Back to Top
Maandag 27 Jan
86407 users - nu online: 1102 people
86407 users - nu online: 1102 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story: Sluitingstijd


door Redaktie in Algemeen , 26 december 2012

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Ik bleef met oneerbare bedoelingen hangen na sluitingstijd. Vanaf het moment dat ik de drukke kroeg binnenkwam, viel die ene barkeeper me op. Ik stond als aan de grond genageld, compleet gebiologeerd door deze sexy gozer. Na een tijdje kreeg ik eindelijk weer greep op mezelf, bestelde een bier en begon een beetje met de klanten aan de bar te kletsen.

Maar ik stopte niet, althans voor langere tijd, hem vanuit mijn ooghoeken in de gaten te houden. Eén of twee keer had ik de indruk dat hij merkte dat ik naar hem keek en dat de reden daarvoor bepaald niet raadselachtig voor hem was.

Het is niet zo dat ik nooit eerder in een bar ben geweest en niet weet dat een barkeeper gewend is in het middelpunt van de belangstelling van klanten te staan en dat hij die doorgaans negeert. Maar toch hoopte ik dat hij op de een of andere manier aan het eind van de avond voor een oneerbaar voorstel open zou staan. Ik bestelde in de volgende drie uur diverse drankjes en zorgde ervoor dat hij merkte dat ik ongewoon grote fooien gaf. Niet dat ik me inbeeldde dat ik hem zou kunnen kopen of zo, maar ik probeerde een basis te leggen voor een vriendschappelijke ontmoeting nadat de bar zou sluiten.

Toen de laatste ronde werd aangekondigd, kneep ik er voorzichtig naar de toiletten tussenuit en nam me voor dat ik er helemaal zeker van zou zijn dat de laatste klant was verdwenen, voordat ik mijn aanwezigheid kenbaar zou maken. Ik zat in het hokje en daar kwam hij al om te pissen. Terwijl hij een stevige straal in het porselein liet kletteren, verliet ik het hokje en ging bij de pisbak naast hem staan en staarde schaamteloos naar zijn grote pik. Hij keek naar me en zei: “Hé, de bar is gesloten, dicht en op slot voor vanavond.”

“Weet ik,” antwoordde ik, “maar ik hoopte eigenlijk... dat je... ehhh... misschien geïnteresseerd zou zijn in... ja, je weet wel... een beetje, ehhh, actie.”

“Zoals...?” stelde hij mijn zenuwen op de proef.

Ik staarde hem recht in zijn ogen en likte mijn lippen.

“Ja, ja, ik begrijp wat je wilt,” zei hij, terwijl hij met een geile, spottende grijns terug staarde. “Je wilt m’n pik pijpen, hè?” vroeg hij.

Terwijl ik stil bleef en, met een rode kop, bleef staren, zei hij: “Kom op, zeg het, is dat wat je wilt?” Ik snakte naar adem en knikte. “Nou, zorg er dan maar voor dat je snel aan het werk gaat,” beval hij, terwijl hij zijn spijkerbroek op z’n enkels liet vallen.

Ik had gehoopt het in het toilethokje te doen, vooral voor het geval een ander personeelslid zou binnenkomen, maar ik wilde mijn kans niet verspelen en dus knielde ik meteen voor hem neer. Ik had hem al ontzettend opwindend gevonden, maar toen ik zijn pik en ballen, zijn gespierde dijen en buik zag, belandde ik in een land van pure, geile verrukking.

Er is geen ander woord voor, maar zijn pik was heerlijk en ik pauzeerde af en toe om zijn ballen te likken en deze heerlijke gebeurtenis langer te laten duren. Ik pakte met beide handen zijn ronde billen vast en duwde hem dichter tegen me aan en dieper in mijn mond, tot hij er helemaal inzat. Ik pijpte alsof mijn leven ervan afhing, wat het, in zekere zin, deed. Toen raakte hij helemaal in de stemming en greep me bij m’n achterhoofd vast en neukte ruig mijn mond, wat uren of misschien maar een paar seconden geduurd kan hebben. Ik weet het niet. Ik raakte elk gevoel voor tijd en plaats kwijt. In werkelijkheid duurde het waarschijnlijk een paar minuten. En toen stootte hij steeds sneller en dieper in m’n mond toe. Veeleisender. En toen kwam het. Mijn mond en keel werden gevuld met een stroom heet, dik, romig sperma, die uit de pik van de barkeeper spoot. Hij gromde en kreunde de hele tijd. Meer en meer kwam eruit, stroom na stroom: het was duidelijk dat hij een zeer gezonde potentie had. Ik kreunde dankbaar, pijpte zo hard als ik kon en slikte constant, steeds weer. Ik probeerde alles door te slikken, maar onvermijdelijk droop er een beetje langs m’n kin. Op dat moment realiseerde ik me bovendien dat ik in mijn spijkerbroek was klaargekomen. Ik wist dat we beiden op precies hetzelfde ogenblik waren geëxplodeerd.

Toen zijn ballen leeg waren en hij z’n pik uit m’n mond terugtrok, hield hij die vast en liet de nog natte eikel over mijn hele gezicht glijden. God, wat vond ik dat lekker. Ik keek naar hem op en hij grijnsde op een zeer dominante manier naar me. Ineens greep hij m’n haar beet en hield mijn hoofd een beetje achterover en begon over m’n hele gezicht te pissen. Er zat niet veel in omdat hij kort tevoren nog had gepist, maar het was genoeg om duidelijk te maken dat ik aan hem onderworpen was. Ik drukte mijn gezicht tegen z’n kruis en snorde tevreden.

Toen deed hij een stap terug, ritste zijn gulp dicht en zei: “Bedankt dat je me bij het sluiten hebt geholpen,” terwijl hij me naar de voordeur voerde en die achter me op slot deed. De koele nachtlucht zorgde ervoor dat ik in de realiteit terugkeerde, maar de sterren schitterden die nacht extra helder aan de hemel.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Short Story: Sluitingstijd

Redaktie, in Algemeen op 30 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN ALGEMEENIN NUMMER 257


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media