Back to Top
Donderdag 09 Apr
86426 users - nu online: 1060 people
86426 users - nu online: 1060 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Black Body: opwindende kleding voor mannen


door Redaktie in Scene , 27 augustus 2012

This article is also available in English


Sinds kort is in het voormalige postkantoor aan de Kerkstraat 173 - vlakbij de Spiegelstraat - de nieuwe winkel van Black Body gevestigd. Voor veel Amsterdammers is dit een bekende plek. Zeker voor Rick Souwerbren, de drijvende kracht achter Black Body. Zestien jaar geleden begon hij zijn zaak namelijk in deze buurt. Naast het vertrouwde rubber en leer waarmee Black Body groot is geworden, biedt de nieuwe winkel tegenwoordig plaats aan verschillende fetisj-merken.

“Fetish wear for men” is wat Black Body – letterlijk – aan de man brengt. In goed Nederlands: spannende kleding voor mannen. De nieuwe winkel is volgens Rick bijzonder open en toegankelijk: “Als je in de etalage kijkt, zie je het eerste deel van winkel met underwear, sports- en swimwear. Ga je naar binnen, dan kom je vervolgens de rubber shorts en shirts tegen.

Hoe verder je loopt, hoe hoger het fetisj-gehalte wordt: chaps, harnassen en suits vind je achterin de winkel. Voor toys, maskers en andere accessoires neem je de trap naar beneden. De kelder, waar vroeger overigens de verwarmingsinstallatie van het postkantoor stond, is ideaal voor dat soort artikelen.”

Door de winkel op deze manier in te delen, is hij zeer uitnodigend geworden. Het is een winkel waar je gemakkelijk binnenloopt voor een spannend broekje, een strak rubber shirt of een lekker speeltje. Ook voor een goed advies over leren chaps of een op maat gemaakte rubber suit kun je bij Black Body terecht.


“De uitstraling van een winkel wordt ook bepaald door de mensen die er werken. Ik ben dan ook trots op mijn collega’s Bert en Ismael met wie ik samen het team van Black Body vorm. Wij zijn deskundig en professioneel en wij helpen iedereen met een vriendelijk advies.”Fetisj-merken

Zelf is Black Body gespecialiseerd in rubber fetisj-kleding voor mannen. De unieke, grotendeels zelf ontworpen rubbercollectie is mede dankzij internet wereldwijd bekend en het merk Black Body heeft op dit gebied een goede naam opgebouwd.

“Toen Black Body in 1995 zijn deuren opende, stond internet nog in de kinderschoenen. Wij waren een van de eersten in onze branche met een webwinkel,” aldus Rick. “Onze kracht was – en is nog steeds – dat er naast die webwinkel ook een echte winkel bestaat. Wij versturen geen pakjes vanuit een zolderkamertje driehoog achter.”

Het vertrouwen in het merk is na zestien jaar zo sterk, dat Rick besloot een nieuwe stap te zetten. Naast Black Body wilde hij ruimte bieden aan andere fetisj-merken. De nieuwe winkelruimte bleek daarvoor uitermate geschikt.In korte tijd wist Rick een aantal veelbelovende en ook gevestigde namen op fetisj-gebied aan zich te binden, zoals Andrew Christian, Barcode Berlin, Mister B. en Malicious. “Die laatste is de mannenlijn van latex fashion designer Brigitte More. Zij heeft in juni de European Fetish Design Award 2012 gewonnen. Wat zij maakt is een vorm van haute couture: van elke outfit is er slechts één. Ik noem haar wel eens met een knipoog de Mart Visser van de latex.”

Eind juni is de nieuwe winkel geopend met een zeer geslaagde en drukbezochte borrel. Met alle fetisj-merken en verschillende soorten outfits bij elkaar is Black Body in de Kerkstraat de plek om te zijn als je op zoek bent naar “fetish wear for men.”

Black Body
Kerkstraat 173
Ma t/m za 11.00-19.00 uur
www.blackbody.nl

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Black Body: opwindende kleding voor mannen

Redaktie, in Scene op 31 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media