Back to Top
Vrijdag 10 Apr
86426 users - nu online: 1040 people
86426 users - nu online: 1040 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijers World - Hou jij zijn benen even vast, Joop...


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 01 september 2011

This article is also available in English
lengte: 6 minuten


“Jij raadt nooit vanwaar ik je nu bel, zussie?” Ik bel Carolien met mijn mobieltje. “Geen idee,” zegt ze. “Na jaren lig ik weer eens in de duinen van Zandvoort.” En zij, veel te bijdehand, vraagt meteen: “En? Heb je al visite gehad?” “Nee,” zeg ik lachend. “Ik ben hier net aangekomen. Lig met een flesje water en een flesje gevuld met port hier nog een beetje onwennig. Zo lang niet gedaan. Eerst dat pokkeneind van het station naar strandtent Zeezicht gelopen. Daar een kopje koffie gedronken. En toen achter dat paviljoen de duinen ingelopen.

’t Is zalig hier. Maar niet zo druk.” “Wat goed van je, man. Dat is lang geleden. Maar ik zit nu op mijn werk. Heel veel plezier daar met die meneren! Wil later alles van je horen.” En mijn zus beëindigt ons gesprekje. Ik lig lekker bloot op mijn badlaken en schenk mezelf een portje in.

Een aangeklede man komt voorzichtig naar me toe. Hij hurkt naast me en begint me nogal hard af te trekken. Ik duw hem weg en herschik mijn cockring. “Je mag wel oppassen hier. Je mag hier niet meer naakt liggen. Er lopen stillen rond. Een kennis van me heeft laatst 250 uur taakstraf gekregen.” Ik antwoord hem: “Is dat echt zo? Bespottelijk.” Ik rook een sigaret en drink mijn glaasje port. Een leuke knul komt naar me toegelopen. Hij heeft alleen een spijkerbroek aan. “Hé eindelijk iemand die ook een cockring heeft,” zegt-ie. Hij trekt zijn jeans en slipje uit en hurkt naast me. Hij heeft ook een metalen cockring om. Daaraan zitten een paar kettinkjes met bedeltjes; een ankertje, een hartje en een kruisje.

“Waarom is dat?,” vraag ik hem. “Dat kietelt zo lekker op de huid onder mijn ballen. Kijk maar.” Hij gaat op zijn rug liggen en duwt zijn onderlijf omhoog en schudt ermee. Ik hoor de bedeltjes rinkelen. Hij komt over mijn lul zitten en trekt zich af. Als hij klaarkomt zie ik vier druppeltjes sperma op mijn behaarde buik. “Ben je al een paar keer eerder klaargekomen vandaag?,” vraag ik hem. “Nee,” zegt hij en dodelijk beledigd trekt hij zijn broek aan en verlaat hij me haastig.


Toen ik zestien was wist ik het naaktstrand voor het eerst te vinden. Weer via Zeezicht. En daarna maar lopen totdat ik blote mensen zag op het strand. Ik deed mijn zwembroek uit en zocht een plekje. Officieel naaktrecreatie bestond nog niet en was verboden. Ik keek mijn ogen uit. Hele gezinnen en allemaal bloot. Prachtige kleine kinderen. Pappa’s en mamma’s.

En er liep een oud stel. Man en vrouw. Zij mooie hangborstjes en hij een gerimpelde buik. Ze liepen hand en hand met hun grijze schaamhaar. Zo heerlijk bruin. Zo’n prachtig gezicht. Ik voelde me in het paradijs.

Totdat een aantal mensen begon te fluiten. In de verte kwam er een wit stofwolkje aan. Iedereen sprong snel in de bikini en de zwembroek. Ik ook. Een politieauto reed langzaam langs ons. Toen de kust weer veilig was trokken we onze zwemkleding weer uit. Maar ik had de smaak te pakken en bleef er komen. Er kwamen ook steeds meer nichten. We hadden er veel plezier. Ik lag een keer met een stel brutale jongens. Er kwam een mooie vent aan en die kleedde zich uit. Hij was zo behaard. Zijn buik, zijn schouders en zijn rug. Net voordat hij wilde gaan liggen riep een van die pisnichten: “Zeg, je kan dat mohair-truitje ook wel uitdoen hoor!” Iedereen bulderde van het lachen. Ik heb die man daar nooit meer gezien.

Die jongens namen me ook mee de duinen in. Ze hielden eerst het prikkeldraad van de omheining voor me open. In de duinen kon je heerlijk cruisen. Ik beleefde er heerlijk wilde dingen. Maar ook vervelende. Ik liep een keer op een ochtend door het duin. Plotseling riepen en twee mannen naar me: “Hé stilstaan. Jij viezerik!” Ze hadden een herdershond bij zich. Ik zette het op een lopen. Maar ik redde het niet. Ik bleef met gescheurde kleren in het prikkeldraad hangen. Zij kregen me te pakken. En die hond maar met geopende bek naar me grommen. Ik moest ze mijn adres geven. Dat deed ik. Iepenweg nummer 1 in Wormerveer.

Ik zat bloedend en vol schrammen in de trein terug. Ik zat weken in de zenuwen. Mijn ouders wisten nog van niets. Maar er is nooit post gekomen. Ik vraag me nog steeds af: Wie waren die klootzakken? En voor wie werkten ze? Maar ik maakte er ook vrienden. Ik liep een keertje bloot met mijn rugzakje door het duin en ik hoorde ineens: “Hé kutje. Wat hebben we jou lang niet gezien. Kom even bij ons zitten.” Henk en Joop hadden zich weer riant genesteld in een van de duinpannen. Heerlijk op een plaid. Flessen witte wijn in de koelbox. En toastjes met camembert en zalm. En een spelende transistor in een plastic zak. We kusten elkaar en ik kreeg een glas wijn.

“Hoe lang kennen jullie elkaar nu?,” vroeg ik. “Wij hebben elkaar zes jaar geleden leren kennen bij het COC op de Oude Gedempte Gracht in Haarlem. We waren onmiddellijk verliefd. En binnenkort hebben wij iets te vieren. Wij gaan namelijk samen een huis kopen. Maar dat was nog een heel gedoe bij de bank. We moesten eerst naar de notaris en hebben een testament op elkaar moeten afsluiten,” vertelde Henk me. “We gaan een feest geven in onze nieuwe flat. Kom jij ook maar. Het wordt heel spannend. Want we hebben ook collega´s uitgenodigd. En die weten nog niets van onze verhouding,” vulde Joop aan. De wijn werd warm en ik kreeg een ijsklontje in mijn glas. “Ik word geil van je,” zei Henk. En hij kwam met een stijve naar me toelopen. Hij vouwde mij dubbel. Henk maakte zichzelf en mij glad en duwde stevig zijn lul bij me naar binnen. En boven me hoorde ik zijn stem zeggen: “Hou jij zijn benen even vast, Joop.”

Inmiddels stonden er drie mannen naar ons te kijken. Ach wat, dacht ik. Lang leve de lol, de geiligheid en de seks. Na afloop verdween ons publiekje snel. En gingen wij weer aan de wijn. Er kwam een prachtige knul voorbijlopen met een geweldig kontje. Henk riep: “Hé lieverd. Ik wed dat jij nog nooit gepijpt bent door iemand met een ijsklontje in zijn mond.” Die jongen en wij gierden van het lachen. Joop vertelde: “Wij houden zielsveel van elkaar. Maar een leven zonder avontuurtjes met anderen kunnen wij ons niet voorstellen. Wij weten niet wat monogaam zijn is.” Ik was het roerend met hen eens.

“Maar wat zou het leuk zijn als je op ons feest zou komen. We draaien dan ook ons lied. We hadden al een lied toen we twee weken samen waren. ‘Somewhere out there’ van Linda Ronstadt en James Ingram. Dat lied slaat helemaal op ons,” zei Henk terwijl hij een arm om me heen had geslagen.

“Oh,” zei ik, “dat lied ken ik ook. Dat werd ook gezongen door Nathalie Cole. De dochter van de man met de mooiste stem van de hele wereld.”
En gedrieën zongen wij eenstemmig met glazen wijn in onze handen:

And when the night / will start to sing / a lonesome lullaby / It helps to think / we’re sleeping / underneath the same big sky

Somewhere / Out there / If love can see us through / Then we’ll be together / Somewhere out there / Out where / Dreams / Come trueIk denk nog wel eens aan dat leuke stel. Joop en Henk. Mijn oude duinvrienden uit Zandvoort. Zijn ze nog samen? Zou het goed met ze gaan? Hebben ze het aids-tijdperk overleefd? Zijn ze getrouwd nu? Ik kan ze nergens vinden op internet.
En ik denk ook nog wel eens aan die knul met die kietelende bedeltjes aan zijn cockring. Zou dat nou echt lekker zijn? Ik heb ergens in een lade nog een los sleutelhangertje liggen met een winkelwagentjesmuntje eraan van Albert Heijn...

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World - Hou jij zijn benen even vast, Joop...

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 03 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media