Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1026 people
86447 users - nu online: 1026 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Op naar Keulen! Sexy Summer Trilogy deel 1


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 19 mei 2013

This article is also available in English


Sexy, een van de grootste en meest spectaculaire gay feesten in Keulen, werkt voor de Sexy Summer Trilogy voor de eerste twee edities samen met twee van de grootste Europese homo-zomerfestivals, namelijk het XLsior Festival van Mikonos en, voor de Christopher Street Day Special op 6 juli, met het Circuit Festival uit Barcelona. Het derde en laatste deel van de Sexy Zomer Trilogie zal de Summer Closing Party zijn op 21 september.

Op 25 mei brengt het XLsior Festival uit Mikonos het perfecte zomerfeestgevoel naar de Rijn-stad Keulen door het afvaardigen van hun sexy ster-dj GSP. Hij heeft wereldwijd lof geoogst als de huis-dj van de XLsior-festivals bij alle belangrijke homo-evenementen en brengt de uiterst speciale Mikonos-sfeer naar het feest, tezamen met een andere ster van de Europese liga van top-dj’s: Steven Redant.

Steven Redant, de huis-dj van La Demence, die in Barcelona woont, is eindelijk als gast terug in Keulen. Hij begon afgelopen jaar als producent en heeft op het internationale toneel naam gemaakt met zijn remixes voor Kylie, Katy Perry en Rihanna.

Het dj-trio wordt gecompleteerd door de unieke dj Niko Krist uit Keulen; zijn diepe house sounds vormen het perfecte begin van een nacht vol superlatieven.

Een leger van spectaculaire, opwindende dansers, die als Griekse goden zijn gekleed, zal voor een enorme LED-muur het grootste show-podium in Keulen opzwepen, aangewakkerd door uitzonderlijke laser- en lichtshows.

Ook zal Sexy in de Pop Hall een dubbele “Pop Attack” in beweging zetten, maar ditmaal zonder travo’s (maar zijn ze dat?). Verwacht daarom een dubbele Pop Attack in de Pop Hall: met de Keulse DR POP en het ervaren DR POP’O’Lectric uit Berlijn. Zijn richtlijn “Het draait allemaal om entertainment” is niet slechts een slogan, het is het richtsnoer voor het dagelijkse leven en werken van de Pop’O’Lectric.

Als dj is hij vermaard wegens zijn schaarse outfits, zijn brutale verschijning en zijn opwindende sets.

Net als op de voorgaande Sexy Party’s zal er een groot Playground-gebied zijn, verzorgd door MGW.
Sexy Summer opening met XLSior Festival Mikonos, 25 mei.
Meer informatie vind je op de website van Sexy op www.sexy-cgn.de.


Tickets: normale voorverkoop € 15,00, aan de deur € 20,00. Andere interessante ticketaanbiedingen zijn verkrijgbaar via www.eventqube.de en www.gaygo.eu.

Party-bus vanaf Amsterdam
Party Bus vanaf Amsterdam door Thabita. Voorverkoop bij Rufskin, Reguliersdwarsstraat 54, Amsterdam. Neem contact op via Facebook of mail naar tabitha-online@hotmail.com.


Feest & slaap – Sexy hotel-special
Reserveer rechtstreeks je hotel-kamer bij de Sartory SÄLEN voor de Sexy-prijs van slechts € 79,00 (tweepersoonskamer inclusief ontbijt). Boekingstelefoon met codewoord “Sexy” (beperkte beschikbaarheid). Mercure Hotel Cologne City, Friesenstr., www.mercure.com
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Op naar Keulen! Sexy Summer Trilogy deel 1

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 24 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media