Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1398 people
86405 users - nu online: 1398 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Gossip


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 21 november 2008
lengte: 6 minuten


Ter verstrooing en vermaak hierbij het lief en leed uit He-Ho en Bi-wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band in de alweer steeds korter wordende dagen..... Het kan altijd nog erger moet je maar denken...

Cliff Richard bekent dat hij samen woont met een man

In zijn nieuwste biografie onthult de legendarische Britse zanger Sir Cliff Richard dat hij reeds zeven jaar samenwoont met een voormalige Rooms-Katholieke priester. De 67-jarige zanger staat bekend als christen en is al jaren het slachtoffer van geruchten over zijn seksuele geaardheid. In zijn autobiografie 'My Life, My Way' vertelt hij dat hij priester John McElyn in 2001 ontmoette. “In het begin dacht hij er niet aan om zijn priesterambt op te geven.


Toen hij hierover begon na te denken, suggereerde ik dat hij me kon helpen met mijn liefdadigheidswerk.” zo schrijft de zanger.
“Dat was zeven jaar terug en onze samenwerking is zeer goed. John besteed nu het grootste deel van zijn tijd met het beheren van mijn eigendommen.” De laatste jaren werd er druk door de media gespeculeerd over de seksuele geaardheid van Cliff Richard. De zanger is die speculatie meer dan moe. “Wiens zaken zijn het wat we zijn als individuelen. Ik denk niet dat mijn fans daarvan wakker liggen.” Cliff Richard begon zijn carrière in de jaren 50 en scoorde doorheen de opeenvolgende decennia verschillende nummer 1 hits. De zanger kan rekenen op een vaste schare fans en verwacht wordt dat zijn autobiografie een bestseller wordt


Peter Rehwinkel stapt in het huwelijksbootje

De Naardense burgemeester Peter Rehwinkel is met zijn partner in het huwelijksbootje gestapt. Dit gebeurde in het oude stadhuis van het vestingstadje. Ze pasten maar net onder de erehaag van versierde brandweerslangen door, burgemeester Peter Rehwinkel van Naarden en zijn kersverse echtgenoot Michel Zeegelaar.

Stralend van geluk verliet het zojuist getrouwde stel het stadhuis van Naarden om door de brandweer letterlijk in de boot genomen te worden. Het jawoord van beiden in de Schepenenzaal was ferm geweest, de daaropvolgende kus teder. Bij de zeer geanimeerde toespraak van trouwambtenaar Martine Overmeer had Rehwinkel meerdere traantjes moeten wegpinken.En in alle commotie vergaten de ambtenaar en het paar de trouwringen. Die werden in de herkansing omgeschoven. Rehwinkel wilde graag trouwen, maar wachtte totdat Zeegelaar hem zou vragen. Maar die moest er eerst klaar voor zijn. Het aanzoek kwam in oktober vorig jaar, superromantisch in Parijs. ,,Ik zag in het begin van onze relatie op tegen trouwen, maar opeens kwam de omslag. De mensen gunnen het ons zo. Voor deze dag doen we het'', aldus Zeegelaar. Het is de voor eerste keer dat een Nederlandse burgemeester een homo-huwelijk aangaat.


Gordon haalt uit naar Henkjan Smits

Gordon ventileert weer eens zijn ongezouten mening over een van zijn collega's. Ditmaal is het slachtoffer de "pratende zonnebril" Henkjan Smits, die eerder zelf kritiek uitte op Gordon. In zijn column in weekblad Privé spreekt Gordon van 'betweterige managers van het kaliber Henkjan Smits, die alles beter weten en zelf niets kunnen'.


Smits, de voorganger van Gordon in de jury van Idols bij RTL, is nu jurylid in de nieuwe talentenjacht Popstars op SBS 6. "Ik heb me aan de schaamteloze kopie van Idols zitten ergeren", zegt Gordon, die niet onder de indruk is van de beoordelingen van de kandidaten door het 'non-talent' Smits. De kritiek op Smits komt niet uit de lucht vallen.

"Overal kon ik teruglezen dat hij vooral niet als Gordon uit de hoek wil komen met zijn onelinertjes en Seth Gaaikema-woordgrappen", verklaart Gordon. Toch krijgt niets het humeur van de 40-jarige zanger stuk. "Zelfs het grijze weer van de laatste weken niet." De zanger is in zijn nopjes met het opnemen van zijn volgende maand te verschijnen album 'A song for you', grotendeels een coveralbum.Hans Klok krijgt klappen

Hans Klok heeft woensdag aangifte gedaan van mishandeling. De 39-jarige illusionist kreeg het afgelopen weekend klappen tijdens een avondje stappen in Haarlem. Klok werd lastiggevallen terwijl hij op stap was met de 20-jarige Jesper, de zoon van zijn ex-vriend Frank, zo vertelt hijaan de afdeling "Prive" van De Telegraaf. Toen de twee op weg naar huis waren, werd Klok uitgescholden voor 'kankerhomo'.

De illusionist reageerde niet op deze beledigende opmerking, maar Jesper daarentegen wel. In de krant vertelt Klok dat vooral Jesper flinke klappen kreeg. "Ik sloeg ook van me af, maar Jesper probeerde mij te beschermen, omdat ik natuurlijk niet met een blauw oog op het podium kan staan."

Klok gaat deze week aangifte doen van mishandeling. "Van dit zinloos geweld wordt heel Nederland doodziek." De illusionist zegt nog steeds niet te kunnen bevatten dat de agressieve groep er meteen op los sloeg. Geplande optredens van de succesvolle entertainer kunnen gewoon doorgaan.

Viola Holt maakt acteerdebuut

Wanhopig op zoek naar nog wat publiciteit is het weer gelukt...Oud televisiepresentatrice Viola Holt maakt binnenkort haar acteerdebuut. Ze gaat een bijrolletje spelen in een aflevering van de Haagse regiokomedie Pauwen en Reigers van RTV West. De serie verhaalt over twee jongens die sterk op elkaar lijken maar elkaar niet kennen. Het ene karakter is een echte Hagenees die op Scheveningen werkt en de ander is een jongen uit een vermogende familie uit de Bollenstreek.


Om het wat magere verhaaltje wat meer diepgang te geven heeft men Viola gevraagd haar talenten in te zetten. De nu 59-jarige Viola verwierf landelijke bekendheid met programma's als De 5 Uur Show, Klasgenoten en Hotel Big Brother. Tegenwoordig runt zij een galerie met zelfgebreide schilderijen in Muiderberg. Wij wachten met spanning af.

Lilly Allen schaamt zich dood voor belediging Elton John

Lilly Allen gedroeg zich als een heus drankorgel op de uitreiking van de GQ Awards. Enkele dagen later schaamt ze zich dood voor haar gedrag. Tijdens de uitreiking liet ze zich vollopen met het ene na het andere glas champagne. Elton John sprak haar hierop aan en daarop haalde de zangeres uit met de opmerking "fuck off, ik ben veertig jaar jonger dan jij, ik heb nog heel mijn leven voor me" sneerde. "Maar ik snuif je nog altijd onder tafel", antwoordde Elton terug.

Op haar internetdagboek schreef Lilly Allen dat ze op het punt staat om haarzelf van kant te maken. Het bericht is ondertussen verdwenen. "Was hij boos? Nu maak ik me zorgen. Ben ik grof geweest?", vroeg ze zich gisteren in de vroege namiddag af. Een vriendin antwoordde: "Het was schitterend. Hoop dat je gauw van die kater verlost bent".


Jodie Foster geeft stem aan Maggie Simpson

Jodie Foster zal binnenkort te horen zijn in de tekenfilmreeks 'The Simpsons'. In een aflevering van het twintigste seizoen leent de actrice, die onlangs als lesbienne uit de kast kwam, haar stem aan Maggie Simpson. De aflevering 'Four great women and a manicure' zal begin volgend jaar in de Verenigde Staten op het televisiescherm te zien zijn.
Het kleinste zusje van Bart Simpson, dat in de 19 afgelopen seizoenen nog maar weinig zei, is in de bewuste aflevering volwassen. Eerder had Maggie de stem van Ellizabeth Taylor. Haar woordenschat bleef toen beperkt tot 'papa'.


George Michael stopt met optreden

Slecht nieuws voor de fans van George Michael. De Britse popster heeft vorige maand voor het laatst op een concertpodium gestaan. De laatste concerten van de 45-jarige George Michael vonden plaats in Londen. George Michael begon samen met Andrew Ridgeley aan zijn carriere met de groep Wham!. Na de split ging George solo verder en verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums. George Michael sluit niet uit dat hij nog op een podium kruipt tijdens speciale gelegenheden.GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEmrt 2015        lengte: 5 min.
Gossip

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 27 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 206


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media