Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1683 people
86407 users - nu online: 1683 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Beauty & Fashion - Made in Holland


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 22 juli 2009

This article is also available in English


Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlandse merken aan populariteit winnen. Want juist in tijden van economische recessie en maatschappelijke onzekerheid grijpen mensen terug op tastbare producten van eigen bodem. Het Nederlandse product leeft duidelijk onder de Nederlandse consument. En tevens is het een prima optie om op die manier de Nederlandse economie te stimuleren. Hierbij een viertal producten van Nederlandse makelij die we graag daarom onder de aandacht brengen.

State of Art

Het Nederlandse casual mannenmodemerk State of Art brengt voor zomer 2009 een uitgebreide lijn die vooral optimisme moet uitstralen. De nieuwe zomerlook ademt een onbezorgd en zonnig gevoel uit. Helder en fris, waarbij vooral wit een belangrijke rol speelt. Het merk combineert gedegen vakmanschap met eigentijdse styling. Met een uitgebreide collectie voor elk moment van de dag.

Waarbij ook de binnenkant van de kleding tot in de puntjes is verzorgd met contrasterende biezen en details. Inmiddels is het merk te koop in meer dan duizend winkels door heel Europa. In Nederland en België zijn er tweeëntwintig State of Art-Stores waar de complete collectie is te vinden. En die zijn zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen...
S!lk Jewellery

S!lk is het nieuwe, fashionable sieradenmerk met een uitgebreide collectie aan handgemaakte, robuuste, zilveren sieraden. Ontworpen met in gedachte mannen en vrouwen die hun individualiteit willen uiten door de manier waarop ze zich kleden en de sieraden die ze hierbij dragen. De S!lk-collectie bestaat uit een zevental opvallende lijnen die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Trendy zilveren armbanden, ringen en colliers vervaardigd uit sterling zilver van de hoogste kwaliteit.

Met exotische namen als Shiva, Brahma en Ganesha. De laatstgenoemde lijn is vooral bij mannen populair. S!lk is toegewijd aan Fair Trade en steunt community trade in Azië. Niet enkel om zo de sieraden verantwoord te produceren, maar ook om op deze manier de mogelijkheid te stimuleren van sociale en economische groei in deze communities. Voor meer info www.silkjewellery.nl. Via www.silkjewels.com zijn de sieraden ook online te bestellen.

Van Gils

Het Nederlandse kledinglabel Van Gils introduceert een intens sexy en mannelijke geur: Puur Van Gils. Een combinatie van een vleugje citrus-aromaten met essentiële houten en musken. Pure en zuivere ingrediënten. Het flacon is geïnspireerd op het oorspronkelijke design van de allereerste Van Gils-flacon. Nu is de flacon echter transparant en zijn de ribbels krachtiger, waardoor het zuivere en pure karakter van het parfum beter wordt benadrukt.

De lijn bestaat uit een eau de toilette en een aftershave maar wordt daarnaast gecomplementeerd met VG+-producten. VG+ staat voor Van Gils kwaliteitsproducten en is een kwaliteitszegel voor alle Van Gils Body Care producten. Hieronder vallen een face wash, skin moisturiser, showercream en anti-transpirant deospray. Allemaal in puur wit uitgevoerd. En gearomatiseerd met een vleugje van de Puur Van Gils geur... heerlijk!!

Combray by Solenne

Het Nederlandse bedrijf Solenne brengt een spraakmakend nieuw huidverzorgingsmiddel op de markt: Combray. Het bevat slechts twee ingrediënten: Oxofulleram opgelost in druivenpitolie. Klinische studies tonen aan dat Oxofulleram antioxidatieve eigenschappen bezit. Deze antioxidant is uitermate effectief en zelfs zachtaardiger dan vitamine E. Door de combinatie van deze twee ingrediënten verbetert Combray de gezondheid en het uiterlijk van de huid.

Het product bootst als het ware talg na, wat de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid is. Deze natuurlijke formule bevat geen parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere chemicaliën. Combray is niet irriterend en niet allergeen. Een paar druppels is meer dan genoeg. Combray is in Nederland door de consumenten rechtstreeks te bestellen op www.solenne.eu.GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUTjul 2019       


jul 2018       


jul 2017       
Beauty & Fashion - Made in Holland

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 214


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media