Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1033 people
86447 users - nu online: 1033 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Instellingen met Roze Loper nu te vinden op KiesvoorjeZorg.nl


door Redaktie in Internet , 31 mei 2013

This article is also available in English


Roze 50+ en KiesvoorjeZorg.nl hebben de krachten gebundeld en gaan samen inzichtelijk maken welke (thuis)zorginstellingen in Nederland structureel werken aan integratie en acceptatie van homoseksualiteit binnen hun organisatie.

Dit doen zij om vanaf nu de ruim 80 instellingen die het certificaat Roze Loper hebben verdiend zichtbaar te maken op KiesvoorjeZorg.nl door het tonen van de Roze Loper op de profielpagina van de zorginstellingen.

Waarom deze samenwerking?

KiesvoorjeZorg.nl heeft zich als doel gesteld om het zorgaanbod in Nederland zo transparant, volledig en inzichtelijk mogelijk aan te bieden aan de bezoekers van de website. Inzicht in welke instellingen actief bijdragen aan integratie en acceptatie van homoseksualiteit binnen de zorg is daar een belangrijk onderdeel van. Charley Beerman: “Door deze instellingen nog zichtbaarder te maken dragen we bij aan deze acceptatie”.

Roze 50+ echter vindt het belangrijk dat, behalve op RozeZorg.nl, ook andere partners laten zien dat ze tolerantie met betrekking tot seksuele diversiteit belangrijk vinden. Manon Linschoten: “Dit is precies waar we naar op zoek zijn; partners die de doelstelling van Roze 50+ onderschrijven en dit ook daadwerkelijk laten zien in hun communicatie-uitingen”.


Over Roze50+

Het Consortium Roze50+ is het samenwerkingsverband van ANBO, COC, MOVISIE en Vilans en maakt zich sinds 2005 hard voor het verbeteren van de positie van roze 50-plussers in zorg en welzijn.
De Roze Loper is één van de projecten waarmee het samenwerkingsverband dit doel willen bereiken.


Over KiesvoorjeZorg.nl

KiesvoorjeZorg.nl is in 2012 opgericht. In het eerste jaar is vooral veel onderzoek gedaan naar de zorgmarkt en de wijze waarop zorgbehoevende zich oriënteren op voor hen passende zorg. Al deze inzichten zijn verwerkt in het design van de website en in de database.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Instellingen met Roze Loper nu te vinden op KiesvoorjeZorg.nl

Redaktie, in Internet op 05 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media