Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1034 people
86447 users - nu online: 1034 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Pink Point - Het kan er mee door


door Eric Rozenboom in Columns & Opinie , 25 januari 2010

This article is also available in English


To The Point - Waar gebeurde verhalen vanuit Pink Point, de homo- en lesbo-infokiosk op het Homomonument. Zie www.pinkpoint.org

Ik kan het niet ontkennen, vanaf het moment dat ik wist dat ik homoseksueel ben, was ik me ervan bewust dat ik een echte Size Queen ben. Laatst in Berlijn kwam ik er echter bovendien achter dat het me niet om de lengte gaat - ik kon er drie handen boven elkaar op kwijt en nog stak het topje er bovenuit - als wel om de dikte.


Het spannende deel van mijn ontdekkingstocht naar de ultieme size is altijd het voorwerk. De kruistocht in spijkerbroek. En waar zit je dan beter op je plek dan als vrijwilliger bij Pink Point? De hele wereld loopt aan je voorbij en met een beetje geluk de kiosk in.
Tijdens mijn ontdekkingstocht heb ik gemerkt dat er uiteraard een groot verschil is tussen vlees- en bloedworst. De vleesworst waar niet zo heel veel meer bij komt en de bloedworst die klein begint maar kan ontpoppen tot groot formaat.

Regelmatig kijk ik mijn ogen uit naar de strakke spijkerbroeken met versleten plekken, waardoor de eigenaar van het apparaat al meteen laat blijken of hij links- dan wel rechtsdragend is. Voor mij is het allemaal om het even welke kant hij uitsteekt, als er maar wat te kijken valt.


Hoewel ik niet echt gecharmeerd ben van een grote haarspeldbocht, mag er best een kromming in zitten. In de wintermaanden is alles jammer genoeg vaak verstopt onder een dikke jas, maar daar heb ik wat op gevonden. Bij het beoordelen of een T-shirt daadwerkelijk past, laat ik altijd de dikke winterjas helemaal uittrekken en eventuele dikke, wollen truien omhooghouden om zo goed de “maat” te kunnen nemen. Ik prijs me daarbij gelukkig dat we bij Pink Point een goede verwarming hebben, zodat het binnen altijd een aangename temperatuur is.

Bij een goedgevuld kruis ben ik dan tevens niet te beroerd om het artikel even voor te houden - om te kijken hoe het staat. Tja, je moet wat als het buiten min tien graden is. Trouwens, als het kruis er bij min tien alsnog goedgevuld uitziet, krijgt hij in ieder geval mijn nummer of mijn plannen voor die avond.

Een goede vriend verraste me laatst, tijdens mijn dienst, met zijn aanwezigheid. De laatste roddels werden uitgewisseld en als medebewonderaar van het mannelijk schoon vielen onze ogen tegelijk op de binnenkomende Italiaanse toerist. Ik zag in zijn jeans dat het in ieder geval geen vleesworst was en omdat ik geen zin had in een “op goed geluk”-spelletje, liet ik deze jongen aan me voorbijgaan. Mijn goede vriend was echter zeer gecharmeerd van donkere haren en donkere ogen en toen de jongen de kiosk verliet was zijn motto “Och! Hij kan er mee door, voor een woensdagmiddag.” En snel verliet hij de kiosk in de richting waarin de jongen verdwenen was, mij achterlatend met een dampende kop koffie. Het enige warme dat ik die dag in mijn handen heb gehad.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ERIC ROZENBOOMMEEST GELEZEN VAN ERIC ROZENBOOM

Pink Point - Het kan er mee door

Eric Rozenboom, in Columns & Opinie op 27 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media