Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1682 people
86407 users - nu online: 1682 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Gossip


door Rod del Auntie , 19 september 2008
lengte: 4 minuten


Ter verstrooing en vermaak hierbij het lief en leed uit He-Ho en Bi-wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band... Het kan altijd nog erger moet je maar denken...

Trea Dobbs wil nooit meer zingen

Trea Dobbs heeft niet de ambitie om haar eens succesvolle zangcarrière nieuw leven in te blazen. "In mijn hoofd hoor ik iets anders dan wat er uit mijn mond komt", zei de zangeres op Radio NL. "Dat wil ik de mensen niet meer aandoen." Dobbs scoorde in de jaren zestig hits met nummers als 'Ploem ploem jenka' en 'Parel van de Zuidzee'. De voormalige zangeres heeft jarenlang haar stem verwaarloosd.


Ook speelde plankenkoorts naar eigen zeggen mee bij haar beslissing om het artiestenbestaan op te geven. De 61-jarige Dobbs koos er bewust voor haar carrière, na een comeback in de jaren tachtig, geruisloos te beëindigen. Toch is de showbizz nooit helemaal uit haar hart verdwenen. Dobbs, die al jaren bij een groot modebedrijf in het zuiden van het land werkt, denkt erover om in de toekomst nieuw talent te gaan coachen. Dat zal dan wel achter de schermen gebeuren, want aan een plek in de jury van een talentenjacht als Idols moet ze niet denken. "Daar ben ik veel te eerlijk voor."Malibu Beach bindt strijd aan met paparazzi

De stadsbesturen van de Amerikaanse steden Los Angeles en het nabijgelegen Malibu willen paal en perk stellen aan de plaag die paparazzi zijn voor de beroemdheden die de regio rijk is.
De burgemeester van Malibu, bekend van het exclusieve strand Malibu Beach, wil strenger optreden tegen fotografen die de privacy van de sterren voortdurend schenden.

Talloze beroemdheden, van de acteur Mel Gibson tot tieneridool Britney Spears, hebben een huis in de omgeving van de badplaats. De roddelpers protesteert tegen het voornemen. Volgens hen gaat inperking van hun bevoegdheden in tegen de vrijheid van meningsuiting, meldden Amerikaanse media.


Gordon verlaat Radio 538

Gordon stopt met zijn zaterdagshow bij Radio 538. De zanger en presentator, die eind vorig jaar begon met Gordon On Air, presenteerde het programma einde juni voor het laatst. Dat hebben zijn manager Xenia Kasper en een woordvoerder vande radiozender bevestigd.
Ondanks dat zijn contract pas per 1 september wordt ontbonden, is Gordon al niet meer te horen, omdat hij nu vakantie heeft. Dit was al afgesproken voor hij de beslissing nam om te stoppen met de show. De uitzendtijd op zaterdag van 15.00 uur tot 18.00 uur wordt voorlopig volgepraat door Jeroen Nieuwenhuize. Aan de werkverhouding tussen de 39-jarige Gordon en 538 ligt het volgens Kasper niet.

"Met zijn verplichtingen in de muziek en op televisie was het gewoon niet meer vol te houden", geeft ze als reden op. Gordon was al van 2001 tot 2003 te horen bij 538. Zijn comeback bij de commerciele zender werd in november groots aangepakt. De radioshow werd gelanceerd in een hangar op Schiphol, waar een kleine landingsbaan was nagebouwd. Voorafgaand aan de persconferentie maakte Gordon een rondvlucht in een watervliegtuigje.

Madonna en Gwyneth Paltrow deelden intieme zoen

Madonna en Gwyneth Paltrow hebben innig gezoend. Dat schrijft Christopher Ciccone volgens The Sun in de biografie over zijn zus Madonna. In 'Life with my sister Madonna', dat binnenkort verschijnt, vertelt de 47-jarige Ciccone hoe zijn grote zus tijdens een nieuwjaarsfeest van Donatella Versace de actrice vol op haar mond zoende.


Gwyneth, die getrouwd is met Coldplay-zanger Chris Martin, is niet de enige vrouw die een kus van de zangeres kreeg. Tijdens de MTV Movie Awards in 2003 wisselde Madonna al speeksel uit met Britney Spears en Christina Aguilera.

De controversiële biografie onthult nog meer geheimen over de Queen of Pop. Zo schrijft Ciccone over het drugsgebruik van Madonna met verschillende platenbonzen, haar rumoerige huwelijk met Sean Penn en de slechte verstandhouding met haar huidige echtgenoot Guy Ritchie.

Christopher heeft zelf veel samengewerkt met zijn zus, onder meer als ontwerper en regisseur voor haar tournee 'Girlie Show' uit 1993. Madonna zelf heeft nog geen reactie gegeven over het verschijnen van de biografie. Wel heeft een woordvoerder van de zangeres laten weten dat Madonna op geen enkele wijze heeft meegewerkt aan het boek.
Gerard Joling in Sinterklaas-film

Gerard Joling is weer voorzichtig aan de slag gegaan. De zanger, die in juni het ziekenhuis werd opgenomen wegens een blindedarmontsteking, had in Bloemendaal opnames voor de film Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek. Joling is hierin te zien als presentator van Shownieuws, het showbizzprogramma dat hij ook in het echte leven presenteert voor SBS6. Politica Rita Verdonk was eveneens bij de opnames, want ook zij heeft een rolletje in de productie. Zij speelt niet zichzelf.

Ook onder anderen RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde, musicalster Ben Cramer, zanger Ronnie Tober en acteurs als Pamela Teves, Tony Neef en Hetty Heyting hebben een rol. In de film van regisseur Martijn van Nellestijn probeert de gemene Dr. Brein het Grote Boek van Sinterklaas te bemachtigen. Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek gaat 9 oktober in première.

Plaspremie bij gebruik openbaar toilet

Het plaatsje Musiri in het zuidoosten van India denkt de oplossing tegen wildplassen te hebben gevonden. Mensen krijgen een premie als ze het openbaar toilet gebruiken, berichtte de Times of India. Inmiddels staan er lange wachtrijen voor het openbaar toilet. Iedereen die zijn behoefte heeft gedaan krijgt een kruisje op hun gebruikerskaart. Een keer per maand wordt de plaspremie van 10 paise (0,0015 euro) per bezoek uitgekeerd. Het levert gezinnen per maand ongeveer 30 rupee op, ongeveer 0,44 eurocent.
GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEmrt 2015        lengte: 5 min.
Gossip

Rod del Auntie, in op 25 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN IN NUMMER 204


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media