Back to Top
Zondag 29 maart
86425 users - nu online: 994 people
86425 users - nu online: 994 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 12 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Ruige hoererij in een steeg


door Fouad Fadida in Films & boeken , 25 januari 2012

This article is also available in English
lengte: 12 minuten


De steeg was donker, maar de man kon nog steeds de zilveren straaltjes voorvocht zien die over het gezicht van de jongen dropen. De pik van de man danste tegen het verhemelte van een zeer getalenteerde mond terwijl hij gelijkmatig op en neer stootte op het ritme van rap-muziek uit een dichtbij staande auto. Tegen de muur leunend, werd de man door zijn rug gesteund en door het jasje van zijn kostuum had hij geen last van de ruwe stenen.

Zijn pantalon hing op zijn enkels, zijn blote behaarde benen spreidden zich zover als de broek toeliet, en de handen van de jongen omklemden zijn naakte vlees.
“Sla geen stoot over, jij kleine hoer,” siste de man terwijl de jongensogen hem in het halfduister vonden. “Jij pijpt m’m pik zoals ik hem je voer, slet.”

Om te doen wat hem gezegd werd, boog de knul zich naar voren zodat hij met z’n mond een betere grip zou krijgen. Hij verzwolg het stuk als hij voorover boog en zoog hard als hij terugging. Terwijl hij zich aan het ritme aanpaste, begon hij de pik van de bastaard geestdriftig te pijpen! Hij genoot ervan de dikke aderen tegen zijn tong te voelen, en hij begroef zijn neus in het schaamhaar van de ruige gast en inhaleerde pure mannelijkheid uit de donkere wildernis. Zich terugtrekkend, proefde hij de zoutige smaak van voorvocht en hij wilde meer. De knul vond het geil dat de oudere man nog steeds zijn pak aan had, en zijn dure das over zijn schouder geslagen.


“Hij heeft evenveel betaald voor die das om zijn hals, als hij heeft betaald voor de mond om z’n pik,” dacht de jongen terwijl hij zichzelf deed kokhalzen door het gereedschap van de kerel.
“Ja, hoer...”
Genietend van dat woord, sloot de mond van de jongen zich strakker, zijn lippen pasten als een moer op een bout. Terwijl hij de dijen van de man vastgreep, zoog hij harder, zijn mond werkte nu een beetje sneller over de paal, en zijn tong masseerde de onderkant terwijl hij bewoog. De zoutige smaak die hem overweldigde was verslavend, en hij moest aan zijn verslaving toegeven. Zijn hoofd bewegend, wervelde zijn mond om het mannenvlees en hij werd beloond door meer van de zoutige drug!

Neerkijkend, ramde de man zijn heupen heen en terug, waarbij zijn dikke neuklat gemakkelijk genoeg in de willige mond van de jongen gleed, maar hij had problemen met het zich terugtrekken uit de gretige pikkenzuiger. De man greep een handvol van het wilde bruine haar van de jongen en begon meer controle over de situatie uit te oefenen. Hij maakte die mond zijn hoogsteigen neukhol.

Kokhalzend werd de jongen gedwongen harder en sneller te slikken, gedwongen de stormram tegen z’n tong en de achterkant van zijn keel te laten glijden.
“Je weet wie ik ben, slettebak?! Ik ben verdomme Horst Heckman! Ik pis op mensen zoals jij...”

De ogen van de knul gingen wijder open. Hij kende deze man en hij wist wat zou volgen op deze kleine orale oefening! Hij liet zich door de man overweldigen, zijn perfecte mond door die massieve pik neuken, en hij genoot er met volle teugen van! Zijn eigen pik bonkte en jammerde in zijn strakke jeans, bevlekte de voorkant ervan door opwinding. Horst Heckman pijpen was het hoogtepunt van z’n week, en hij zou die kleverige lading in z’n keel krijgen ook al moest hij de hele dag hier blijven!

Toen hij zag dat spuug en voorvocht zich in de mondhoeken van de jongen ophoopten, begon Horst zijn heupen sneller te bewegen, genietend van de spierbewegingen over zijn veertiger-sportlichaam. Glimlachend hield hij het haar van de knul vast en dwong de kaak naar boven zodat hij met zijn stoten dieper kon komen. Horst genoot van de kreuntjes die vervolgens kwamen. Hij had een forse paal en het was de enige manier waarop de meesten hem helemaal konden nemen - dat was waarom hij ervan hield dat beroepsjongens hem bedienden. Het neuken van het gezicht van de kleine snotneus die op de vuile bestrating knielde maakte Horst’s pik alleen maar dikker, maakte zijn ballen zwaarder met zijn zaadlading, en zorgde ervoor dat de vieze steeg een kathedraal leek waar ze beiden waren gekomen om het vleselijke te vereren!

Verdomme, die gozer had een mond als een stofzuiger. Toen Horst’s ballen zich onder zijn van speeksel glibberige neuklat samentrokken, wist hij dat hij moest opschieten met het andere deel van hun kleine overeenkomst of hij zou zijn zaad op de verkeerde plaats dumpen. Hij had tenslotte niet betaald wát hij had betaald om de knul zijn ochtendproteïne te voeden.
“Sta verdomme meteen op, slet!”

Hij liet zijn pik uit de mond van de gozer glijden en trok de jongen aan zijn haar op z’n voeten. Het zorgde ervoor dat zijn pik hevig bonkte als hij het straatvuil op deze manier misbruikte. Horst had een gemene kant als het om deze gozers uit de goot ging, meer deze jongen leek er in werkelijkheid volop van te genieten. Dat maakt het alleen maar beter, dacht hij, terwijl hij zijn met spuug doordrenkte stuk tegen de jongen sloeg.
“Heb je een naam, hoer?” vroeg Horst, met zijn hand langzaam aan zijn pik rukkend terwijl de jongen ging staan.
“David...”

Horst draaide David om en duwde hem tegen de muur. Horst was zo geil als boter en toen zijn borstkas tegen de rug van de jongen drukte, greep hij naar voren en trok de riem en de jeans langs het slanke lichaam naar beneden. Toen de naakte rondingen van de als een perzik perfecte jongenskont in volle glorie zichtbaar waren, begon Horst’s jongensheier bij die aanblik als een wilde te kloppen.
“Ja, hoer... dat is de shit die een man ’s morgens laat opstaan.”

David zocht steun tegen de muur voor hem, spreidde zijn vingers en probeerde ergens houvast te krijgen voor wat hij wist dat er zo meteen zou komen.Hij was niet bang; hij verlangde ernaar dat dit zou beginnen! Weinig dingen waren vergelijkbaar met een pik diep in zijn kont, en deze dekhengst had een ware kanjer van een pik. Horst Heckman kon neuken als een trein op gesmeerde wielen en David kon niet wachten tot hij een rit op die rails zou maken.

“Zo, ga je dat nog neuken... of wil je alleen de aanblik bewonderen?” zei David over zijn schouder, terwijl hij ondertussen zijn benen wijd uiteen plaatste en zijn kont in de richting van de man achteruit deed. “Dat is het toch waarvoor je hebt betaald, niet? Deze lieflijke pikkenhaven rond je lul?”

Horst trok een kleine tube glijmiddel uit zijn zak en deed een heldere strook op zijn pik, die hij met zijn vuist over het geaderde gevaarte uitwreef. David’s kontgat kreeg de volgende klodder van het smeersel. Horst borg de tube weg en begon twee vingers in de donkere opening te werken. De knul had een geweldige mond, zoveel was zeker, maar hij had ook een neukstrak kontgat en dat zou zijn pik in z’n greep nemen als weinig dingen eerder hadden gedaan. De kreunen en het gezucht waren het wachten waard, dacht Horst, terwijl hij de knul voor zichzelf opentrok.

David hijgde en probeerde ergens houvast te krijgen. Nadat hij de dikke vingers van de man bij zich naar binnen had voelen werken, slaakte hij een relaxte kreun en drukte zich verder tegen de binnendringende dingen aan. Hij deed zijn benen nog iets verder uit elkaar en zag kans zijn rechterbeen uit zijn jeans te bevrijden waardoor hij in staat was zich nog iets verder open te zetten.


“Ja... zo is het goed m’n hoerenjongen. Je kont wil die grote pik diep in zich voelen, is ’t niet?”
Niet op een antwoord wachtend, duwde Horst de eikel van z’n pik behoedzaam in de knul zonder dat hij zijn vingers uit hem haalde. Terwijl hij zichzelf naar binnen liet glijden wrikte hij het nauwe hol nog weer verder open. Z’n pik in een kont was zijn favoriete ding, maar dit gastje was nauwer dan de meesten. Horst bleef de gespierde opening bewerking en liet ondertussen gestaag zijn pik steeds verder in de kont binnendringen totdat hij zijn donkere schaamhaar tegen de zachte achterkant van de knul voelde.

David kreunde, zijn vingers vonden kleine steuntjes in de stenen. Horst’s pik leek zich thuis te voelen in zijn hol, en er was niets dat met dat gevoel vergeleken kon worden. Dikke vingers woelden bovendien ook nog in hem en dat zorgde ervoor dat David’s eigen pik keihard werd.
“Doe het, meteen...” siste David, zich verder op de man vastborend. “Naai me!”

Met zijn benen zo ver als maar mogelijk was uit elkaar, nam Horst een vertrouwde positie in; zijn rechterhand op de slanke welving van de heup van de knul en zijn linkerhand op de knul z’n schouder, haalde Horst diep adem. Net zoals het bestijgen van een paard in de branding, dacht hij.

Horst wachtte niet tot David zich aan hem had aangepast, maar begon zijn neukdans meteen bruut! Hij trok zich terug tot alleen zijn eikel nog in de gozer zat en stootte toen in één keer weer diep naar binnen en begon er als een heimachine op aan te vallen.
De jongen trilde van z’n enkels tot z’n kontgat, want Horst neukte als een volleerde meester - hij draaide met z’n heupen als hij tot z’n ballen in de gozer zat en stond op de punten van z’n tenen als hij zich terugtrok zodat de knul elke centimeter zou voelen!

Elke stoot in David bezorgde hem bijna vierentwintig centimeter mannenvlees en Horst glimlachte bij elke jammerklacht en smeekbede het iets rustiger aan te doen die David uitbracht.
“Dit is waar het geld voor was, slet,” sneerde Horst, die niet stopte de straatvlegel ruig te neuken. “Het was om deze reet te kopen en te gebruiken zoals ik wil!”
David wist dit. Zijn knieën schuurden tegen de stenen, net zoals zijn dijen, terwijl hij steeds opnieuw vooruit werd gestoten.

Alleen zijn kostbare pik bleef het ruwe schampen van de stenen bespaard omdat Horst’s hand die opeiste en begon te bewerken in hetzelfde ritme als z’n neuken. David voelde zijn ballen samentrekken door de ruige behandeling - hij genoot ervan! Toen Horst vingers in zijn haar grepen en zijn hoofd achterover werd getrokken - hij genoot ervan! Toen Horst’s benaming voor hem in zijn oren klonk - “HOER” - hij genoot er ontzettend van! Dat is tenslotte wat hij boven alles wilde zijn... een hoer!

“Neuk me alsof je een tweespan ment!” schold David terug terwijl hij met zijn linkerhand naar het gespierde mannenlichaam tastte. “Dieper, klootzak! Neuk mijn reet dieper!”
Op de punt van zijn tenen staand, voldeed Horst aan de smeekroep van de vuilspuitende jongensslet. Hij steigerde en begon versneld in de jongen te beuken en sloeg ondertussen op de perzikkont de maat. Het slipperige geluid van vlees dat tegen vlees aansloeg echode door het steegje.

David’s gejammer en gesmeek mixte zich daarmee samen en Horst kreunde van machtig genot terwijl hij het allemaal in zich opnam. Hij begroef z’n pik helemaal in de knul, stootte hem volledig in dat nauwe hol, en trok hem er precies op tijd weer uit om het nogmaals te doen. De gozer kon nauwelijks staan van de hevige aanval, en hij zou de volgende week zeker pijn voelen, wist Horst.Verdomme, die knul is nauw, dacht hij, terwijl hij doorging met neuken.
“O, ja...” herhaalde David, zijn geteisterde kont achteruit stotend voor meer. “Meer...”
Glimlachend trok Horst aan de pik van de knul terwijl hij meer van hetzelfde in hem bleef stoten. Door de manier waarop z’n ballen aanvoelden, wist hij dat hij bijna klaarkwam en deze nauwe kleine hoer zou alles krijgen wat hij had. Door zijn samengeperste tanden adem naar binnen zuigend, voelde Horst de eerste druppels uit hem ontsnappen en hij wist wat er daarna zou komen.
“Neem dit, hoer!”

In het korte ogenblik dat het kostte om deze woorden uit te spreken, vulde Horst de jongenskont met een eerste lading heet zaad! Dit plaveide de slijmerige weg voor de tweede en derde lading. De vierde sijpelde uit het hol van de jongen langs zijn paal en besmeurde David’s ballen. Horst ging door met neuken en vulde de knul met elke druppel die hij de afgelopen drie dagen had opgespaard, brullend als een stier terwijl hij bewoog. Hij boorde dieper en dieper in dat nauwe hol, totdat hij eindelijk acht sloeg op David’s smeekbeden op te houden en de zakenman langzaam tot een stop kwam, zijn gezwollen pik nog steeds pulserend van de ontlading.

Horst liet David’s pik los, stapte achteruit en viste z’n jockstrap uit de ravage die z’n pantalon was. Hij trok hem aan en keek hoe David tegen de muur in elkaar zakte. De ronde reet van de gozer door het er inrammen van z’n pik en de klappen; z’n ballen waren bedekt met sperma. Horst glimlachte over zijn handwerk. Hij knoopte zijn broek dicht, deed zijn riem op z’n plaats en trok de das van z’n schouder zodat hij er voor zijn werk weer representatief zou uitzien.

“Ben je ’s middag beschikbaar, hoer?” vroeg hij, ondertussen het geld uit zijn portemonnee halend.
“Ik ben altijd beschikbaar voor die pik,” zei David, terwijl hij probeerde op adem te komen. “Wil je me klaar maken?”
“Dat maakte geen onderdeel van de afspraak uit,” zei Horst, ondertussen het geld op de grond gooiend. “Ik ben hier vanmiddag een paar minuten na twaalf uur terug. Zorg ervoor dat die reet er klaar voor is.”

David wachtte tot de man verdwenen was voordat hij het geld oppakte en naar de plek liep waar hij zijn mobieltje had neergelegd. Hij drukte op de afspeelknop en bekeek de geile neukbeurt die hij net had gekregen. O ja, hij zou hier op het gevraagde tijdstip zeker terug zijn voor een tweede beurt door die enorme, teisterende pik.Commentaar:
Re: Short Story - Ruige hoererij in een steeg-


Reactie van Hans B dd. 27 juni 2013
Supergeil verhaal ik zou David wel willen zijn.Ik verlang naar een megapaal in mijn kleine kontje.Ik ben 15 jaar maar geil op oudere mannen met een lieftst grote paal.Ik wil helemaal volgespoten worden.


GERELATEERDMEER VAN FOUAD FADIDAMEEST GELEZEN VAN FOUAD FADIDA

Short Story - Ruige hoererij in een steeg

Fouad Fadida, in Films & boeken op 29 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media