Back to Top
Donderdag 09 Apr
86426 users - nu online: 1059 people
86426 users - nu online: 1059 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Langs de kant van de weg


door Daniel Brons in Films & boeken , 10 september 2011

This article is also available in English
lengte: 6 minuten


“Mag ik uw rijbewijs zien, alstublieft?” “Natuurlijk, agent. Reed ik te snel?” “Wilt u alstublieft uit uw auto stappen, meneer?” Eindelijk had ik de kans hem te bekijken. Mijn God, ik ben langs de weg gezet door een stoottroeper, herinner ik me dat ik bij mezelf dacht. Hij was echt ongelooflijk. Ik kon het leer dat hij droeg ruiken alsof ik het met mijn tong aan het schoonmaken was. En dat zou niet eens zo verschrikkelijk zijn.

’k Zou het helemaal niet erg hebben gevonden, eigenlijk. Agent K. Horsman was ongeveer zo afschrikwekkend als je je maar kunt voorstellen. Hij torende boven me uit en had schouders zo breed als mijn voorruit. Hij droeg zwarte motorlaarzen en zijn zwartleren motorbroek zat ongehoord strak. Zijn gezicht was een masker van professionalisme: koel, afstandelijk, geblaseerd. Hij was in de loopgraven geweest en verwachtte daarin terug te keren.

Ik slikte nerveus terwijl hij m’n rijbewijs bekeek. Ik werd niet gezocht of zoiets, maar als dat wel zo geweest zou zijn denk ik niet dat mijn kans aan deze rouwdouwer te ontsnappen erg groot was.
Ik merkte dat ik mij afvroeg wat voor wapen hij in zijn kruis verborg. Het leek precies zo indrukwekkend als de Walther P5 die op zijn slanke heupen bungelde.
“Meneer, wilt u uw auto aan de kant van de weg zetten en de motor uitdoen. Begrepen?”
“Eh, natuurlijk... agent... meteen... eh, wat is het probleem?”

Agent Stoottroeper gaf me mijn rijbewijs en liep naar zijn motor. Mijn handen trilden terwijl ik haastig gehoorzaamde. Wat had ik in vredesnaam gedaan? Ik beulde mijn hersens af naar hiaten in mijn geheugen. Had ik een supermarkt overvallen en dat vervolgens gewoon uit m’n hoofd gezet? Ik zweette peentjes tegen de tijd dat mijn auto langs de weg stond en ik de motor had uitgedaan. Het was ook nog eens donker. Flarden van televisiebeelden van politiegeweld drongen mijn geest binnen terwijl ik zijn laarzenstappen hoorde naderen.

“Wilt u alstublieft uit uw wagen stappen, meneer?”
“Natuurlijk, agent. Wat is het probleem?” De klagende toon in mijn stem maakte me misselijk.
“Omdraaien en uw handen op uw hoofd, alstublieft. Benen uit elkaar!”


Toen hij me begon te doorzoeken, kon ik me niet langer inhouden. Door het gevoel van zijn handen op mijn benen liepen de rillingen door mijn lijf. Mijn pik was hard voordat zijn handen met mijn dijen klaar waren. Motoragent Horsman schopte mijn benen nog verder uiteen en dwong me over de motorkap van mijn auto. Zijn handen begonnen nogmaals mijn benen af te tasten, alleen had ik dit keer de indruk dat hij een beetje te veel treuzelde. Hij bewoog ze verder omhoog totdat hij uiteindelijk bij m’n kont was.
“U heeft hier een lekkere kont, meneer.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen, dus zei ik niets. Mijn pik was zo hard dat m’n broek er bijna van knapte. Ik kon zelf niet geloven hoe geil deze kerel me maakte.
Zijn handen grepen mijn heupen. Sterke vingers zonken in mijn vlees. Vervolgens dwaalden zijn handen naar de voorkant, grepen en masseerden mijn popelende pik. Hij zei me dat hij dit moest controleren. Hij wilde niet het gevaar lopen dat ik daar een wapen verborg.

Ik probeerde hem duidelijk te maken dat ik dat zelf was, maar hij wilde niet luisteren. Hij knoopte de knopen open en dat ging erg gemakkelijk. Verdomde 501’s. Mijn pik sprong in de houding en begroette de warme buitenlucht. Verdomme, waarom had ik geen onderbroek aan, vervloekte ik mezelf!

Ik stond nog steeds over de motorkap heen gedrukt, maar m’n spijkerbroek lag op m’n enkels. Mijn kont lag omhoog in de lucht. Zijn vuist greep mijn paal beet en trok er tamelijk vriendelijk aan. Ik kreunde zachtjes en liet de adem die ik had ingehouden ontsnappen.“Ik ben bang dat ik uw lichaamsholtes moet doorzoeken. Ik heb redenen om aan te nemen dat u iets in u verbergt.”

Toen hoorde ik zijn rits. Vervolgens voelde ik de vochtige stompe top van zijn pik tussen mijn billen, op zoek naar m’n hol. Hij trok zich een ogenblik terug en liet een klodder spuug op z’n pik neerkomen. In een flits was hij terug. Ik voelde zijn eikel door mijn kringspier boren, en ik probeerde te ontspannen zodat hij gemakkelijk bij me kon binnendringen. Mijn God, zijn pik was kolossaal. Ik vroeg me af of hij zijn pik door z’n wapenstok had vervangen. Maar nee, die zou niet zo warm aanvoelen, en ook zou die niet van opwinding bonzen. Hij doet zijn naam werkelijk eer aan, schoot door me heen.
Centimeter na pijnlijke centimeter drong hij bij me binnen. Eindelijk voelde ik zijn schaamhaar tegen mijn kont schuren. Ik was op z’n pik vastgespietst. De pijn verdween en werd vervangen door het heerlijkste gevoel van warmte en gevuldheid dat ik ooit ervaren heb.

Hij greep mijn heupen beet en begon z’n neuklat te bewegen. Hij stootte mijn kont in en uit. Ik kon zijn zware leren broek ruiken. Of kwam het van z’n laarzen? Misschien z’n riem? Verdomd, ik wist het niet. Alles wat ik wist was dat ik werd genaaid door een gemotoriseerde stoottroeper. Binnen de kortste tijd neukte hij me over de motorkap van mijn auto alsof het legaal was. Een andere auto zou elk moment langs kunnen komen. Als ze een videocamera bij zich zouden hebben, zou mijn reet ongetwijfeld het journaal van acht uur halen. Op de een of andere manier vind ik het ook jammer dat er geen andere auto langsreed, want ik word nog steeds geil bij het idee dat ik door iemand werd gadegeslagen terwijl ik door deze stoere, in het leer geklede politieagent onderworpen werd.

Op dat moment kon echter niets me iets schelen. Het enige waaraan ik kon denken was hoe goed het voelde dat zijn stijve apparaat mijn ingewanden doorwoelde. Hij neukte me harder en harder. Zijn pik doorploegde diepten van mijn kont waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Een vuur brandde in mijn hol dat allen zijn hete zaad zou kunnen doven. Ik stootte mijn kont tegen zijn knuppelachtige pik terug.

Ik kreunde en steunde als een loopse teef. Ik tilde een been op zodat hij volledig toegang tot mijn geteisterde hol zou hebben. Agent Horsman stond op het punt klaar te komen. Zijn pik zwol tot tweemaal de omvang op. Dat weet ik omdat mijn hol schrijnde door de frictie van zijn geneuk. Toen kwam hij klaar. Hij greep mijn heupen en beukte zijn pik diep in mijn kont.

Ik voelde de eerste hete guts tegen mijn kontwand spatten. Vier, vijf, zes stuiptrekkingen later, en het zaad stroomde langs m’n benen. De man overspoelde mijn hol met z’n hete sperma.
Zijn neukknuppel gleed uit mijn opening en toen kwam ik ook. Mijn zaad spoot naar buiten en bedekte mijn voorwiel. Ik vroeg me af of dat slecht voor de lak was.Nadat hij zich uit m’n kont had teruggetrokken voelde ik me leeg. Toen bedankte hij me en zei dat ik verder mocht rijden. Bleek dat hij een vriend van een collega van me is, die dacht dat dit een leuk cadeau zou zijn voor mijn vierentwintigste verjaardag de volgende dag - zo komt het dat agent Stoottroeper over mij wist. Motoragent Horsman vertelde me dat het het hoogtepunt van zijn ronde was geweest en dat hij me graag vaker zou ontmoeten. Waarom niet?, vroeg ik me af. Inderdaad, waarom niet? Ik lever me graag aan een neukbeurt als deze over, altijd, overal...Commentaar:
Re: Short Story - Langs de kant van de weg-


Reactie van bigdick020 dd. 10 september 2011
heeft er iemand een handdoekje om mijn lul schoon te maken?


GERELATEERDMEER VAN DANIEL BRONSMEEST GELEZEN VAN DANIEL BRONS

Short Story - Langs de kant van de weg

Daniel Brons, in Films & boeken op 12 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media