Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 932 people
86447 users - nu online: 932 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fasion: True Blue


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 17 januari 2013

This article is also available in English


Verschillende merkens sneakers, zoals British Knights, Dr. Martens en Munich, komen deze winter met sneakers in verschillende blauwtinten. Van licht hemelsblauw tot diep paarsblauw. Een verfrissende afwisseling van het standaard bruin en zwart. Ook het Nederlandse merk Quick heeft prachtige, handgemaakte sneakers in haar collectie onder de naam Revival Typhoon de Luxe. Nuchter vakwerk dat gemaakt wordt om gebruikt te worden.

Speciaal voor de mannenhuid introduceert Biotherm Homme het Force Supreme Youth Architect Serum, dat is ontwikkeld om de beschadigde huidstructuur weer te doen opbouwen. Dit biotechnologische serum verstevigt de huid, helpt om fijne lijntjes glad te strijken en hydrateert de huid. Met als belangrijkste ingrediënt de Blauwe Algen uit Oregon in de Verenigde Staten. Een serum is waterig qua substantie, trekt supersnel in de mannenhuid en is zeer economisch in gebruik.

     

Swarovski


Wie aan Swarovski denkt, ziet vaak een oceaan van glimmende kristallen voor zich. Maar niks is minder waar... de mannenhorloges zijn tijdloos, strak en elegant. Mooie blauwe ronde kasten met stalen banden of juist in leder. Wie toch van meer glimmends houdt, kan zijn hart ophalen met de zeshoekige manchetten met kleine, lichtblauwe Swarovski-kristallen. Want ook Swarovski denkt aan de man.Scapa Sports

Het Schotse kledinglabel Scapa opende haar eerste winkel op de Schotse Orkney Islands met enkel en alleen truien, een kilt en een parka. Vandaag de dag is Scapa uitgegroeid tot een volwaardige kleding- en lifestylebrand waarbij Scapa Sports de sportievere variant is. Sinds 2006 is de Belgische ontwerper Walter van Beirendonck een aantal jaren de artistieke directeur van Scapa geweest.

Kenmerkend voor Scapa Sports zijn de sportieve outfits en het bekende witte, rechthoekige logo. Inspelend op dat sportieve imago sponsort Scapa Sports veel sportevenementen zoals golf, tennis en polo.

Voor de sfeervolle wintercampagne hebben ze twee Braziliaanse topmodellen gestrikt: Francisco Lachowski en Marlon Teixeira, die de kleding alleen nog maar begeerlijker maken...

 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fasion: True Blue

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 23 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 257


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media