zei Reighly. “Wekenlang heb je hem in de sportschool ontmoet. Je gaf hem geheime informatie en in ruil daarvoor neukte hij.” “Niet waar”, protesteerde Martin. Zijn stem was hees. Hij schraapte zijn keel. “Dat ... dat is niet waar”, zei hij.Reighly leunde nog verder naar voren. Met zijn knieën duwde hij Martins dijen uit elkaar. “We weten dat je graag door een echte man geneukt wordt.” “Nee!” zei Martin nerveus. Hij voelde zich opgejaagd. De agent duwde Martins benen tegen de stoelleuningen. Zijn joggingbroek werden strak over zijn gevoelige pik en ballen gespannen. Martin beet op zijn lip en legde zijn hand onhandig voor zijn kruis. “Het maakt je geil hè, om te denken aan wat je in de sportschool hebt gedaan”, vervolgde Reighly. Martin schudde zijn hoofd. Hij keek naar beneden en ademde gespannen door zijn neus. De agent legde zijn handen op de stoel tussen Martins benen. Hij bracht zijn gezicht dicht bij Martin. “We hebben G’s huis doorzocht en hebben cocaïne en geheime informatie gevonden. Jij hebt hem dat gegeven.” Martin voelde de adem van de agent op zijn wang. “Iedere week wachtten jullie tot de sportschool dichtging. Dan gaf je hem een envelop en daarna neukte hij je op de bank.” “Nee. Dat is een leugen!” protesteerde Martin.

Reighly stond op en pakte Martins kin vast. “Kijk hier naar, klootzak”, zei hij, terwijl hij Martins hoofd richting videorecorder draaide. Henderson startte de band. Verbijsterd zag Martin zichzelf over een bank liggen. Zijn shorts waren omlaag getrokken en een gespierde man neukte hem hard. Het gezicht van de man was in schaduwen gehuld, maar het logo van de sportschool op de tanktop van de man was duidelijk zichtbaar. De man stootte fanatiek bij hem naar binnen. Zowel Martin als de man hijgden hevig. Martin zag zichzelf zeggen “Neuk me” en zag zijn handen de harige dijen van de man vastgrijpen. “Dat is G niet!” schreeuwde hij en trok aan Reighly’s armen. “Het is de man die je beschreef”, reageerde Reighly, die Martins hoofd in een ijzeren greep vast bleef houden.Met afschuw keek Martin naar de video. Hij zag zijn toenemende opwinding, hoe hij genoot van de seks. Hij zag hoe hij in zijn eigen kruis greep en zich begon af te trekken. Het zweet brak hem uit, zijn ogen puilden uit en hij zei keer op keer “Nee. Nee. Nee.” De man in de video sloeg hem op zijn kont. Martin zag hoe hij zelf kronkelde van genot, hoe zijn vuist over zijn pik heen en weer gleed. Toen zag hij zichzelf klaarkomen, terwijl de man in hem klaarkwam. Grote klodders kwamen terecht op een witte envelop die op de bank lag.“Nee!!” Martin vloog omhoog en stootte zijn elleboog in Reighly’s kruis. Hij sprong op de video af. Reighly zakte op zijn knieën, maar kon Martins enkel nog pakken. Martin smakte voorover op de grond. Hij spartelde heftig, en schopte wild naar Reighly. “Val dood, stelletje klootzakken! Dit is vals bewijs!” schreeuwde hij. In één beweging sprong Henderson over het bureau, kwam neer op Martins hoofd en greep zijn armen, die hij op zijn rug draaide. Martin brulde. Reighly ging op Martin zitten om hem plat op de grond de drukken. De agent zat op zijn kont en nam de armen over van Henderson. “Knevel hem!” zei hij.
Martin spartelde woest, maar Reighly hield hem in bedwang. Henderson greep Martins haar en trok zijn hoofd omhoog. Martin snakte luid naar adem. Vlug propte de blonde agent een grote leren plug in zijn mond, die hem helemaal vulde en het schreeuwen dempte.Ze maakten de knevel achter zijn hoofd vast. Martin schreeuwde als een gek en schudde zijn hoofd heen en weer. Henderson knelde zijn hoofd tussen zijn dijen en zette zijn hielen op Martins rug. Martins gezicht werd in het kruis van de agent geduwd, zijn neus drukte op de pik die hard tegen de stof van de broek perste. Hij kon niet meer ademen. In paniek bleef Martin stil liggen. Toen hij was gekalmeerd, stond Henderson op. Reighly liet Martins linker arm los en trok hem aan zijn rechterarm, die hij op zijn rug vast bleef houden, omhoog. Kreunend stond Martin op en bleef voorovergebogen tussen de twee agenten staan. Hij had het gevoel dat zijn schouder zou scheuren. Henderson nam Martins hoofd en klemde het tussen zijn benen, waardoor hij niets meer kon horen. Met zijn vrije hand duwde Martin tegen Hendersons benen, maar de agent klemde zijn hoofd stevig vast. Hij nam Martins arm over van Reighly en trok nog harder aan de schouder. Martin kreunde en bleef stokstijf staan.

Hij voelde hoe zijn sweatshirt omhoog werd geschoven; zijn rug was nu naakt. Hij ademde nerveus door zijn neus. Zijn broek werd naar beneden getrokken. Hij gromde en probeerde zijn broek met zijn vrije hand te pakken, maar Henderson trok zijn arm nog verder omhoog. Martin verstijfde van de pijn, perste zijn hoofd tussen de benen van de agent omhoog en beet op zijn knevel. Hij voelde de eeltige hand van Reighly over zijn rug en billen strijken. Verrast door de onverwachte tederheid van de warme hand op zijn blote achterwerk stond Martin stil.
Toen werd hij geraakt door de riem. De pijn sneed in zijn kont en schoot door de rest van zijn lichaam. Hij schreeuwde en kronkelde woest. Henderson hield zijn hoofd en arm stevig op hun plek. Martin probeerde zijn kont met zijn vrije hand te beschermen, maar toen raakte de riem hem op de rug. Wanhopig zwaaide hij zijn hand over zijn naakte rug. Maar keer op keer sloeg Reighly hem op zijn rug en kont. Pijn overspoelde hem. Zijn rug en kont stonden in brand. Bij iedere slag schokte zijn lichaam heftig. Hij probeerde zichzelf niet eens meer te beschermen.Met zijn vrije hand greep hij zich vast aan Hendersons krachtige dij. Hij herhaalde alleen maar “Alsjeblieft stop. Alsjeblieft stop”. Striemen tekenden zich af op zijn rug en kont. Hij stond op het punt om te gaan bloeden.
Plotseling hielden de slagen op. Martin hing snikkend tussen Hendersons benen. De agent liet zijn arm los, maar klemde nog wel zijn hoofd tussen de benen. Martins arm voelde als verlamd. Heel voorzichtig liet hij zijn arm, gesteund door zijn andere hand, hangen. De brandende pijn in zijn rug en kont nam de aandacht weg van de pijn in zijn schouder. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Reighly de deur opendoen en de kamer uitlopen. Zodra de deur weer dicht was voelde hij dat Henderson zijn gulp snel openknoopte. Hij voelde de ritmische bewegingen toen de agent zich begon af te trekken. “Nee”, schreeuwde Martin. Hij stompte de agent tegen zijn dij en kronkelde om vrij te komen. De agent greep de sweater die om Martins nek hing en draaide hem strak om zijn keel. Martin hoestte en greep de kraag van de sweater. De agent trok sneller en sneller aan zijn pik. Hij bewoog zijn heupen en duwde Martin stotend naar achteren. Martin strompelde achteruit tot zijn dijen het bureau raakten. Hij werd erop geduwd, zijn hoofd nog steeds tussen de benen van de agent. Henderson trok nog harder aan de sweater, wurgde hem er bijna mee. Toen kwam de agent klaar. Hij boog achterover, schokte wild en spoot over Martins rug. In zijn stuiptrekkingen drukte hij met zijn dijen Martins hoofd bijna plat. Met alle kracht trok hij aan de sweater. Martin moest vechten voor adem, hij rukte hard aan de sweater om zijn nek en duwde zijn hoofd tussen Hendersons benen omhoog.

Langzaam werd de agent kalm en liet de wurgende kracht op de sweater vieren. Martin inhaleerde diep. Henderson spreidde zijn benen, deed een stap terug en trok Martin aan de sweater overeind. En weer werd Martin bijna gewurgd. Hij stond op het puntje van zijn tenen, greep naar de kraag om zijn nek en vloekte woest in zijn knevel. Henderson keek hem aan, terwijl hij rustig zijn pik en ballen weer in zijn broek stopte. Hij glimlachte en liet de sweater los, die op Martins rug viel. Martin snakte naar adem en sprong naar voren toen het shirt zijn brandende rug raakte. Hij duwde zijn borst naar voren en trok de sweater los van zijn rug. “Zo blijven staan”, zei Henderson terwijl hij zijn gulp dichtknoopte. Hij liep vervolgens naar het scherm en zette het uit.
De deur ging open en de commandant kwam binnen, gevolgd door Reighly. Martin bloosde. Zijn broek hing nog steeds om zijn enkels. Zijn kruis stak obsceen naar voren vanonder de sweater, die hij strak naar achteren trok. Hij voelde hoe het sperma van de agent langzaam over zijn rug naar beneden liep. “Insubordinatie, hè”, zei de commandant, terwijl hij in de papieren op het bureau snuffelde. Toen liep hij om Martin heen en inspecteerde hem van top tot teen. Martin bukte zich in een poging zijn broek op te trekken. De commandant zette zijn voet op de broek en hield hem zo om Martins enkels. “Rechtop”, zei hij. Martin ging in de houding staan en sloeg zijn ogen neer. “Breng hem naar C3", zei de commandant.

Wordt vervolgd
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

De Verhoorkelder (11)

Bent Hansen, in Films & boeken op 20 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media