Back to Top
Zaterdag 25 Jan
86407 users - nu online: 1296 people
86407 users - nu online: 1296 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Amersfoort Roze Stad in 2010


door Redaktie in Algemeen , 20 september 2008

This article is also available in English


Amersfoort mag zich in 2010 Roze Stad noemen. Dit betekent dat Amersfoort in 2010 de Roze Zaterdag zal organiseren en het hele jaar als Roze Stad activiteiten kan programmeren. Het bestuur van de stichting Roze Zaterdagen Nederland heeft dit vrijdag 27 juni bekend gemaakt aan de vooravond van Roze Zaterdag Tiel 2008. Amersfoort wordt Roze Stad 2010 omdat het zich uitstekend gepresenteerd heeft. Het bidbook komt visueel aantrekkelijk over en laat ook inhoudelijk zien dat de bestuursleden van de reeds opgerichte Stichting Keiroze een gedegen voorbereiding hebben gestoken in het tot stand brengen van dit document.

De voortvarendheid van het bestuur en het enthousiasme dat is overgebracht laten zien dat Amersfoort zin heeft in het organiseren van de Roze Zaterdag. Het goede overleg met instanties en de brede steun van met name de politiek onderstrepen dit en geven een goede basis voor het verder uitwerken van de plannen.
Voor de organisatie van Roze Zaterdag 2010 hadden zich drie kandidaten gemeld, Leeuwarden, Haarlem en Amersfoort. Uiteindelijk diende alleen Amersfoort een bidbook in.

De organisatie van Haarlem heeft na rijp beraad besloten zich terug te trekken als kandidaat voor de Roze Stad 2010. De mening van de organisatie is dat er op lokaal terrein nog heel veel werk verzet kan en moet worden voordat Haarlem klaar is voor een Roze Zaterdag. Leeuwarden is het dit keer nog niet gelukt om op tijd de plannen rond te krijgen. Het bestuur van Roze Zaterdagen Nederland heeft de plannen van Amersfoort aan een kritische toets onderworpen, die de initiatiefnemers glansrijk hebben doorstaan. Roze Zaterdag 2009 zal worden gehouden in Den Haag.GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Amersfoort Roze Stad in 2010

Redaktie, in Algemeen op 26 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media