Back to Top
Maandag 27 Jan
86407 users - nu online: 1099 people
86407 users - nu online: 1099 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Tot 20 jaar cel voor zware mishandeling Franse homo


door Redaktie in Algemeen , 07 januari 2013


In het Franse Rouen zijn drie mannen veroordeeld met straffen tot 20 jaar gevangenisstraf vanwege de mishandeling van een cruisende homoseksuele man. Het slachtoffer hield aan de mishandelingen zware verwondingen, waaronder brandwonden over

De feiten vonden plaats op 27 september 2009. De 26-jarige Jérémy Simon ging stappen in een bosrijk gebied in de omgeving van Rouen dat bekendstaat als mannenontmoetingsplaats. Het slachtoffer gaf signalen met de lichten van zijn wagen als een soort uitnodiging tot een homoseksuele ontmoeting. Toen hij de wagen met de mannen tegenkwam, toonde de daders interesse en besloten de Jérémy Simon hardhandig aan te pakken. Twee van hen hielden zich verscholen op de achterbank. Toen het slachtoffer op voldoende afstand van hun wagen was genaderd, vielen ze hem aan. Ze sloegen Jérémy Simon in elkaar en  lieten hem voor dood achter nadat ze zijn wagen in brand hadden gestoken.

De daders, Steve Belleau, Stéphane Benaïssa en Farid Ait Ali werden in februari 2010 opgepakt. Ze gaven aan dat hun weerzin ten aanzien van homo’s hen motiveerden tot hun misdaad. Op verzoek van Jérémy Simon werd het proces achter gesloten deuren gehouden. Een van de verdachten heeft nu 20 jaar cel gekregen, de mededaders werden respectievelijk veroordeeld tot vijftien jaar en vier jaar cel.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Tot 20 jaar cel voor zware mishandeling Franse homo

Redaktie, in Algemeen op 13 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN ALGEMEENIN NUMMER 257


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media