Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 811 people
86442 users - nu online: 811 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Hellfire in Church, getuigenis van duivelse streken


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 13 juli 2012

This article is also available in English


Terwijl ik me door de warme lijven wring zie ik boven het podium de gloeiende ogen van een demon, in zijn opengesperde bek worden vlammen en brandende engelenvleugels geprojecteerd. Aan de rand van de dansvloer staat Bram, zijn kortgeschoren, vierkante kop deint nauwelijks zichtbaar mee op het dreunen van de muziek. Zodra hij me ziet, grijnst hij, zijn ogen smeulend in het halfduister. Hij haakt een arm om mijn nek en roept in mijn oor: “Je komt op een bijzonder moment, ik ben heel benieuwd of Robbie het durft, vanavond!”

“Wat durft?,” roep ik terug. Met mijn arm om zijn middel trek ik hem tegen me aan en merk hoe hij is veranderd de laatste tijd, zijn trouwe bezoek aan de sportschool sorteert resultaat. Zijn buik voelt strak tegen de mijne, de aanzet naar zijn billen vol en gespierd. Een stugge, ruimvallende tuniek met een grote capuchon op zijn rug camoufleert zijn postuur. In zijn hand heeft hij een ketting, die verbonden is met de halsband van zijn vriendje. Robbie staat als een trouw hondje poedelnaakt direct achter hem, zijn handen beschermend voor het geslacht, hij lijkt verwonderd naar de rondslingerende lichtstralen van de discobal te staren.

“Je moet weten, Vera is er weer en... kijk, daar zal je dat geile wijf net hebben.”

Hij laat mijn nek los en wenkt een vrouw die onder aan de trap in een strak rubberen pak op hoge stiletto’s naar ons staat te kijken.

“Ik heb haar de vorige keer heerlijk geneukt. Echt heerlijk! En vanavond...” Hij knikt naar achter: “Hij heeft het nog nooit met een vrouw gedaan.”

Vera stapt uitdagend heupwiegend op ons af en gebaart naar zijn outfit.

“Wat heb jij nou aan? Heb je het niet warm?”

Als antwoord trekt hij de grote capuchon over zijn hoofd en pas dan begrijp ik zijn uitdossing: een monnikspij, compleet met een grof stuk touw om zijn middel als ceintuur.

“Ach, mijn lieve kind, vertel eens, ben je vandaag al ter biecht geweest?”

Ze schiet in de lach: “Nee, maar het is volgens mij de hoogste tijd! Moet ik daarvoor op de knieën?”

“Nou,” hij graait via een ruime split in zijn habijt een halfstijve lul te voorschijn. “Ik zou zeggen, omdraaien en bukken.”

Gehoorzamend, draait ze en bukt, haar kont en lange benen vormen een strak rubberen hartvormig silhouet, haar roodgelakte nagels prikken in de vloer. Over haar schouder kijkend duwt ze haar kont verder naar achter, bijt ze op haar onderlip terwijl hij treiterig langzaam de rits in haar kruis open trekt. Hij steekt z’n duim eerst in z’n mond en dan tastend tussen haar benen, geeft mij nog een knipoog en tegelijkertijd een dwingende ruk aan de ketting. Robbie schrikt op en struikelt tegen hem aan.

“Carpe diem, God zegene de greep!”

Hellfire in Church: 23 juni, 22,00-5.00 uur, € 15,00
en op 22 september en 24/25 november (Wasteland Afterparty)
Dresscode: Fetish only: no effort, no entrance - the doorbitch decides


Club Church
Kerkstraat 52, Amsterdam

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Hellfire in Church, getuigenis van duivelse streken

Redaktie, in Uitgaan & Reports op 17 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 250


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media