Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 826 people
86447 users - nu online: 826 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Maak kennis met... Taylor Lautner


door Redaktie in Media & entertainment , 24 maart 2010

This article is also available in English


Op de dag dat Gay News ter perse gaat begonnen er op internet geruchten te circuleren dat Taylor Lautner overleden zou zijn. Taylor wie? Taylor Lautner, geboren op 11 februari 1992 en een populaire acteur uit de film The Twilight Sage: New Moon, die Nederland (nog) niet gehaald heeft, volgens ons. Lautner begon met acteren in 2001 met een rol in de televisiefilm Shadow Fury.

Vervolgens had hij rollen in verschillende series en verscheen hij in verschillende andere televisieshows en -films. Hij maakte als zichzelf zijn opwachting in America’s Most Talented Kids, waar hij zijn vechtsport-kwaliteiten tentoonspreidde. Taylor is een volleerd vechtkunstenaar, die van zijn zesde tot zijn dertiende studeerde bij Fabiano’s Karate School in Holland, Michigan. Toen hij elf was veroverde hij de eerste plaats bij NASKA’s Zwarte Band voor Open Technieken, Musikale Wapens, Traditionele Wapens en Traditionele Technieken en op twaalf-jarige leeftijd won hij de Junior Wereld Kampioenschappen.
Zijn grote doorbraak kwam in 2005, toen hij, op dertien-jarige leeftijd, de rol van Shark Boy kreeg toebedeeld in een film van Robert Rodriguez, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, een film waarin zijn vechtkunstcapaciteiten volop onder de aandacht werden gebracht. In oktober 2008 speelde Lautner de zoon van Christian Slater in de televisieserie My Own Worst Enemy totdat de reeks na slechts negen afleveringen werd stopgezet. Hij vertolkte vervolgens het Indiaanse karakter Jacob Black in Twilight, de verfilming van een roman door Stephenie Meyer. Als gevolg van de ingrijpende lichamelijke veranderingen die het personage Jacob Black in de loop van de serie ondergaat, overwoog de regisseur van het vervolg van Twilight Lautner door een andere acteur te vervangen in de tweede film, The Twilight Saga: New Moon. In een poging de rol te behouden, startte Lautner met een rigoreus regime van gewichtheffen, waardoor hij ongeveer vijftien kilo zwaarder werd en zijn rol als Jacob in New Moon behield.
Kort nadat de geruchten over Lautner’s dood begonnen te circuleren, verklaarde een woordvoerder van Summit Entertainment tenover E! News: “Ik ben bijna honderd procent zeker dat dit een mystificatie is.” Nu ja, dat is een soort internet-eer... Het is nog niet zo lang geleden dat de voormalige Sharkboy vocht om z’n rol in New Moon te behouden, en nu is hij een fraai gevormde film-kanjer die spoedig zal schitteren naast Tom Cruise, die overigens ook slachtoffer van een overlijdensmystificatie is geweest. Als gevolg van z’n nieuwe film zal de zeventien-jarige ster, aldus Deadline.com, na ontvangst van z’n cheque de hoogstbetaalde tieneracteur zijn. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: Een of andere oen moest en zou beweren dat Lautner naar de hemelse jachtvelden was vertrokken. Ze gaven hem tenminste een uniek heengaan. Anders dan vele anderen “stierf” Lautner niet in de handen van een beruchte klif in Nieuw-Zeeland. Enkele zogenaamde (?) verslagen beschuldigden de zeventien-jarige van een cocaine-overdosis. Het is niet zo erg. Toegetreden tot de gelederen van ondode beroemdheden als Matt Damon, Tom Hanks, Miley Cyrus en zelfs de schrijver van Twilight, Stephenie Meyer, kan Lautner zichzelf tot een uitgelezen gezelschap rekenen.
En overigens, op dezelfde dag dat zijn dood werd verkondigd, maakte de organisatie van de Golden Globe Awards bekend dat Lautner die in den lijve zal medepresenteren op zondag 17 januari. Afwachten dus...


Nabericht: Niks aan de hand, Taylor Lautner is gelukkig nog altijd onder ons.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Maak kennis met... Taylor Lautner-


Reactie van danielle verkerk dd. 19 september 2014
ik ben nederlands ik vind hou wel super leuk ik wil jou wel kennis maaken als jij ook wilt met mijn kennis maaken ik hoort het wel en ziet het wel groetjes kusjes danielle verkerk


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Maak kennis met... Taylor Lautner

Redaktie, in Media & entertainment op 25 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 222


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media