Back to Top
Zaterdag 25 Jan
86407 users - nu online: 1297 people
86407 users - nu online: 1297 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Wereld Aids Nacht - Lovedance


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 01 december 2011

This article is also available in English


Zodra op donderdag 1 december de zon onder gaat, brandt in Amsterdam het jaarlijkse programma van Wereld Aids Nacht los. Tien toonaangevende clubs en poptempels schenken in hun programma die avond en nacht aandacht aan het feit dat steeds meer mensen in het uitgaansleven zich met hiv en aids geconfronteerd zien. Dit doen ze met feesten, met kunst en cultuur, en met heel veel muziek.

Iedere locatie in de eigen stijl, en voor het eigen publiek: van de smaakmakers rond het Leidsplein als Jimmy Woo, de Sugar Factory, Club Church en de Chicago Social Club tot de trendsettende dansvloeren van Club Air, Studio 80 en Roque; van de galerie en media room van de Melkweg tot het restaurant van de Supperclub...
Gelukkig zijn de nachten in december lang, heel lang!

Het onbetwiste Grand Central van Wereld Aids Nacht is als vanouds Paradiso, met het legendarisch meeslepende Lovedance. Drie podia, drie dansvloeren en een krioelend trappenhuis onder het motto: A full night extravaganza of stars & freaks! De site www.lovedance.nl staat inmiddels al weer bol van deelnemende artiesten, waaronder de wereldvermaarde dj Rush uit Chicago, The Correspondents uit Groot-Brittannië en The Glimmers uit België. Van eigen bodem zijn onder anderen Adlicious, bekend van de X-Factor, en de geweldige Jenny Lane present.Hiv/aids is door effectieve behandelingen inmiddels grotendeels onzichtbaar geworden, maar grijpt lichamelijk nog steeds behoorlijk in, het maakt de eigen gezondheid, of die van geliefden, familie en/of vrienden tot een bron van zorg. Ook sociaal stelt het mensen vaak voor grote problemen, want het is geen gemakkelijk gespreksonderwerp. Integendeel, het is maar al te snel een reden voor schaamte; iets om te negeren of te verstoppen.

De onzichtbaarheid van infecties maakt het ook lastiger om de essentiële elementen van preventie aan de man te brengen, en dan vooral aan de jongere man: condoomgebruik en regelmatig testen blijft het devies. Des te belangrijker dus om het onderwerp op 1 december centraal te stellen en elkaar een hart onder de riem te steken!

De hele organisatie van Wereld Aids Nacht en Lovedance doneert expertise, netwerk, bloed, zweet en tranen aan het goede doel; ook de artiesten, sterren en illustere onbekenden doen gratis mee. Alles om een zo spectaculair mogelijk programma neer te zetten en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Aids Fonds.

Koop dus snel je kaartjes, bezoek www.wereldaidsnacht.nl voor alle details en volg het laatste nieuws via Twitter en Facebook.

Ook goed om te weten is dat Club Church op donderdag 1 december al vroeg in de avond begint: vanaf zes uur opent Madame Jennifer Hopelezz de deuren van haar zeer intieme Beggin’ Babes Boudoir. Met een muziekje en een eerste borrel of cocktail maakt het Hopelezz huishouden zich klaar voor Lovedance, alwaar ze overrompelend zullen collecteren voor het Aids Fonds. Van 10 tot 4 uur is er natuurlijk Blue: Red is the new Blue, en vanaf 4 start de officiële Lovedance After Party, tot zonsopgang...
GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Wereld Aids Nacht - Lovedance

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 03 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media