Back to Top
Woensdag 22 Jan
86407 users - nu online: 1283 people
86407 users - nu online: 1283 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Holebi Chatbox voor lotgenoten contact en hulpvragen


door Redaktie in Algemeen , 19 december 2009

This article is also available in English


Jerry-Haime.nl de website voor zwarte en migranten homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders, lanceert een nieuwe holebi chatbox voor lotgenotencontact en hulpvragen. De chatbox is gericht op jongeren die thuis, de directe omgeving, op school of het werk, te maken krijgen met problemen die voortkomen uit of te maken hebben met homoseksualiteit. Er is o.a. een speciaal afgeschermd kanaal waar HIV-plussers lief en leed met elkaar delen. Vanaf 5 october heten de beheerders JOU van harte welkom!

Je staat er niet alleen voor

Als holebi kun je te maken krijgen met allerlei zeer gevoelige kwesties en probleemsituaties. Het kan hier gaan om zaken als de coming out, als je er thuis niet over kunt praten, als je word gediscrimineerd op je school of werk, als je gepest of in elkaar geslagen word, vanwege je geaardheid.

Op kwetsbare momenten in je leven kun je geisoleerd raken, denken dat je de enige bent en behoefte hebben aan een goed gesprek met een lotgenoot die in dezelfde situatie als jou zit of heeft gezeten. Op de chatbox kom je in contact met lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Je kunt er ervaringen delen, jouw verhaal vertellen, advies vragen, een netwerk opbouwen of een goed gesprek voeren met een van de aanwezigen of beheerders.


HIV+ Kanaal

Er zijn diverse kanalen, waaronder ook een afgeschermd kanaal voor HIV-plussers. Dit kanaal is er ter ondersteuning en lotgenotencontact van HIV-plussers die te maken krijgen met problemen rondom isolatie, verstoting, geheimhouding, relaties, angsten, onbegrip, vooroordeel en die behoefte hebben aan lotgenotencontact.

Binnen veel migranten gemeenschappen is HIV/AIDS nog een groot taboe. Bij ons op de chatbox kun je anoniem over je problemen praten, je zorgen delen, elkaar informeren, ondersteuning vinden of een ander ondersteunen door middel van je eigen ervaringen.

Aanmelden

Aanmelding voor de chatbox kan alleen via info@jerry-haime.nl .
Vermeld bij je aanmelding een wenselijke gebruikersnaam en wachtwoord. We proberen binnen 14 uur je gegevens te verwerken waarna je een bevestigings-email ontvangt.
Indien je HIV+ bent en toegang wenst tot het HIV+ kanaal, vermeld dit dan a.u.b. bij je aanmelding! Er word uiterst vertrouwelijk met alle informatie omgegaan! http://www.jerry-haime.nl

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Holebi Chatbox voor lotgenoten contact en hulpvragen

Redaktie, in Algemeen op 19 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN ALGEMEENIN NUMMER 219


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media