Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1682 people
86407 users - nu online: 1682 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Mannenkoor Manoeuvre geeft twee optredens in Zonnehuis in Amsterdam Noord


door Redaktie in Media & entertainment , 12 juni 2009


Aan het eind van het zangseizoen geeft Mannenkoor Manoeuvre twee concerten waarin het repertoire van dit seizoen ten gehore wordt gebracht. Als een van de weinige koren kiest Manoeuvre er voor om ieder seizoen een geheel nieuw repertoire samen te stellen.

Het thema van dit jaar is “Club Manoeuvre” met veel dansbare liedjes en liedjes die het grote publiek nog vers in het geheugen liggen. Denk hierbij aan Scissor Sisters, Mika, Kylie Minogue, Leaf en zelfs Amy Winehouse. Maar ook klassiekers uit een (iets) verder verleden zullen worden gezongen zoals Barbie Girl, Freedom en een medley van Edith Piaf liedjes.

De optredens vinden plaats op zaterdag 13 juni om 14.00 u. en 20.00 u. De kaarten voor het middagoptreden kosten € 13,00 en voor de avond 15,00. VIP-kaarten kosten € 20,00 en ’s avonds € 25,00. Het avondoptreden is inclusief afterparty met DJ Regina, bekend van café Prik in Amsterdam. Kaarten voor de concerten zijn te koop via de website http://www.manoeuvre.nl
De presentatie is in handen van Michael Diederich; acteur (film en toneel), regisseur, choreograaf, ‘stem’, schrijver, zanger, musicaldeskundige.
De prachtige onlangs gerenoveerde zaal wordt ingericht als een nachtclub, met glitterbollen, rode gordijnen, schemerlampjes en pluche. Aan de verhoogde zijkanten van de zaal komen VIP-tafeltjes. Natuurlijk zijn er ook gewone zitplaatsen in de zaal en op het enorme balkon recht voor het podium. In totaal zijn er bijna 900 plaatsen beschikbaar. Dit jaar is bewust gekozen voor een optreden in het cultureel hippe Amsterdam Noord met als voordeel dat het makkelijk te bereiken is met de auto en pontje achter CS.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Mannenkoor Manoeuvre geeft twee optredens in Zonnehuis in Amsterdam Noord

Redaktie, in Media & entertainment op 12 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 214


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media